• ΚΝΗΣΜΟΣ- ΕΝΤΟΝΗ ΦΑΓΟΥΡΑ.

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #104770  από sofia13
 Κυρ Ιούλ 27, 2014 3:42 pm
Ούφ ....!!!
Τελικά Φαίδρα μου και Άννούλα το Atarax έκανε τη δουλίτσα του.
Σχεδόν μου πέρασε το πρόβλημα...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τόσο πολύ κορίτσια !!!
 #104779  από litsa
 Κυρ Ιούλ 27, 2014 9:33 pm
:smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-brokenheart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart:
 #112153  από GiannisGkem
 Τρί Ιούλ 07, 2015 10:09 pm
Καλησπέρα σε όλους σας,
πρώτη μου φορά γράφω σε φόρουμ και συγχωρέστε με αν παραβώ κάποιους "κανόνες" που δεν γνωρίζω...
Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανένας για την έντονη φαγούρα χωρίς σημάδια κοκκινίλες κλπ κλπ, την έχω εδώ και 1 μήνα τουλάχιστον σε πλάτη, λίγο στα πλευρά και κοιλιά, στα χεριά, και λίγο στα ποδιά, ο νευρολόγος μου έδωσε Atarax αλλά δεν κάνει τίποτα .
Τάση για κράμπες στο αριστερό μου πόδι, παίρνω μαγνήσιο αλλά μικρή διαφορά είδα.
Κάποια μουδιάσματα στα άνω και κάτω άκρα (να σημειωθεί ότι κάνω θεραπεία με topamac, που προκαλεί μούδιασμα-μυρμήγκιασμα) αλλά και έντονα μυρμηγκιάσματα -μουδιάσματα σε όλο το αριστερό μου χέρι (αυτό έγινε 5-6 φορές σε 2 μήνες).
Επίσης και σε αυτό το διάστημα και 2 φορές μούδιασε έντονα το πρόσωπο μου ολόκληρο και ο αυχένας μου.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι να μου απαντήσει εκ πείρας πιστεύω θα το εκτιμήσω..Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων....
Καλή δύναμή σε όλους σας...!