• μαγνητικη εγκεφαλου και αυχενα

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #111081  από ιασωνας
 Τρί Μάιος 19, 2015 12:12 pm
Καλος σας βρηκα και συνχαρητηρια για το φορουμ , ειμαι 46 χρονων και επειδη τωρα τελευταια εχω καποια συμτωματα , πονους στην μεση στα γονατα , ζαλαδες με πονοκεφαλους οπως τις τεκευταιες μερες και στο ματι σκεφτηκα μηπως πασχω και γω και δεν το γνωριζω , να ενημερωσω οτι εκανα μαγνητικη εγκεφαλου , πριν 2 εβδομαδες και ηταν καθαρη , οπως και αυχενικης μοιρας με ευρηματα στενωσεις μεσοσπονδυλων και μια κηλη , αυτην την εκανα πριν 1 μηνα , πριν 3 μερες με ειδε οφθαλμιατρος με πληρη εξεταση , και ωρλας, εξεταστηκα πριν ενα μηνα απο νευρολογο νοσοκομειου, μουδιασματα εχω μονο οταν ανχωνομαι σε κεφαλι ,και καποιες φορες προσωπο , ειμαι παρα πολυ ανχωδης τυπος και φοβαι για αρρωστειες , αυτα εμφανιστηκαν τελευταια , στα νεανικα μου χρονια 20-30 δεν ειχα προβληματα, σας ευχαριστω πολυ
 #111082  από billios
 Τρί Μάιος 19, 2015 12:27 pm
Φιλε μου χωρις να με παρεξηγησεις,κοψε το αγχος,αν δεν μπορεις μονος παρε βοηθεια φαρμακευτικη,μην το αφησεις παντως ετσι..
 #111084  από ιασωνας
 Τρί Μάιος 19, 2015 12:45 pm
Καμια παρεξηγηση φιλε μου , απλα ρωταω αν οι μαγνητικες ειναι επαρκης , και παλι σε ευχαρθστω για την αμεση απαντηση σου
 #111085  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Μάιος 19, 2015 1:14 pm
Ιασωνα !!!!!! ΔΕΝ πασχεις απο σκληρυνση κατα πλακας ! Οι κηλες , σου δημιουργουν αυτα τα προβληματα ! Οι κηλες και το αγχος ! Πηγαινε , λοιπον , σε ορθοπεδικο και ...........φροντισε να ηρεμησεις ! Σου ευχομαι να περασεις ενα ΟΜΟΡΦΟ και ΧΑΛΑΡΟ καλοκαιρι ! Με καλη παρεα , θαλασσα , βολτες , ουζακια ....!!!!!!!!!!!!!!! Χαλαρα , ομως . Ετσι ;;;;; :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun:
 #111086  από Στάθης
 Τρί Μάιος 19, 2015 1:17 pm
Γεια σου Ιάσωνα, επειδή το άγχος κάνει διάφορα, μην το πολύ συγχέεις ακόμα με αρρώστιες τύπου ΣΚΠ, αφού βγήκε και μαγνητική καθαρή, νομίζω ότι δεν έχεις τόσο Νευρολογικό θέμα, όσο μάλλον Αγχωτικό και ολίγον κυκλοφορικό, δηλαδή κακής αιμάτωσης λόγο κηλών και άγχους που πνίγει την σωστή αιμάτωση του οργανισμού.

Προσπάθησε να περπατάς περισσότερο, να αγχώνεσαι λιγότερο, να τρως καλύτερα, επίσης μακριά από τσιγάρα και τέτοιο τύπου αγχωτικά συμπτώματα δεν θα έχουν θέση στην ζωή σου.

Καλή δύναμη και χαλαράααααα :smile-muscle: :emojis-6:
 #111088  από ιασωνας
 Τρί Μάιος 19, 2015 1:25 pm
Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας , οι επιθυμιες σας ευχες μου , απλα ξερετε αν κατι σου καρφωθει στο μυαλο.....
 #111092  από Γιάννης
 Τρί Μάιος 19, 2015 1:43 pm
Όσο ψάχνεσαι στο ίντερνετ και συγκρίνεις τα συμπτώματά σου με συγκεκριμένες ασθένειες, τόσο θα ταυτίζεσαι μ' αυτές, μην το κάνεις
 #111561  από Ευτυχία
 Τρί Ιουν 09, 2015 8:10 pm
Αύριο ξανά μέσα στον μαγνητικό τομογράφο...μετά απο 2 χρονια..με το ζόρι θα παω ..πφφφ
Ο γιατρός μ εχει την υποψία οτι ειμαι σε υποτροπή , για να δούμε τι " πίνακα" θα βγαλω αυτη τη φορά :) οι προηγούμενες ήταν "φωσφοριζέ"all over...
Wish me good luck...κ ελπίζω να τη παλέψω με τη κλειστοφοβία κ 2 μαγνητικές στα καπάκια :/ με βλέπω καμία ώρα μέσα :/
 #111565  από βικυ
 Τρί Ιουν 09, 2015 9:58 pm
Good luck Ευτυχία! :smile-flower:
Την τελευταία φορά που έκανα μαγνητική πήρα μισό atarax των 25mg και την έβγαλα ανετοτατα την 1 ώρα στον μαγνητη....... το ίδιο θα ξανακάνω και την επόμενη.Δεν εχω κλειστοφοβια αλλά πολλά νεύρα με τον χρόνο που δεν περνάει εκεί μεσα.
 #111739  από litsa
 Τρί Ιουν 16, 2015 12:03 am
καλά αποτελέσματα!!

εγώ με ξαναξ την βγάζωωωωω