• Κατέθεσα την Αγωγή κατά του Ελληνικού Κράτους...

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #111666  από giannis
 Σάβ Ιουν 13, 2015 10:54 am
Το είχα αναγγείλλει πριν από λίγο καιρό. Είχα προσκαλέσει μάλιστα, όσους συνασθενείς ενδιαφέρονταν -και έχουν αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα- να μου στείλουν p.m. για να μην το κάνω μόνος μου.
Η ανταπόκριση ήρθε από λίγους. Μιλήσαμε, αλλά τα οικονομικά προβλήματα δεν τους επέτρεψαν να συμμετάσχουν. Φυσικά και το αντιλαμβάνομαι, αφού κι εμένα -με δυο μικρά παιδιά- δεν μου περισσεύουν (εννοείται).
Θεωρούσα όμως, ότι πρόκειται για μεγίστη προτεραιότητα. Κυρίως, το θεωρούσα για λόγους ηθικής δικαίωσης.
Και ξέρετε κάτι;
Είχα απόλυτο δίκιο!
Φίλοι, συνασθενείς, θα σας το πω όπως το αισθάνθηκα, διότι είστε από τους λίγους -για να μην πω οι μόνοι- που θα με κατλάβετε. Η κατάθεση της Αγωγής και μόνο, με έκανε να νοιώσω πιο "ελαφρύς" ψυχολογικά. Ένοιωσα σαν να είπα κάπου την αδικία που έχω βιώσει τρεις φορές (μια φορά καθυστέρηση και δυο φορές διακοπή καταβολής συνταξιοδότησης).
Δεν είναι η αποζημίωση που ζητώ, δεν είναι η ελπίδα να δικαιωθώ (προς το παρόν, τουλάχιστον)... Είναι ότι μου έφυγε ένα μέρος του βάρους, επειδή "τα είπα" κάπου και μπορεί να τιμωρηθεί το κράτος γι ό,τι μου έκανε.
Και φυσικά, αν και όποτε, δικαιωθώ τελεσίδικα (βλέπω να μου παίρνει καμιά δεκαετία, περίπου). Θα προσπαθήσω -αν είμαι ακόμη εδώ και ικανός- να δώσω στο αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα.
Προσωπικά συμβουλεύω όσους τα καταφέρουν (με υπερπροσπάθεια, φυσικά, όπως έκανα κι εγώ) να το κάνουν!
Καλή σας ημέρα
Εύχομαι κι ελπίζω να είστε όλοι, όσο γίνεται καλύτερα.

Και να έχετε δύναμη αυτές -κι όλες τις υπόλοιπες- ημέρες του καύσωνα...

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους.
 #111669  από βικυ
 Σάβ Ιουν 13, 2015 10:58 am
Καλή τύχη.
Μεγάλη περιπέτεια............ εύχομαι να έχει αίσιο τέλος χωρίς πολλές καθυστερησεις.
 #111828  από LL--MM
 Παρ Ιουν 19, 2015 12:00 am
Giannis, φίλε, από καρδιάς σου εύχομαι καλό κουράγιο στην προσπάθεια αυτήν, ιδίως που σαν Κασσάνδρα που είμαι βλέπω ότι έχεις δίκαιο μεν, μα το αποτέλεσμα αμφίβολο...

Δεν ξέρω αν είδες ωστόσο εκείνο το αισχρό φυλλάδιο της "καθημερινής" της 7/6 νομίζω, που διάβασα μια βδομάδα αργότερα, διότι δεν την αγοράζω προσωπικά... (ούτε άλλες, δηλαδή...) που λέει πόσο οι... "θεραπείες" είναι αποτελεσματικές, αφού δε βλέπουμε πλέον τόσα καροτσάκια στους δρόμους όσα άλλοτε, το πόσο είναι κάποιοι από μας ευτυχέστεροι με τη νέα άποψη που έχουν για τη ζωή, πως μια γιατρίνα αρκείται στο να κάνει κομπλιμέντα σε ευάγωγους ασθενείς κλπ, κλπ...
Μόνο η παρέμβαση της Βάσως Μαράκα "κάτι προσπαθεί να πεί" για τα προβλήματα των σκπ... Οι άλλοι;;; :emojis-11:

Κάτι όμως μας είχες πεί κι εσύ viewtopic.php?f=10&t=4960 για την πρόεδρο του επαγγελματικού σου συλλόγου, καιρός είναι, ίσως, να θυμίσεις στα όργανά σας μερικά δεδομένα, εδώ ξεπεράστηκε άλλο ένα όριο, οπότε, αν νομίζεις ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι από κεί... :smile-worried:

Η γιαγιά η Κασσάνδρα