• δικαιολογητικα για κεπα

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #111954  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Τρί Ιουν 23, 2015 8:49 pm
:smile-sadsmile: καλησπέρα σε όλους τους φίλους και φίλες. μήπως ξερετε στην επιτροπή [ κεπα ] ζητανε καινούργια μαγνητική; η τελευταία που έχω είναι 1 χρόνου.
 #111958  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Τρί Ιουν 23, 2015 10:40 pm
:smile-sweating: πριν 3 χρόνια έγραφε στο χαρτί με τα δικαιολογητικα πως δεκτές γίνονται εξετάσεις παλιές μέχρι 4 μηνών. στο χαρτί που μου έδωσαν τώρα δεν γράφει τίποτα για χρονικό όριο. κατέθεσα τα χαρτιά εχθές με μαγνητική 1 χρόνου και με ρώτησαν εάν υπάρχει νεότερη. ελπίζω να μην μπω σε περιπέτειες. :smile-envy:
 #111964  από adp_pappas
 Τετ Ιουν 24, 2015 12:47 pm
ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε::smile-sweating: πριν 3 χρόνια έγραφε στο χαρτί με τα δικαιολογητικα πως δεκτές γίνονται εξετάσεις παλιές μέχρι 4 μηνών. στο χαρτί που μου έδωσαν τώρα δεν γράφει τίποτα για χρονικό όριο. κατέθεσα τα χαρτιά εχθές με μαγνητική 1 χρόνου και με ρώτησαν εάν υπάρχει νεότερη. ελπίζω να μην μπω σε περιπέτειες. :smile-envy:
Πέρασα ΚΕΠΑ τον Οκτώβριο του 2014. Όταν έκανα την αίτηση στις αρχές Ιουλίου 2014 μου είχαν πει ότι οι μαγνητικές θα πρέπει να είναι έως 4 μήνες. Έχω ακούσει και από άλλους συνασθενείς ότι όταν τους κάλεσαν για επιτροπή τους είχαν ζητήσει να προσκομίσουν πρόσφατες μαγνητικές.
 #111966  από Γιάννης
 Τετ Ιουν 24, 2015 1:31 pm
Ανδρέα, εγώ πέρασα το '14 με μαγνητκές εξαμήνου και ξέρω περιπτώσεις που πέρασαν με παλαιότερες, είναι πως θα κάτσει, σε τι παπάρες θα πέσεις. Καλή τύχη εύχομαι.
 #111969  από smaroula
 Τετ Ιουν 24, 2015 9:20 pm
καλησπέρα,

επειδή κι εγώ θα περάσω επιτροπή ΚΕΠΑ για 1η φορά τον Ιούλιο, θέλω να ρωτήσω αν χρειάζονται μόνο πρόσφατες μαγνητικές ή και παλιότερες.
Η τελευταία νοσηλεία ήταν το Φεβρουάριο του 2015 και αυτά τα δικαιολογητικά/μαγνητική έχω σκοπό να πάω. Ωστόσο, χρειάζεται να προσκομίσω και παλιότερες μαγνητικές; έμαθα ότι μπορείς να τις δανειστείς από το νοσοκομείο (παπαγεωργίου θεσ/νίκη) και να τις επιστρέψεις.
Επίσης, μπορεί κάποιος να μου πει τι ρωτάνε, πώς είναι το κλίμα, ή ό,τι νομίζει ως χρήσιμο... νομίζω ότι έχω λίγο άγχος για το ραντεβού.

Ευχαριστώ και καλή ευκολία σε όλους μας