Πέρασαν ήδη 40 μέρες απο τη τελευταία φορά που έγραψα,ημέρες που αναλώθηκαν να πηγαίνω σε ωρλ και ορθοπεδικούς όσο αφορά τις εμβοές και το πρόβλημα με το πόδι μου.Για να μή τα πολυλέω κάνω μία ακτινογραφία στη μέση ,κάτι βρήκανε εκεί,θεραπεία με μυοχαλαρωτικά κλπ αποτέλεσμα 0.Μαζί με όλα τα άλλα συμπτώματα που έχω γράψει σε προηγούμενα πόστ,λέω κάτι δε πάει καλά ώρα να κινηθώ μόνος μου και ξαναπάω και ξανακάνω μαγνητική εγκεφάλου μόνο.(Πρίν 3 μήνες είχα κάνει στον Ερυθρό Σταυρό-Κοργιαλλένειο-εγκεφάλου,αυχένα και αρτηριογραφία εγκεφάλου και είχανε βγεί καθαρές-μου δώσανε μόνο γνωματεύσεις...).Πήρα τα αποτελέσματα σήμερά απο τη μαγνητική και μάλλον δεν είναι καλά τα πράγματα.
Τρείς στικτές εστίες υψηλού μαγνητικού σήματος στο δεξιό και αριστερό εγκεφαλικό ημισφαίριο χρήζουν απεικονιστικής παρακολούθησης.Θα μπορούσαν να ενταχθούν στα πλαίσια στικτών μικροισχαιμικών αλλοιώσεων επι εδάφους προδιαθεσικού παράγοντα ενώ η περίπτωση στικτών εστιών απομυελίνωσης θεωρείται η πιο απομακρυσμένη.
Αυτό το τελευταίο για να είμαι ειλικρινής δε το πολυπιστεύω...
Αύριο πάω στο νευρολόγο...αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξω το status στο προφίλ μου.Καλό βράδυ σε όλους με αγάπη και δύναμη.
Τρείς στικτές εστίες υψηλού μαγνητικού σήματος στο δεξιό και αριστερό εγκεφαλικό ημισφαίριο χρήζουν απεικονιστικής παρακολούθησης.Θα μπορούσαν να ενταχθούν στα πλαίσια στικτών μικροισχαιμικών αλλοιώσεων επι εδάφους προδιαθεσικού παράγοντα ενώ η περίπτωση στικτών εστιών απομυελίνωσης θεωρείται η πιο απομακρυσμένη.
Αυτό το τελευταίο για να είμαι ειλικρινής δε το πολυπιστεύω...
Αύριο πάω στο νευρολόγο...αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξω το status στο προφίλ μου.Καλό βράδυ σε όλους με αγάπη και δύναμη.
when the power of love overcomes the love of power the world will know peace.