Γεια χαρα σε ολους!!! Χαιρομε που υπαρχει αυτην η σελιδα και μπορω να ψαχνω να ενημερψνομε κτλ... ρε παιδια εχω πολυ αγχος εχω χασει τον υπνομου ολη μερα δε σκεφτομε κατι αλλο...Περυσι ξεκινησαν τα πρωτα σημαδια με μουδιασμα αριστερου ποδιου μετα απο προτροπη νευρολογου και με ξενυχτια με αγχος φρικη κτλ τουλαχτιστων 4 μηνες πηρα την αποφαση να κανω μαγνητικη εγκεφαλου που ηταν καθαρη.οποτε λεω δεν εχω τιποτα.6 μηνες μετα επαθα παρεση προσωπικου αλλο ενα συμπτωμα ο νευρολογος μου ειπε να ξανακανω μαγνητικη.δεν εκανα δε μπορω δεν εχω δυναμη φοβαμε δε μπορω κοντευω να τρελαθω...τωρα εδω και 6 μηνες εχω ζαλαδες οταν περπαταω συνεχεια μουδιαζουν καθε βραδυ τα χερια μου παρα πολυ στον υπνο μου μονο και το μουδιασμα στο ποδι το χω κοντα ενα χρονο τωρα..Εχω προβλημα ομωςς φοβαμε τις εξετασεις δε μπορω εχω σαλταρει.εδω και ενα χρονο δεν σκεφτομε τπτ αλλο εχω χασει τα παντα το γελιο τα παντα...αν μπορει κανει να μου μιληξσει ετσι να με βοηθησει λιγο να ρωταω να με ρωταει ...θα με περασετε για τρελο αλλα δε ξερω εχω φοβηθει και αγχωθει παρα πολυ
Η γνωση θα σε βοηθησει να ξεπερασεις εν το χρονο τις φοβιες σου και να βρεις τροπο να παλεψεις.Μην προδικαζεις τιποτα πριν παρεις το οποιο αποτελεσμα,πολλες φορες το ανθρωπινο σωμα και οι φοβιες,μας ξεγελουν.
Το να ζεις στην αγνοια και στον φοβο ειναι καταστρεπτικο,παρε εναν δικο σου ανθρωπο,οπλισου με κουραγιο και πηγαινε,στο τελος θα ανακουφιστεις...
Διαλεξε ανοικτο τομογραφο,ειναι πολλυ πιο ομαλη διαδηκασια.
Οποιος λεει οτι δεν φοβαται,λεει ψεματα,δυστηχως ειναι στο ανθρωπινο dna ο φοβος.
Καλη επυτηχια.