• Τώρα τι κάνουμε τι επιλογές έχω???

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #111879  από ΓιαννηςΑγιαννης
 Σάβ Ιουν 20, 2015 4:17 pm
Παιδιά καλώς σας βρήκα ,

Είμαι ναυτικός και με έπιασε στο πλοίο, ξεμπαρκάρισα εσπευσμένα μουδιασμένος πριν περίπου 1 μήνα, παρόλη την κορτιζόνη (ενδοφλέβια στην αρχή για 4 ημέρες και χάπια για περίπου 2 εβδομάδες μέχρι σήμερα ) πρόοδο δεν βλέπω..αντίθετα μετά την παρακέντηση για λήψη νωτιαίου δείγματος (με πολλές προσπάθειες και τρύπες..) νιώθω τρέμουλο χαμηλά στη σπονδυλική στήλη (vibration) και σαν να κουνιέμαι λες και βγήκα από βάρκα , Μετά από 3 εβδομάδα με χάπια medrol 16mg θα ξαναμπώ για κορτιζόνη 3 set και βλέπουμε...αγωγή με ενέσεις copaxon θα ξεκινήσω μετά την ολοκλήρωση της κορτιζόνης, και ίσως κάνω ΗΕΝΦΑ πριν
Το κατούρημα πάει σύννεφο.. και οικονομικά ...βράστα, η σύζυγος είναι έγκυος στο 2 ο παιδί , και δεν έχω κάποιον να με καθοδηγήσει...
Επαγγελματικά είμαι πλέον ερμαίος μιας και η ζέστη δεν είναι φίλη μας ούτε τα βάρη..και ποιος θα μου δώσει δουλεία ... πνίγομαι..μόνος...
Ρώτησα στο ΝΑΤ για σύνταξη και η απάντηση ήταν 300Ε μεικτά ,,,αφού περάσω επιτροπή με ποσοστό άνω του 67%..... αλλά κατά πως το βλέπω δεν θα το πάρω μιας και περπατάω και βλέπω καλά......

Για 7 χρόνια πλήρωνα μαζί με τον εφοπλιστή 3000 τον μήνα κρατήσεις....
και μου λένε 300 μεικτά????και να μην έχεις άγχος γιατί κάνει κακό...

Τώρα τι κάνουμε τι επιλογές έχω??? δεν θέλω να πεινάσουν ,για μένα δεν με νοιάζει..

Κάθε βοήθεια δεκτή....
 #111883  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιουν 20, 2015 6:28 pm
:emojis-4: Σιγουρα εννοεις αναπηρικη συνταξη . Μπορεις να παρεις ακομα και με ποσοστο αναπηριας 50 % . Μειωμενη , ομως . Παντως , καλο θα ειναι να περασεις απο υγειονομικη επιτροπη και να παρεις ποσοστο αναπηριας ! Μπορει να το χρησιμοποιησεις για διαφορες χρησεις........ ΥΓ. Οταν λεμε αναπηρια , δεν εννοουμε μονο κινητικη αναπηρια .......Ακομα κι ενας καρδιοπαθης , ειναι αναπηρος !Σου στελνω μηνυμα ...