• Μια μικρη βοηθεια για ενα ερωτηηματολογιο οσοι θελετε

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #113794  από nikolaras
 Τετ Νοέμ 18, 2015 2:43 am
Καλησπερα αδερφια θα ηθελα μια βοηθεια απο σας αλλα πριν ζητησω την βοηθεια σας θα ηθελα να σας πω τα νεα μου.

Ειμαι καλα περναω καλα με την νεα μου κοπελα πλεον βρηκα το θαρρος κ με την βοηθεια της επιτελουσ βγηκα απ το σπιτι βολτες κ κκανω πραγματα.
Λοιπον αυτο το κοριτσι επειδη σπουδαζει κ βρηκε εμενα το λακαμα αποφασισε να παρει μια εργασια με ενα ερωτηματολογιο για την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση θα ηθελα την βοηθεια σας αδερφια να απαντησετε ειναι τελειως ανωνυμο τωρα τισ απαντησεις θελετε inbox θελετε εδω οπου γουσταρετε. Σας παρακαλω βοηθηστε.

Το ερωτηματολογιο

Το ερωτηματολόγιο που έχετε στα χέρια σας, έχει συνταχθεί στα πλαίσια του μαθήματος της Κοινωνικής Οικονομίας του τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου και σκοπό έχει να ερευνήσει τη δυνατότητα δημιουργίας μιας Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης. Η έρευνα είναι ανώνυμη.
Θα σας παρακαλούσα να απαντήσετε με ειλικρίνεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Φύλο
Άνδρας
Γυναίκα
26-35
36-50
50+
Εργάζεστε;
Ναι
Όχι
Αν όχι, γιατί;
Δεν επιθυμώ
Λόγω προβλήματος υγείας
Δεν βρίσκω δουλειά
Άλλο....................................................................................................................................................................................

Έχετε εργαστεί ποτέ σε κάποια Κοιν.Σ.Επ.( Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση είναι ένας νέος φορέας της Κοινωνικής Οικονομίας που έχει στόχο την ένταξη στην οικονομική και κοινωνική ζωή των ατόμων που ανήκουν στις Ευάλωτες Ομάδες Πληθυσμού.)
Ναι
Όχι
Αν είχατε τη δυνατότητα να δουλέψετε, θα δουλεύατε σε μία Κοιν.Σ.Επ.;
Ναι
Όχι

Αν ναι, γιατί;
........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Αν όχι, γιατί;
........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Δουλεύοντας σε μία Κοιν.Σ.Επ., θα νιώθατε το αίσθημα της προσφοράς στην κοινωνία και γιατί;
..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Σας ευχαριστω ολους φιλακια καλο σας βραδυ
 #113806  από Dimitris213
 Πέμ Νοέμ 19, 2015 4:16 pm
ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Φύλο Άνδρας

Ηλικία 26-35

Εργάζεστε; Ναι

Έχετε εργαστεί ποτέ σε κάποια Κοιν.Σ.Επ.( Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση είναι ένας νέος φορέας της Κοινωνικής Οικονομίας που έχει στόχο την ένταξη στην οικονομική και κοινωνική ζωή των ατόμων που ανήκουν στις Ευάλωτες Ομάδες Πληθυσμού.) Όχι

Αν είχατε τη δυνατότητα να δουλέψετε, θα δουλεύατε σε μία Κοιν.Σ.Επ.; Ναι

Αν ναι, γιατί; Για τον κοινωνικό της χαρακτήρα

Δουλεύοντας σε μία Κοιν.Σ.Επ., θα νιώθατε το αίσθημα της προσφοράς στην κοινωνία και γιατί;

Αν όσα διάβασα στο ίντερνετ για τις Κοιν.Σ.Επ ισχύουν, ναι θα ένιωθα το αίσθημα προσφοράς.

Καλή συνέχεια με την εργασία σας
 #113808  από nikolaras
 Πέμ Νοέμ 19, 2015 7:03 pm
Σε ευχαριστω πολυ π βοηθας μια ασχετη σχετικα με την κοινοτητα μας Καλο απογευμα

Ελα κ οι αλλοι οι ντροπαλοι μια μικρη βοηθεια ελα τα χερακια στα πληκτρολογιακια :emojis-12:
 #113815  από Στάθης
 Παρ Νοέμ 20, 2015 1:16 pm
ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Φύλο Άνδρας

Ηλικία 36

Εργάζεστε; Ναι

Έχετε εργαστεί ποτέ σε κάποια Κοιν.Σ.Επ.( Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση είναι ένας νέος φορέας της Κοινωνικής Οικονομίας που έχει στόχο την ένταξη στην οικονομική και κοινωνική ζωή των ατόμων που ανήκουν στις Ευάλωτες Ομάδες Πληθυσμού.) Όχι

Αν είχατε τη δυνατότητα να δουλέψετε, θα δουλεύατε σε μία Κοιν.Σ.Επ.; Ναι

Αν ναι, γιατί; Για να βοηθήσω ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Θα ένιωθα το αίσθημα προσφοράς αναλόγως του σκοπού της Κοιν.Σ.Επ. συγκεκριμένα θα το ένιωθα στην εξυπηρέτηση συγκεκριμένων κοινωνικών συμφερόντων ευπαθών ομάδων.
 #113817  από βικυ
 Παρ Νοέμ 20, 2015 6:10 pm
Φύλο
-Γυναίκα

Ηλικία;!?;!?;
-36-50

Εργάζεστε
- Ναι..... Οικιακα

Έχετε εργαστεί ποτέ σε κάποια Κοιν.Σ.Επ.( Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση είναι ένας νέος φορέας της Κοινωνικής Οικονομίας που έχει στόχο την ένταξη στην οικονομική και κοινωνική ζωή των ατόμων που ανήκουν στις Ευάλωτες Ομάδες Πληθυσμού.)
-Οχι

- Ναι

Αν ναι, γιατί;
-Για να προσφέρω τις υπηρεσίες-γνώσεις - εμπειρίες μου σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

-Δεν ξέρω αν ενιωθα πως προσφερω στην κοινωνια........ σίγουρα ομως θα ενιωθα μεγαλη ικανοποιηση στο τέλος της ημερας, αν με την δουλειά μου διευκολυνα εστω και εναν άνθρωπο που βρίσκεται σε δύσκολη θεση- κατασταση........

Υγ. Ηλικια; Γιατί ρε παιδι; :smile-rofl:
Υγ. 1 Καλή επιτυχία στο κοριτσι σου!
 #113828  από DIMITRA1982
 Κυρ Νοέμ 22, 2015 7:59 pm
ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Φύλο
Γυναίκα

Εργάζεστε;
Ναι

Όχι

Ναι

Αν ναι, γιατί;
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ
 #113830  από Κώστας
 Κυρ Νοέμ 22, 2015 11:27 pm
ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Φύλο Άνδρας

Ηλικία 53

Εργάζεστε; Όχι, λόγω αδυναμίας εξ΄ αιτίας της πάθησής μου σε συνδυασμό με το επάγγελμά μου (γεωλόγος - τοπογράφος)

Όχι

Ναι

Αν ναι, γιατί;
Για να βοηθήσω και να μεταφέρω την εμπειρία μου σε θέματα που αφορούν ευάλωτες ομάδες.

Ναι γιατί γνωρίζω αρκετά καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ευάλωτες ομάδες πληθυσμού μιας και είμαι ο ίδιος ΑμεΑ.
 #113864  από litsa
 Τετ Νοέμ 25, 2015 7:34 pm
a re Nikolara, χαίρομαι που είσαι καλά..!!!

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Φύλο
Γυναίκα

Εργάζεστε;

Όχι

Αν όχι, γιατί;

Λόγω προβλήματος υγείας

Όχι
Ναι

Αν ναι, γιατί;
θα ήθελα να δουλέψω... κάτω απο ορισμένες συνθήκες

εννοειται... η προσφορά δίνει χαρά