• Καλημερα σε ολους και καλη δυναμη

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #112527  από Marina78
 Τετ Αύγ 05, 2015 12:14 pm
Καλη μερα
Με λενε Μαρινα.

Ηρθα εδω ψαχνοντας...Αδερφικη μου φιλη διαγνωστηκε με ΣΚ πολυ προσφατα. Ετών 36.
Θα ηθελα να τη βοηθησω να βρουμε εναν πολυ καλο νευρολογο να ειδικευεται σε ΣΚ και να ειναι πολυ καλος ανθρωπος να τον εμπιστευτουμε. Ειναι πολυ σημαντικο, γιατι γενικα ειναι λιγο ξεροκεφαλη..Θελω να τη βοηθησω να βρει γιατρο που μπορει να τον εμπιστευτει και να ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Νοσηλευεται στο Αττικον τωρα.

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
 #112529  από Κωνσταντίνα
 Τετ Αύγ 05, 2015 3:23 pm
Αγαπητή Μαρίνα καλησπέρα :smile-flower: ,
σε τιμά το ενδιαφέρον σου για την αδερφική σου φίλη, αλλά στάσου δίπλα της και άσε την να βρει μόνη της γιατρό ή το πολύ πολύ οι συγγενείς και μάλιστα α΄ βαθμού.
Επειδή η σκπ είναι μια νόσος απρόβλεπτη και με πολλή ασάφεια, χωρίς τις καλές συνταγές ή οδηγίες που οδηγούν μετά βεβαιότητας σε καλά αποτελέσματα, στήριζε τη φίλη σου εκεί που θα σου ζητήσει.
Ακόμα κι αν την δεις απόμακρη στην αρχή, να μην πολύ θέλει επαφή μαζί σου, μη βιαστείς να βγάλεις αρνητικά συμπεράσματα.
Η φίλη σου είναι ίδια, αλλά με μια βόμβα να έχει πέσει στο κεφάλι της :smile-headbang:
Θέλει το χρόνο της, θέλει ανθρώπους δίπλα της που να την καταλαβαίνουν, να της παρέχουν βοήθεια μόνον όταν τη ζητά.Αυτό το τελευταίο κράτα το.

Και τώρα για να καταλάβεις λίγο περισσότερο.
Όσοι νοσούμε από σκπ έχουμε στο βιογραφικό μας πολλές ιατρικές επισκέψεις, παραπάνω από έναν ή δύο ή και τρεις γιατρούς αλλάξει.Αυτό γίνεται όπως σου είπα επειδή δεν υπάρχει ο ένας ο σωστός δρόμος. :smile-shake:
Φέρνοντας ως παράδειγμα εμένα, η γιατρός που μου βρήκε ο μπαμπάς μου, θεωρώ ότι με έβλαψε με τις αποφάσεις που έπαιρνε για την περίπτωσή μου.Άλλοι τη θεωρούν αυθεντία, όπως τη θεωρούσα κι εγώ.Εκ του αποτελέσματος όμως και με την εμπειρία που έχω αποκτήσει, μπορώ να δω ότι γίνανε ανεπανόρθωτα λάθη στην περίπτωσή μου.

Άσε την να πάρει την ευθύνη του γιατρού ή της θεραπείας που θα κάνει ή της άρνησής της για θεραπεία ή αν αποφασίσει αντί για γιατρό να πάει ....σε καφετζού!!!

Μαρίνα να είσαι καλά, να είσαι δίπλα της όταν σε χρειάζεται, όσο σε χρειάζεται κι αν σε χρειάζεται :romance-caress:
Καλή υπομονή και στις δυο σας :smile-flower: :smile-flower:

υγ ό,τι χρειάζεσαι είμαστε εδώ για να σ' ακούμε :romance-grouphug:
 #112533  από Marina78
 Τετ Αύγ 05, 2015 10:52 pm
Κωνσταντινα σε ευχαριστω για την απαντηση σου.

Δεν θα τις βρω εγω γιατρο σε καμια περιπτωση...Ηθελα απλα να τη βοηθησω επειδη τωρα εχει προβλημα με την οραση, να της δωσω μια λιστα!
Να δει οσους χρειαζεται, να της εξηγησουν και να διαλεξει οποιον εμπιστευεται καλυτερα!

Δεν θα μου ζητησει βοηθεια, ουτε θελω να την πνιγω...Θελω μονο να τη ξεσκαλωσω λιγο να κανει οτι χρειαζεται!
Για αυτο ηθελα προτασεις για γιατρους, για αυτο και μονο!
Αν ξεκινας απο το μηδεν, που να ψαξεις?

Ευχαριστω και παλι και καλη δυναμη σε ολους/ολες!!