• ΤΑΞΙΔΙΑ .... ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ... ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ???

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #11249  από litsa
 Παρ Νοέμ 06, 2009 4:28 pm
ΆΡΑΓΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ τη διευθυνση ενός άλλου φόρουμ στο SITE mas??

Διαχειριστά που είσαι ??? πες μας μπορούμε ?? εσείς παιδιά τι λέτε να το γράψω??
:roll: :roll:

μάλλον ναι!! - βρε τι έπαθα/... μόνη μου ρωτάω μόνη μου απαντάω..
αντε θα κάνω λίγη υπομονή και φύγαμε!!!!!!!!!!

θα το κάνω να έχει και λίγη αγωνία..
πειτε μου ή οπως το λέω εγώ .. πες τε μου
που θέλετε να πάμε ? ?? Ελλάδα? Εξωτερικό με φθηνά εισιτήρια??
κρύο? ζέστη ??
που?????
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
 #11258  από costas
 Παρ Νοέμ 06, 2009 5:41 pm
8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος costas την Σάβ Νοέμ 07, 2009 8:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #11259  από litsa
 Παρ Νοέμ 06, 2009 5:53 pm
 #11272  από litsa
 Παρ Νοέμ 06, 2009 9:44 pm
kai εμένα με εφαγε η περιέργεια αν σας άρεσε... ή το ξέρατε... το φόρουμ είναι όλα τα λεφτα..
ετσι το ειδα εγω... :) :) :) :)
 #11276  από litsa
 Παρ Νοέμ 06, 2009 10:44 pm
ειδες που πατάς πάνω σε ένα προορισμό και αυτάματα σου βγάζει ένα σωρό πληροφορίες....???
Βέλγιο? γιατί όχι??
θέλω να πάω σε όλη την Ευρώπη και επειδή δεν μου βγαίνει ακόμα τίποτα... το αφήνω βημα βήμα..
αρχικά θα πάω αθήνα και για τα Χριστούγεννα ...αγνωστο..μακάρι να προκύψει κάτι καλό!!!!!!!!

τα εισιτήρια τότε είναι αρκετά ακριβά ..αλλά η ελπιδα πεθαίνει τελευταια..
η τσεχία που είναι ο γιος μου είναι λεει τέλεια, η πράγα, το μπρνο και το αυσβιτς ανευ σχολιων...

είχε προσφορά εισιστήρια αθηνα -βιεννη -αθήνα με 79.90 το άτομο.. εσεις που ειστε αθηνα έχετε πολλές εναλακτικές..

αντε πάλι ένα σωρό έγραψα :o ... ταξίδεψα ...
όνειρα γλυκά!!
:D :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsa την Παρ Νοέμ 06, 2009 11:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #11293  από makisb
 Σάβ Νοέμ 07, 2009 12:18 pm
26-31/12 πάω Ρώμη. Πέρυσι ίδιες ημερομηνίες είχα πάει Πράγα που όντως είναι πολύ όμορφη αλλά και πολύ κρύα τέτοια εποχή! 40 ρούχα φόραγα για να αντιμετωπίσω το κρύο και μπαίναμε σε κάθε εκκλησία και σε κάθε καφετέρια για να ζεσταθούμε λίγο ;) .

Καλό ΣΚ σε όλους!