• NEUROASPIS PLP10

  • Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #112837  από Yiannis
 Τετ Σεπ 02, 2015 12:11 am
Ammochostos έγραψε:Φίλε JOHNY γειά σου...Βασικά ο γενετιστής (Γεωργακόπουλος) μου υποδυκνείει μια αγωγή με συμπληρώματα τα τελευταία 3 χρόνια. Με την έναρξη του NEURASPIS, η εν λόγω αγωγή τροποποιήθηκε λαμβάνοντας υπόψη τα συστατικά και του NEURASPIS.

Αγαπητοι φιλοι εχω επιστρεψει απο διακοπες και εχω ακουσει τρομερα ωραια νεα για τιν θετικη επιδραση του NEURΟASPIS απο διαφορους φιλους. Ειναι κατενθουσιασμενοι.. Εσεις πως ειστε?
 #112914  από pistis.xo.
 Πέμ Σεπ 10, 2015 9:59 am
Παιδιά καλησπέρα σας,έχω αρχίσει και εγώ το Neuroaspis
(δεύτερη μέρα),ελπίζω για όλους μας να πάνε όλα
πολύ καλά και ακόμη πιο άριστα.Οι άνθρωποι στην Κύπρο
που μίλησα ήταν ευγενέστατοι και πάρα πολύ
εξυπηρετικοί,θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία
μου(μετά από 6 μήνες αποτελέσματα).
 #113005  από NAS1975
 Παρ Σεπ 18, 2015 2:06 pm
Καλημέρα σε όλους,

Είμαι νέο μέλος του φόρουμ και της RRMS. Έχω ξεκινήσει copaxone εδώ και 2-3 εβδομάδες. Πέραν από D3 δεν περνώ κάποιο άλλο συμπλήρωμα. Διάβασα τις αναρτήσεις για το PLP10 και είναι πολύ ενθαρρυντικές. Το χρησιμοποιεί κάποιος μαζί με copaxone ? Ξέρει κάποιος αν υπάρχει πρόβλημα να το πάρω ενώ είμαι στο copaxone?
 #113007  από Yiannis
 Παρ Σεπ 18, 2015 3:38 pm
NAS1975 έγραψε:Καλημέρα σε όλους,

Είμαι νέο μέλος του φόρουμ και της RRMS. Έχω ξεκινήσει copaxone εδώ και 2-3 εβδομάδες. Πέραν από D3 δεν περνώ κάποιο άλλο συμπλήρωμα. Διάβασα τις αναρτήσεις για το PLP10 και είναι πολύ ενθαρρυντικές. Το χρησιμοποιεί κάποιος μαζί με copaxone ? Ξέρει κάποιος αν υπάρχει πρόβλημα να το πάρω ενώ είμαι στο copaxone?



καλως ορισες
απο οτι γραφεται μεσα στη διμοσιευμενη μελετη του PLP10 δεν υπαρχει κανενα προβλιμα να το περνεις μαζι. Η μελετη μαλιστα εγινε σε ατομα που ηταν συνχρονως σε ιντερφερονες/copaxone
 #113037  από gianniss
 Δευ Σεπ 21, 2015 12:27 am
kalispera se olous, vriskomai sto 3 boukali kai exw dei kapoia thetika apotelesmata pera apo nuxia kai malia exw proseksei perisoteri energeia mesa sth mera,oi tholoures sta matia sxedon exoun eksafanistei, moudiasmata episis exoun miwthei arketa kai mia kaliteri psuxologiki diathesh mesa stin kathimerinotita mou
 #113108  από passenger69
 Παρ Σεπ 25, 2015 9:06 pm
Γεια σας , εγω ειμαι στο δευτερο μπουκαλι .... Θολουρες, ματια , ολα καλα . Απο ζαλαδες εχω λιγες , και νομιζω οτι θελω να κανω και εμετο !!! Φοβαμαι οτι αν σηκωθω θα σωριαστω κατω ....
Και του το εχω πει του μπαρμαν μετα το δευτερο μπουκαλι να μου βαζει οποσδηποτε και κανενα ξηροκαρπηδιο να τσιμπαω γιατι με χαλαει το ατιμο το ουισκι
:smile-beer: :smile-beer: :smile-beer:
 #113141  από kath
 Δευ Σεπ 28, 2015 12:26 pm
:emojis-3: Σκεφτομαι κι εγω απο αυτα που διαβαζω να το παραγγειλω καποια στιγμη. Ρωτησατε το γιατρο σας πριν το ξεκινησετε? Σκεφτομουν να το κανω,απο την αλλη αφου ειναι συμπληρωμα μπορει κ να μην ρωτησω. Υπαρχουν νεα για το ποτε θα ερθει ελλαδα,ξερει κανεις?
 #113151  από gianniss
 Δευ Σεπ 28, 2015 9:23 pm
kath έγραψε::emojis-3: Σκεφτομαι κι εγω απο αυτα που διαβαζω να το παραγγειλω καποια στιγμη. Ρωτησατε το γιατρο σας πριν το ξεκινησετε? Σκεφτομουν να το κανω,απο την αλλη αφου ειναι συμπληρωμα μπορει κ να μην ρωτησω. Υπαρχουν νεα για το ποτε θα ερθει ελλαδα,ξερει κανεις?

νομιζω πως δεν χρειαζεται να ρωτησεις τον γιατρο σου, καθως προκειται για συμπληρωμα διατροφης. Ελλαδα απο οτι λενε θα ερθει κατα οκτομβριο-νοεμβριο..
 #113159  από nanablue
 Τρί Σεπ 29, 2015 11:35 pm
Καλησπέρα παιδιά, πάνε πολλές μέρες να γράψω.. Εγώ είμαι στο 6-7 μπουκάλι, ξεκίνησα εδώ και 4 μήνες περίπου.. Είμαι μια χαρά θολούρες στο μυαλό και στα μάτια έχουν εξαφανηστεί από το 2ο μπουκάλι. Το καλοκαίρι μπήκε βγήκε και δεν είχα καμία ενόχλιση. Βασικά νιώθω οτι ξεφορτώθηκα το ms. Εγώ κάνω και ιντερφερόνη ταυτόχρονα οπόταν γίνεται να το παίρνουμε ταυτόχρονα.
Όμως με στεναχωρεί το γεγονός οτι εδώ στη κύπρο οι γιατροί δεν το προτίνουν τόσο όσο θα έπρεπε και είναι κρίμα νέα παιδιά που δεν είναι καν σε φάρμακα να μην ξέρουν τιποτα γι αυτό..

Υ.γ πολύ ωραία συσκευσία!
 #113163  από kath
 Τετ Σεπ 30, 2015 10:20 am
gianniss ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Κι εγω ιντερφερονη παιρνω,οπως η nanablue,συγκεκριμενα το betaferon. Θα περιμενω κανενα μηνα ακομα μηπως ερθει ελλαδα επιτελους ,διαφορετικα θα το παραγγειλω κ εγω να δοκιμασω.Οσο για τη μη προωθηση μαλλον ισχυει αυτο που εχει ειπωθει πολλες φορες εδω περι συμφεροντων των φαρμακευτικων κλπ. Τελικα πρεπει οντως να το ψαχνουμε κ μονοι μας. Πολυ σημαντικη η αλληλοενημερωση. Να ειστε καλα,καλημερα
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 23