• ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ; ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #112705  από Maria7
 Πέμ Αύγ 20, 2015 3:35 pm
Γεια σε όλους.. Έκανα μαγνητική εγκεφάλου και τα αποτελέσματα είναι τα εξής: Μικρής εκτάσεως αλλοιώσεις υψηλού Τ2 σήματος στην περικοιλιακή λευκή ουσία παρά του οπισθίου τμήματος του σώματος των πλαγίων κοιλιών στο όριο με τα ινιακά τρίγωνα, μη ειδικών χαρακτήρων. Ήπια διερεύνηση περιφερικών υπαραχνοειδών χώρων βρεγματικά.
Ο νευρολόγος μου είπε ότι δεν έχω σκπ. Όμως έψαξα και βρήκα ότι αυτό το εύρημα σχετίζεται άμεσα. Είχε κανείς ανάλογο πόρισμα έστω στην αρχή της πάθησης; Πήγα και σε άλλο νευρολόγο και μου είπε ότι αυτό το εύρημα δεν είναι τίποτα. Έστειλα και e-mail σε πολλούς νευρολόγους. Μόνο μία μου είπε να επαναλάβω τη μαγνητική σε 6 μήνες. Παιδιά λίγη βοήθεια σας παρακαλώ όποιος έχει την καλοσύνη. Δεν ζητάω διάγνωση απλά αν είχε κανείς παρόμοια εμπειρία. Τους λέω ότι τα συμπτώματα συνεχίζονται και αυτοί με στέλνουν στον ψυχίατρο! Για την ιστορία να σας πω πως το πρώτο "ύποπτο" που μου συνέβει είναι ένας πόνος στο πόδι πολύ ξαφνικός! Για 2 μέρες πήγαινα κουτσό. Μετά έστρωσε αν και ακόμα κάποιες ενοχλήσεις τις έχω. Επίσης εδώ και 2μιση μήνες σχεδόν σε όλο το σώμα και στο πρόσωπο έχω μυοκλονίες (κάποιος άλλος τις ανέφερε ως δεσμιδώσεις). Επίσης έχω τινάγματα σε χέρια πόδια κυρίως το βράδυ και πολλές φορές τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών κουνιούνται μόνα τους. Είναι λοιπόν δυνατόν να με στέλνουν στον ψυχίατρo; Κι όμως είναι! Παιδιά όποιος θέλει ας απαντήσει. 3 μήνες τώρα δεν έχω ηρεμήσει λεπτό. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
 #112706  από litsa
 Πέμ Αύγ 20, 2015 4:28 pm
χαλάρωσε...
απόλαυσε την ζωή σου ...

και άσε τον χρόνο να δείξει τι έχεις...
δεν μπορείς να πάρεις βεβιασμένη απάντηση,
και μπορεί να είναι ένα επεισόδιο και να μην σου ξανατύχει...

απόλαυσε τον χρόνο μέχρι την πιθανή σου διάγνωση (που μπορεί και να μην γίνει διάγνωση ποτέ!!)
 #112707  από Maria7
 Πέμ Αύγ 20, 2015 4:42 pm
Καταρχήν σ ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες. Σε διαβάζω εδώ στο forum αρκετό καιρό. Έχεις πολλή δύναμη και σε θαυμάζω γι αυτό. Δυστυχώς εγώ είμαι το αντίθετο άκρο. Είχα πολλή δύναμη και διάθεση, ήμουν όλη μέρα σε εγρήγορση. Με το που πήρα αυτό το πόρισμα λύγισα. Δεν το αντέχω αυτό. Τώρα πολλοί μπορεί να μου την πείτε γιατί ακόμα δεν αντιμετώπισα ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πρόβλημα αλλά βρίσκομαι σε απόγνωση. Αυτά που μου λες πρέπει να ακολουθήσω κατά γράμμα το ξέρω αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ δεν θα πω ψέματα. Το μόνο που με πειράζει στους γιατρούς είναι αυτό. Σε στέλνουν κατευθείαν στον ψυχίατρο. Αντί να μου μιλήσουν όπως πρέπει. Πως αγνοούν έτσι καταστάσεις όταν υπάρχουν ευρήματα δεν μπορώ να καταλάβω. Όπως και να χει σ ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ για την απάντησή σου.
 #112711  από litsa
 Παρ Αύγ 21, 2015 1:53 am
όλοι μας είμασταν κάποτε αλλιώς..
ευαίσθητοι, αεικίνητοι, ενεργοί, πολυπράγμωνες, κτλ κτλ....

αλλά δεν προσέχαμε τον εαυτό μας, αυτό πίστεψε με χρειαζεται χρόνο για να το μάθεις... -ουμε....

οι γιατροί δεν βγάζουν διάγνωση αμέσως για πολλούς λόγους που ίσως μας θυμώνουν... ίσως μας στελνουν αδιάβαστους, ίσως μας στέλνουν στον ψυχίατρο, που κατ' ανάγκην δεν είναι κακό, αν βρεις τον εαυτό σου, μέσα από αυτήν την διαδικασία...

εχω θέματα απο το 2005, στο φόρουμ μπήκα το 2008, ένα μήνα αφού μου έδωσαν την απλή γνωμάτευση ότι εχω 2η υποτροπή και πρεπει να ξεκινήσω φάρμακο....

ούτε σκπ μου είπαν, ούτε ρώτησα,... έφτασα μετά ενα 6μηνο σε αλλο γιατρό που μου είπε απλά, έχεις σκπ.

εκεί κατέρευσα, αλλά το αρνήθηκα...
είναι πολλά που έχουμε να διαχειριστούμε...
εμένα ο σωστός ψυχίατρος με βοήθησε...

καλή συνέχεια... με ψυχραιμία :emojis-4: :emojis-4: :emojis-4: :emojis-4: :smile-flower: :smile-flower: :smile-sun:
 #112717  από Maria7
 Παρ Αύγ 21, 2015 2:28 pm
Σ ευχαριστώ να σαι καλά.. Δυστυχώς μάλλον χρειάζομαι βοήθεια. Τελικά ίσως να μην έπρεπε να ζητήσω τη μαγνητική με τόση επιμονή. Γιατί ο γιατρός δεν ήθελε να μου την δώσει. Από την άλλη ίσως καλύτερα γιατί ξέρω "από νωρίς" τι έρχεται. Όμως δυστυχώς έχω φέρει την καταστροφή. Είπα στο αγόρι μου ας πούμε μετά από σχεδόν 10 χρόνια σχέσης να χωρίσουμε γιατί του λέω κοίτα αυτό στη μαγνητική ξέρεις τι σημαίνει; Και έφερα την καταστροφή! Από την άλλη έχω φάει τέτοιο μεγάλο κόλλημα με τη σκπ που στο τέλος θα μου έρθει τίποτα χειρότερο μου φαίνεται. Ο χρόνος όπως είπες κι εσύ θα δείξει.. Αυτά από ένα πολύ μπερδεμένο μυαλό. Να είσαι καλά, σ ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
 #112739  από litsa
 Κυρ Αύγ 23, 2015 12:46 am
χρειάζεσαι βοήθεια για να ηρεμήσεις!!!

κανένας δεν έχει συμβόλαιο με την ζωή ότι θα ζήσει έτσι ή αλλιώς....
οπότε χαλάρωσε και απόλαυσε την...

και ζήτα βοήθεια, όχι γιατί είσαι εμμονική που ζήτησες την μαγνητική, ή ενοχική,

αλλά γιατί θα γίνεις αν το θέλεις και εσύ, καλύτερος άνθρωπος...

γιατί έφερες την καταστροφή?? είπες στον άνθρωπο σου, τι???
ξέρεις πως θα είσαι σε 10 χρόνια???
ξέρει αυτός πως θα είναι σε 10 χρόνια???

αντί να πάτε σε θάλασσες και ακρογιαλιές....

φιλιάααααααααα
 #112746  από Maria7
 Κυρ Αύγ 23, 2015 5:29 pm
costa ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις.
litsa χρειάζομαι όντως βοήθεια και εσύ που προσέφερες ήδη πολλή μ αυτά που μου έγραψες..
Η ψυχολογία μου είναι τόσο χάλια και το μυαλό τόσο μπερδεμένο που δεν τολμώ να μιλήσω σε κανέναν ακόμα.
Σ ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου. Αλήθεια..