• NEUROASPIS PLP10

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #112112  από Yiannis
 Παρ Ιούλ 03, 2015 6:40 pm
Στάθης έγραψε:Καλησπέρα στην όμορφη παρέα.

Χαίρομαι θερμά που χαιρετίσατε την ιδέα μου για το πως θα μπορούσε να βρεθεί μια λύση στην αγορά και διανομή του καινούργιου προϊόντος που μας έχει ενθουσιάσει, με τον τρόπο εναλλακτικής του δράσης διότι:

"Αυτά που προσδιορίζουν το σκεπτικό της ομάδας συνοψίζεται στα εξής: Αγανάκτηση και αποστροφή για την προσκόλληση στις σκληρές και αναποτελεσματικές θεραπείες του παρελθόντος. Ενθουσιασμός για τις καινούργιες έρευνες, θεραπείες και καινοτόμους μεθόδους αντιμετώπισης του αύριο."
http://www.mssociety.gr/aboutms/aboutms.html

Θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν θα μπορέσω να επιληφθώ την οργάνωση, αγορά και διαμοίραση του προϊόντος απλούστατα διότι δεν μπορώ να συνδεθώ εμπορικά σαν διαχειριστής του Mssociety.gr με κανένα προϊόν έστω και αν αυτό πρόκειται για τον μαγικό ζωμό του Αστερίξ και Οβελίξ.

Θυμίζω σε όλους τους συμπάσχοντες, ότι το σκεύασμα αυτό είναι παραφάρμακο-συμπλήρωμα διατροφής, και ότι βρίσκεται σε κλινική μελέτη τρίτης φάσης III, από την οποία αναμένουμε με μεγάλο ενθουσιασμό τα τελικά αποτελέσματα όποτε και αν βγούνε αυτά.

Οπότε προτείνω την λήψη του σκευάσματος με προσοχή πρωτίστως, μέχρι να τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και ασφάλειά του για την σκλήρυνση κατά πλάκας, ελπίζω σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ρε παιδια τι εγινε και σοπασατε ολοι? Εσεις που πειρατε το καινουργιο πως πατε ρε παιδια?? Ολα καλα, εντιποσεις??
 #112113  από ΝΤΙΑΝΑ
 Παρ Ιούλ 03, 2015 7:07 pm
Καλησπερα στην παρεα!Σημερα τελειωνω το πρωτο μπουκαλι και νιωθω περισσοτερη ενεργεια.Μαλιστα τις τελευταιες μερες,καθε βραδυ,κανω πεντε εξι βηματα με το πι,ενω πριν ο φυσιοθεραπευτης μου σηκωνε το δεξι ποδι για να κανω βημα.Ωστοσο ειμαι ακομα επιφυλακτικη και περιμενω το μελλον να αποφανθει.Παντως δεν παυει να ειναι ενα πολυβιταμινουχο σκευασμα που οπως και να χει καλο κανει.
 #112129  από nanablue
 Δευ Ιούλ 06, 2015 12:27 pm
Γεια σας παιδιά, εγώ είμαι στο 3ο τώρα. Αυτό που παρατήρησα πέρα από μαλιά νύχια κτλ με τις ζεστες κατι ταλαιπωριες και θολουρες στα ματια εχουν μειωθει στο ελαχιστο. Δεν με ενοχλει το φως στο βαθμο που μ ενοχλουσε πριν. Επισης το καλοκαιρι μου ξεκινησε χωρις μικρομουδιασματα και αλλες ενοχληςεις που ειχα αλλες χρονιες.
Εγώ το περνω καθε βραδυ πριν κοιμηθω και ετσι δεν εχω αυτη την εντονη γευση μεσα στη μερα. Και γω αναμενω ν ακουσω και απο αλλους σχόλια,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nanablue την Δευ Ιούλ 06, 2015 4:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #112130  από sofia13
 Δευ Ιούλ 06, 2015 1:07 pm
Danablue !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαίρομαι πολύ !

Βρε παιδιά , τί γίνεται;
Γιατί σταματήσαμε απότομα να ενδιαφερόμαστε ;
Τί; Μόνο λόγια κομπολόγια ;
Άντε και καμιά δράση δραστική.
Φιλιά και αγάπες .
:smile-kiss: :smile-blush: :smile-heart:
 #112131  από nanablue
 Δευ Ιούλ 06, 2015 2:27 pm
Μας εφαγε η Μερκελ!!!
 #112132  από magda
 Δευ Ιούλ 06, 2015 4:25 pm
Καλησπερα παιδια .ηθελα να ρωτησω πως μπορουμε να παραγγειλουμε καναδυο μπουκαλια.μπορω να ρωτησω σε καποιο φαρμακειο απο εδω αν μπορει να μου το φερει η πρεπει μονο απο κυπρο και μεγαλη ποσοτητα?ευχαριστω πολυ
 #112134  από litsa
 Δευ Ιούλ 06, 2015 4:55 pm
:emojis-1: χαιρομαι που βοηθαει!!!!! :emojis-4:
 #112171  από boudas
 Πέμ Ιούλ 09, 2015 12:29 pm
Καλημέρα στην παρέα, σήμερα το πρωί μου ήρθαν 6 μπουκάλια. Τα παρήγγειλα την Τρίτη και σε 2 μερες ήρθαν με κόστος μαζί με τα έξοδα αποστολής από Κύπρο 263€(3 μήνες αγωγη). Αρχίζω το βραδάκι, Έγιναν όλα με email στην εταιρεία PalupaMedical.com. Στέλνουν 3,6,12 ή παραπάνω τεμάχια. Στην Ελλάδα ψάχνουν αντιπρόσωπο και μάλλον από Σεπτέμβρη θα έρθει, όπως μου απάντησαν. Επίσης μου πρότειναν να πίνω ένα φλιτζάνι γάλα μετά για την γεύση. Ίδωμεν......
 #112173  από sofia13
 Πέμ Ιούλ 09, 2015 10:22 pm
Ευχαριστώ πολύ Boudas για τη χρήσιμη πληροφορία.....
Όλα να σου πάνε πολύ καλά εύχομαι !!!!!!!!!!!!!!
 #112280  από Yiannis
 Παρ Ιούλ 17, 2015 9:11 pm
κανενα αλλο σχόλιο ρε παιδια!!

Ωραια ακουγονται ολα..
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 23