• Τέλος καλό όλα καλά.

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #112649  από Ineedhelp
 Σάβ Αύγ 15, 2015 12:11 am
Τέλος καλό όλα καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ineedhelp την Κυρ Αύγ 16, 2015 1:50 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #112659  από Κωνσταντίνα
 Σάβ Αύγ 15, 2015 1:53 pm
Ineedhelp έγραψε:.............................Τις τελευταίες τρεις βδομάδες σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να πάμε σε ένα ψυχολόγο................................................
Κοριτσάκι μου έχω "καριέρα" στη σκλήρυνση πάνω από 22 χρόνια(18 με διάγνωση) και την εμπειρία πολλών, αμέτρητων συμπασχόντων :smile-nod: .
Είναι κρίμα να βασανίζεστε οικογενειακώς :emojis-7:
Δεν έχεις σκλήρυνση κορίτσι μου :smile-clapping: .
Σε διάβασα με προσοχή.Η νόσος αυτή δεν περνά ούτε με θερμαντικές κρέμες, ούτε με αντιβίωση, ούτε με αντιφλεγμονώδη.Άσε που αυτά που περιγράφεις ως συμπτώματα, απέχουν πολύ από της σκπ
Κάνε συνεδρίες στον κατάλληλο ψυχολόγο και εύχομαι να ηρεμήσεις για να προχωρήσεις τη ζωή σου, μακριά από ιδεοληψίες.
Σκέψου ότι πέρασες την επώδυνη διαδικασία των πανελληνίων :smile-headbang:
Πάντως έχεις αυτοσαρκαστικό χιούμορ και αυτό θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις από αυτό που βιώνεις, που πιστεύω ότι είναι πολύ πολύ βασανιστικό :smile-bandit:

Καλή υπομονή και ψυχραιμία :romance-kisscheek: :romance-caress:
 #112664  από Ineedhelp
 Σάβ Αύγ 15, 2015 6:13 pm
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ineedhelp την Κυρ Αύγ 16, 2015 1:54 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #112667  από Κωνσταντίνα
 Σάβ Αύγ 15, 2015 6:34 pm
Κοριτσάκι μου κάνε μας τη χάρη να σβήσεις τον υπολογιστή σου :character-jaws: .
Κάνε δώρο στον εαυτό σου που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ :smile-flower: .
Το internet είναι ο χειρότερός σου σύμβουλος, επειδή θα σε γεμίζει αγωνίες και άγχη :character-jason: .
Ασχολήσου με σωματική άσκηση, μπάνιο, γιόγκα, διαλογισμό, φίλους, διάβασμα λογοτεχνίας ή ό,τι άλλο σου δίνει χαρά :smile-makeup: .
"Φύγε" από την εμμονή :angry-screaming:
Είσαι καλά :smile-muscle: , αν εξαιρέσουμε την ήπια σκολίωση.....

:smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun:
 #112668  από Ineedhelp
 Σάβ Αύγ 15, 2015 7:19 pm
Ο Θεός να σας δίνει δύναμη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ineedhelp την Κυρ Αύγ 16, 2015 1:59 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #112670  από Κωνσταντίνα
 Σάβ Αύγ 15, 2015 7:51 pm
Μπορείς να ξαναδιαβάσεις ό,τι έχεις γράψει από την στιγμή που άρχισες να μας συστήνεσαι και να σημειώνεις σε ένα χαρτί, όλες σου τις "αρρώστιες";;;
Αρίθμησέ τις και κάτσε να απολαύσεις την τύχη σου, που είσαι ακόμα ζωντανή!!!!

Το μυαλό μας "σκαρφίζεται" τρόπους για να "εξυπηρετήσει" ανάγκες της ψυχής.

Δούλεψε κορίτσι μου με έναν ειδικό, επειδή χρειάζεται να τακτοποιήσεις κάποιες ανάγκες σου :smile-nod: