• ΠΑΣΟ ΑΜΕΑ 2015

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #110106  από Matina G7
 Παρ Μαρ 20, 2015 3:45 pm
Ξέρει κανείς αν βγήκε η νέα εγκύκλιος; Στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ δε βρήκα κάποια ανακοίνωση. Επικοινώνησα με τη γραμματεία της ΕΑΣΑΕΑ και μού είπαν ότι έχει δοθεί σιωπηρή παράταση των ΠΑΣΟ έως ότου βγει η καινούρια εγκύκλιος για την ανανέωση/έκδοση για το 2015.
 #110259  από Matina G7
 Παρ Μαρ 27, 2015 12:18 pm
Οι υπόλοιποι πώς μετακινείστε; Πληρώνετε κανονικά εισιτήριο ή σάς έχουν ενημερώσει για τη σιωπηρή παράταση; Δυστυχώς δεν ισχύει και η έκπτωση 50% για τους ανέργους να μπορώ να βγάλω κάρτα σε περίπτωση που δεν μπορέσουν να εκδώσουν νέα δελτία δωρεάν μετακίνησης.
 #110262  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 27, 2015 1:12 pm
Matina G7 έγραψε:Οι υπόλοιποι πώς μετακινείστε; Πληρώνετε κανονικά εισιτήριο ή σάς έχουν ενημερώσει για τη σιωπηρή παράταση; Δυστυχώς δεν ισχύει και η έκπτωση 50% για τους ανέργους να μπορώ να βγάλω κάρτα σε περίπτωση που δεν μπορέσουν να εκδώσουν νέα δελτία δωρεάν μετακίνησης.
Ματινα μου , μεχρι να εκδοθουν τα νεα δελτια , ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ! Οπότε δεν υπαρχει προβλημα .Κι εγω ρωτησα προχτες στο ΚΕΠ της περιοχης μου . Ακομα , δεν εχουν λαβει κουπονια . Ισχυουν τα παλια .