• ΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #112307  από Grig.
 Κυρ Ιούλ 19, 2015 3:09 pm
Μέ τό νέο μνημόνιο οἱ ἀναπηρικές συντάξεις θά γίνουν χαρτζιλίκι.
Καί μέ τά ἐργατικά ἀτυχήματα σύνταξη τέλος!
Φούμο στους προδότες, δραχμούλα καί πάλι δραχμούλα.
Μᾶς τρομοκρατοῦν μέ τό εὐρώ, ὅτι δῆθεν θα ἔρθει ἡ καταστροφή ἄν γυρίσουμε στήν δραχμή, δηλαδή τί χειρότερο θά πάθουμε ὅταν θά παίρνουμε 87 Εύρώ τό μῆνα;
Δέστε τό βίντεο νά τά ακούσετε ἀπό τά ἐπίσημα χείλη.
 #112328  από ΓιαννηςΑγιαννης
 Δευ Ιούλ 20, 2015 10:01 pm
Άσχημη στιγμή βρήκα να αρρωστήσω ....ούτε για επιτροπή δεν έχω ξεκινήσει τα χαρτιά... τι θα κάνω????
 #112337  από ΓιαννηςΑγιαννης
 Τρί Ιούλ 21, 2015 10:45 pm
Μουδιασμένος παραμένω,ακόμα,(χέρια και ρεύμα,τρέμουλο πλάτη)
Copaxon ξεκίνησα μετά από 2 set κορτιζόνες.
Ακόμα δεν ξέρω σε πια κατηγορία παίζω?χαχαχχα. να δούμε...
 #112341  από Γιάννης
 Τετ Ιούλ 22, 2015 10:39 am
Πρωτίστως, σκέψου και αποφάσισε αν μπορείς να δουλέψεις. Σε λίγο τα συμτώματα θα έχουν υποχωρίσει σε μεγάλο βαθμό (ή και εντελώς) και το καλύτερο είναι να παραμείνεις ενεργός για όσο περισσότερο γίνεται.
 #112351  από ΓιαννηςΑγιαννης
 Τετ Ιούλ 22, 2015 11:21 pm
Το επάγγελμα που έκανα δεν μπορώ να το ξανακάνω η εταιρία δεν μου δίνει δουλειά ξανά... και όταν έπαιζες κατηγορία Champions league και ήσουν κορυφαίος τι να περιμένεις...πια μιας και πλέον απαγορεύεται το άγχος το στρες και η κούραση κατηγορηματικά μαζί με την ζέστη και την αλλαγή θερμοκρασιών.....
Οπότε προσανατολίζομαι σε κάτι πιο ήρεμο και με λιγότερες σκοτούρες, αλλά τέτοια εποχή βράσε ρύζι ... κωλόφαρδος δεν είμαι γιαυτό και είμαι εδώ.. χαχαχαχα.
Συνεπώς ξεκινάμε με τι δικαιούμαστε από το κράτος ,ψίχουλα δηλαδή αρκεί να τα σιγουρέψουμε και βλέπουμε .
Κάθε βοήθεια δεκτή μιας και όλα είναι καινούργια για μένα κι νιώθω έξω από τα νερά μου...
 #112353  από Γιάννης
 Πέμ Ιούλ 23, 2015 12:39 pm
ΓιαννηςΑγιαννης έγραψε:Συνεπώς ξεκινάμε με τι δικαιούμαστε από το κράτος ,ψίχουλα δηλαδή αρκεί να τα σιγουρέψουμε και βλέπουμε .
Σ' αυτό ακριβώς αφορούσε το προηγούμενο ποστ μου. Προσπάθησε για όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογία και σε καμιά περίπτωση μη βολευτείς σε επιδόματα. Σου το λέει ένας παθός, το κράτος και η αρχή της κρίσης (τότε, το ΄11), με έκλεισαν στο σπίτι και βολεύτηκα στο εξωιδρυματικό επίδομα, με αποτέλεσμα κατηφόρα και πάλι κατηφόρα...