• Παιδια μια βοηθεια ...

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #112270  από tzina2012
 Παρ Ιούλ 17, 2015 1:54 pm
Καλησπερα σας.Εχω ξαναγραψει κ στο παρελθον.Εκανα μαγνητικη στον αυχενα λογω μουδιασματων κλπ στα χερια κ πονο στον αυχενα κ εκτος απο αυχενικο κ πολλα αλλα βρεθηκε ΥΠΟΨΙΑ εστιας 3.8 χιλιοστα στον Α3-Α4 σπονδυλο.μετα απο πεντε μερες επανελαβα την μαγνητικη στον αυχενα κ εκανα κ στο κεφαλι βγηκαν καθαρες.η νευρολογος μου ειπε οτι προφανως δεν ηταν κατι κ να επαναλαβουμε 3 μηνες μετα.εγω ομως εχω τα εξης συμπτωματα.πονανε πολυ τα ποδια μου κ νιωθω μυικους σπασμους κ στα δυο ισως λιγο περισσοτερους στο αριστερο.ειναι σαν φουσκαλιτσες που σκανε σε διαφορα σημεια σαν μικροδονησεις(δεν ξερω πως να το περιγραψω) αλλα οοοολη την ημερα.δεν τα βλεπω με το ματι απλα τα νιωθω.αλλα δεν σταματανε εδω κ 3 εβδομαδες.παιρνω μαγνησιο εδω κ μια εβδομαδα κ καμμια διαφορα δεν ειδα .τι λετε?
 #112283  από tzina2012
 Σάβ Ιούλ 18, 2015 9:35 am
Κωνσταντινα μου σε ευχαριστω για την απαντηση.Πως μπορω να το δω αυτο?σε ποιον γιατρο παω?σημερα τα πραγματα ειναι χειροτερα.ποναω στα δυο ποδια ακομα κ στο κρεβατινκ οι συσπασεις επιμενουν χωρις σταματημο.
 #112290  από Κωνσταντίνα
 Σάβ Ιούλ 18, 2015 3:25 pm
tzina2012 τα έχεις πει αυτά που νιώθεις σε παθολόγο;;;
Αν όχι ξεκίνα απ' αυτόν και θα σου δώσει μια λύση πιο κοντά στο πρόβλημα που έχεις.

Πάντως αυτό που θα έκανα στη θέση σου για να βοηθήσω τα συμπτώματα αυτά(στο γιατρό οπωσδήποτε έτσι κι αλλιώς), θα ήταν δροσερά ντουσάκια, ή κρύο νεράκι στα πόδια και τοποθέτησή τους ψηλά, ανοιγοκλείνοντας τα πέλματα για να απομακρύνω το αίμα που τυχόν λιμνάζει.

Σου εύχομαι να βρεις λύση και να ηρεμήσεις :smile-flower: :smile-hi:
 #112293  από tzina2012
 Σάβ Ιούλ 18, 2015 3:37 pm
Ειμαι σε επαφη με την νευρολογο μου κ πηγα κ σε ορθοπεδικο.Σε παθολογο δεν εχω παει οχι.Δεν πιστευα οτι θα βοηθουσε εχοντας το μυαλο μου στα νευρολογικα κ μυοσκελετικα.Φοβαμαι οτι μπορει να με προτρεψει κ εκεινος σε αυτους τπυς γιατρους.Απλα εδω κ δυο μερες βλεπω κ τις συσπασεις στο σωμα μου.Κυριως αν περπατησω η μεινω λιγη ωρα περισσοτερη ορθια ποναω κυριως στα γονατα κ μετα αρχιζουν οι συσπασεις συνεχομενα.