• Καλησπέρα στη παρέα.

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #111566  από Msa
 Τρί Ιουν 09, 2015 11:23 pm
Πέρασαν ήδη 40 μέρες απο τη τελευταία φορά που έγραψα,ημέρες που αναλώθηκαν να πηγαίνω σε ωρλ και ορθοπεδικούς όσο αφορά τις εμβοές και το πρόβλημα με το πόδι μου.Για να μή τα πολυλέω κάνω μία ακτινογραφία στη μέση ,κάτι βρήκανε εκεί,θεραπεία με μυοχαλαρωτικά κλπ αποτέλεσμα 0.Μαζί με όλα τα άλλα συμπτώματα που έχω γράψει σε προηγούμενα πόστ,λέω κάτι δε πάει καλά ώρα να κινηθώ μόνος μου και ξαναπάω και ξανακάνω μαγνητική εγκεφάλου μόνο.(Πρίν 3 μήνες είχα κάνει στον Ερυθρό Σταυρό-Κοργιαλλένειο-εγκεφάλου,αυχένα και αρτηριογραφία εγκεφάλου και είχανε βγεί καθαρές-μου δώσανε μόνο γνωματεύσεις...).Πήρα τα αποτελέσματα σήμερά απο τη μαγνητική και μάλλον δεν είναι καλά τα πράγματα.
Τρείς στικτές εστίες υψηλού μαγνητικού σήματος στο δεξιό και αριστερό εγκεφαλικό ημισφαίριο χρήζουν απεικονιστικής παρακολούθησης.Θα μπορούσαν να ενταχθούν στα πλαίσια στικτών μικροισχαιμικών αλλοιώσεων επι εδάφους προδιαθεσικού παράγοντα ενώ η περίπτωση στικτών εστιών απομυελίνωσης θεωρείται η πιο απομακρυσμένη.
Αυτό το τελευταίο για να είμαι ειλικρινής δε το πολυπιστεύω...
Αύριο πάω στο νευρολόγο...αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξω το status στο προφίλ μου.Καλό βράδυ σε όλους με αγάπη και δύναμη.
 #111753  από ΓιαννηςΑγιαννης
 Τετ Ιουν 17, 2015 12:40 am
:smile-sadsmile:
μαλιστα....
 #113464  από Msa
 Τετ Οκτ 21, 2015 5:34 pm
Παιδιά θα ήθελα τη βοηθειά σας γιατί θα τρελαθώ στο τέλος.Θα ήθελα όποιος μπορεί να διαβάσει τα προηγούμενα που έχω γράψει εδώ και τα παρακάτω και να μου πεί τι να κάνω έχω φτάσει σε αδιέξοδο...
Μαζί με όλα τα παραπάνω προσθέθηκε τον Ιούλιο το εξής όσο αφορά τα μάτια.Σκιές.
Τι εννοώ με αυτό.Σε όλους μας έχει τύχει να κοιτάξουμε τον ήλιο και μετά απο λίγο να βλέπουμε το είδωλο του.Εμένα μου τυχαίνει σε οτιδήποτε πχ οθόνες υπολογιστή,τηλεόραση,φωτογραφίες,αλουμίνια(πχ απο πατζούρια) κλπ.Και χωρίς να εστιάσω αν πέσει το μάτι μου πχ στο αλουμίνιο του παράθυρου και κοιτάξω αλλού βλέπω τη σκιά του να γυροφέρνει.Δε θέλω να πώ για μάυρο αντικείμενο σε άσπρο φόντο εκεί τρελαίνομαι.Για να μη τα πολυλέω αυτό,όλα τα παραπάνω που γράφω στα προηγούμενα ποστ και μαζί με τρέμουλα χεριών,σβέρκου,ειδικά αν κουραστώ,με οδηγήσανε και ξαναμπήκα σε νοσοκομείο και μου ξανακάνανε εξετάσεις οι οποίες ήτανε ξανά μαγνητική αυχένα και θώρακα(εγκεφάλου δε μου κάνανε μιάς και είχα κάνει τον Ιούνιο).Αυχένας και θώρακας ήτανε καθαρές.Μου είπανε πώς επειδή έχω αυτές τις 3 μικρές εστίες στο κεφάλι θα μου κάνουνε παρακέντηση.Αρνητική.Μου κάνανε βυθοσκόπηση στα μάτια και δε βρήκανε κάτι.Βγαίνω απο το νοσοκομείο μπερδεμένος τελείως.Δε μπορούσα να καταλάβω τι μου γίνεται...Λέω θα έχουνε δίκιο μπορεί να είναι ψυχολογικό δε ξέρω και εγώ τι.Το θέμα είναι πως έκανα κάτι μεροκάματα να βγεί κανα φράγκο(έχω 2 παιδιά)πάλι το πόδι κομμάτια σύν ότι νιώθω και τα δύο πόδια τώρα να μυρμηγκιάζουνε και σαν να τα χτυπάει ρεύμα(μερικές φορές τα νιώθω να τρέμουνε).Τα χέρια μου όταν ξυπνάω είναι ξύλα,πονάνε (ειδικά αυτό με την ωλένια νευρίτιδα) και έχει αρχίσει να μουδιάζουνε και τα υπόλοιπα 3 δάχτυλα.(Γενικώς το αριστερό μου χέρι το νιώθω σαν να μήν είναι επιδέξιο κλπ).Στο δεξί μου χέρι μουδιάζει και σε εκείνο που και πού το μικρο δάχτυλο και έχω εκείνο το περίεργο αίσθημα στον αγκώνα που είχα και στο αριστερό πρίν το χτυπήσει η ωλένια νευρίτιδα.Το τσιγάρο το έκοψα γιατί το ένιωθα ότι με διέλυε ειδικά το πρώτο το πρωινό με έστελνε ήτανε λές και ξυπνάγανε όλα αυτά που αναφέρω.Οπου και να πάω βλέπουνε τις γνωματεύσεις και μου λένε πήγαινε σε ψυχίατρο.Τρελλός δεν είμαι αλλά θα με τρελάνουνε στο τέλος και αυτά που περνάω αλλά και οι γιατροί.Μία γνώμη ρε παιδιά,μιά συμβουλή τι να κάνω.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και εύχομαι δύναμη σε όλους σας.
 #113466  από Χριστιάνα
 Τετ Οκτ 21, 2015 6:05 pm
Καλησπέρα Μάριε! ο Κυλιντηρέας που σου είπε η Ζωγραφία είναι ακόμα στο Αιγινήτειο και θεωρεΙται κορυφή στο είδος του..ειδικά αν τίθεται θέμα ΣΚΠ. Δεν χάνεις κάτι σίγουρα!!επίσης πολύ καλός νευρολόγος είναι και ο Κουρεμένος ο οποίος είναι στο ΓΝΑ κι έχει και απογευματινό ιατρείο στους Αμπελόκηπους..
2106994266
Όλα να πάνε καλά εύχομαι!!
 #113653  από Msa
 Δευ Νοέμ 02, 2015 4:47 pm
Σε ευχαριστώ πολύ Χριστιάνα για την απάντηση σου.Ο Κυλιντιρέας ραντεβού απο νέο χρόνο απο ότι μου είπανε απο το νοσοκομείο καθώς και ο Κουρεμένος όσο αφορά ραντεβού μέσω εοπύ από το νέο χρόνο και αυτός οπότε δε το γλυτώνω το 80άρι για την επίσκεψη.Μα όλοι οι γιατροί όσο αφορά τον εοπύ να έχουνε τελειώσει τα ραντεβού τους-Μα όλοι!(Εκτός αν εξαιρέσεις κάποιους που έχουνε νευρολογικά ιατρεία σε 1ο-2ο όροφο και χωρίς ασανσέρ παρακαλώ.....σε αυτούς δε κάνω το κόπο καν να πάρω τηλέφωνο....).Να στε όλοι καλά παιδιά με κουράγιο και δύναμη.