Καλησπέρα παιδιά , έκλεισα πριν δυο ημέρες τους δυο μήνες στην αγωγή . Όπως προανέφερε και η Χριστίνα και γω με την σειρά μου αντιμετώπισα ελάχιστες παρενέργειες εως μηδαμινές . Οι εξετάσεις αίματος ούρων και τα λοιπά ήταν μια χαρά . Στην γενική μου κατάσταση βλέπω να καλυτερεύω . Πιστεύω και να ήμαστε όλοι μια χαρά . Τέλος δεν νομίζω οτι μπορεί να συγκριθεί το tecfidera με την διαδικασία του τρυπήματος κάθε μέρα . Φιλιά και να περνάτε καλά .
tecfidera ΤΕΛΟΣ για μένα.
επιτέλους.
Μετα απο ένα μήνα με πολλες παρενέργειες .Στην αρχή η ερυθρίαση και κνησμός και μετά απο διακοπές στη μιση δόση, πανω στο μηνα μ επιασε και το στομάχι.
Ειπα να επιμείνω ακόμα αλλα η γιατρός μου με σταμάτησε όταν είδε τις εξετάσεις αίματος.Ηπατικά αναστατωμένα και οι αλλεργικοί δείκτες πέντε φορές πάνω.
Σε δυο μήνες θα δουμε για gilenya αν και, λεει, πρεπει να εχω περάσει ανεμοβλογιά για να το παρω .Ο συνδυασμός τους προκαλει μια αλλη αρρώστια κατι τετοιο.
επειδη δεν εχω περάσει σιγουρα ,δεν εχω αντισώματα και πρεπει να κανω εμβόλιο.
Πραγματικά ...δε ξέρω αν θα το προσπαθήσω κάν.!
Μάλλον θα μείνω στα εναλλακτικά μου και τις βιταμίνες .
Καλημέρα



















