• Ο γενετιστής ΣΑΣ είναι επικίνδυνος!!!

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #110969  από tom80
 Τετ Μάιος 13, 2015 5:56 pm
Τα Ω3 Λιπάρα οξέα όπως και η ασπιρίνη είναι αντιπηκτική αγωγή
http://longevityway.com/2012/04/21/%CF% ... %BF%CF%82/

http://www.iathiein.gr/enimerosi.php?su ... m=&ucat=29&

http://www.healingpowerpharmacy.gr/simp ... r-Strength

Η αντιπηκτική αγωγή δεν πρέπει να λαμβάνεται μαζί το συνένζυμο Q10 πολύ περισσότερο με την ενεργή του μορφή την Ουμπικινόλη

http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=& ... 2503,d.bGQ

και ο κυρ.λευτεράκης ΣΑΣ χορηγεί ταυτόχρονα Ω3 (αντιπηκτική αγωγή) με Ουμπικινόλη
Ο τύπος δεν είναι απλά για γέλια αλλά είναι επικίνδυνος.

Σταματήστε αμέσα την ταυτόχρονη λήψη Ω3 και Ουμπικινόλη
 #110970  από adrCy
 Τετ Μάιος 13, 2015 6:01 pm
tom80 έγραψε:
και ο κυρ.λευτεράκης ΣΑΣ χορηγεί ταυτόχρονα Ω3 (αντιπηκτική αγωγή) με Ουμπικινόλη

Εμένα πάντως δεν μου συνταγογράφησε Ω3 μαζί με ουμπικινόλη. Τώρα αν ξέρει τι του γίνεται ή όχι, δεν το ξέρω ακόμη..
Παρόλα αυτά, παίρνω ω3 750mg κάθε βράδυ μετα το φαγητό και δεν εχω παρατηρήσει κάποια ενόχληση.
 #110971  από tom80
 Τετ Μάιος 13, 2015 6:09 pm
adrCy έγραψε:
tom80 έγραψε:

Εμένα πάντως δεν μου συνταγογράφησε Ω3 μαζί με ουμπικινόλη. Τώρα αν ξέρει τι του γίνεται ή όχι, δεν το ξέρω ακόμη..
Παρόλα αυτά, παίρνω ω3 750gr κάθε βράδυ μετα το φαγητό και δεν εχω παρατηρήσει κάποια ενόχληση.
εμενα μου τα εγραψε ταυτόχρονα Ω3 (αντιπηκτική αγωγή) με Ουμπικινόλη και του ειχα πει ότι παιρνω και ασπιρίνη που μου ειπε να συνεχίσω την ασπιρινη με αποτέλεσμα να εχω βλάβη στην υγεία μου (και στην τσέπη μου φυσικά) από τον π@π@ρο-λευτεράκι
 #110976  από κωστας
 Τετ Μάιος 13, 2015 9:51 pm
Πραγματι τα Ω-3 εχουν ηπια αντιπηπτικη δραση πλην ομως πολλα συμπληρωματα που επαιρνα στο παρελθον ειχαν και τα δυο συστατικα και αναφεραν οτι ετσι δευκολυνοταν η παραγωγη ενεργειας ανεφεραν μαλιστα μεγιστο ωφελος!Βεβαια τα q10 αναφερουν συνηθως να μην συνδυαζονται με αντιπηπτικη αγωγη...
 #110997  από tom80
 Πέμ Μάιος 14, 2015 3:27 pm
κωστας έγραψε:Πραγματι τα Ω-3 εχουν ηπια αντιπηπτικη δραση πλην ομως πολλα συμπληρωματα που επαιρνα στο παρελθον ειχαν και τα δυο συστατικα και αναφεραν οτι ετσι δευκολυνοταν η παραγωγη ενεργειας ανεφεραν μαλιστα μεγιστο ωφελος!Βεβαια τα q10 αναφερουν συνηθως να μην συνδυαζονται με αντιπηπτικη αγωγη...
Φιλέ Κώστα,
Τα Ω3 είναι κανονική αντιπηκτική αγωγή και όχι ήπια.
Πολύ περισσότερο αν συνδυάζονται με ασπιρίνη
Όλες οι μελέτες δείχνουν αλληλεπίδραση των Ω3 Λιπαρών οξέων με το Q10 όταν λαμβάνονται ταυτόχρονα
Σου παραθέτω μελέτη όπου χορηγήθηκαν ταυτόχρονα Ubiquinol και Ω3 Λιπαρά οξέα

http://www.ehealthme.com/drug-interacti ... -ubiquinol

όπως θα δεις τα συμπτώματα από την ταυτόχρονη λήψη δεν είναι αμελητέα, περιλαμβάνουν αύξηση της κόπωσης, πονοκέφαλο, στομαχικό ίλιγγο, τρόμο, μυϊκό πόνο κ.α. από τον 1ο μήνα ταυτόχρονης λήψης.

Να είσαι γερός
 #111017  από dm123
 Παρ Μάιος 15, 2015 2:46 pm
Έλεεεοοοοος ρε παιδιά..ό,τι παπα... βρίσκουμε στο ίντερνετ να την βάλουμε ως μελέτη..Αλήθεια ποιά μελέτη;Ποιός την έκανε;Με ποιά χρηματοδότηση;Που δημοσιεύτηκε;Ποιό το impact factor της δημοσίευσης;Ποσοστά εμφάνισης ανεπιθύμητων ενεργειών;Ποιο target group;
Έχω και εγώ μία έρευνα από το eHealthkissmyassMe που λέει ακριβώς τα ίδια συν σεξουαλική ανικανότητα..Σε πέντε λεπτά θα σας την φτιάξω και την στέλνω.
ΕΛΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ
 #111019  από Κωνσταντίνα
 Παρ Μάιος 15, 2015 4:21 pm
Φίλε Tom80 δε διαφωνώ ως προς το σκεπτικό σου, περί πελατειακού συστήματος ανάμεσα στους θεράποντες - σωτήρες πάσης φύσεως και ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τι μας "σερβίρουν", όλοι αυτοί που ....με το αζημίωτο μας "φροντίζουν" :smile-cash: .

Όλοι μα όλοι (αν υπάρχει κάποιος που δεν ... ας σηκώσει το χέρι του), έχουμε πιαστεί μ@λ@κες εξαιτίας της ευαλωτότητας που έχουμε ....στο "θαύμα" :smile-sweating: .

Δε βοηθάει η εμπάθεια και ο θυμός που βγάζεις, επειδή όποια πληροφορία καταθέτεις (χρήσιμη), γίνεται "τσιρίδα"...... :smile-devil:

υγ1 δεν πιάστηκες μόνο εσύ κορόιδο φίλε Tom80 :smile-wait:
υγ2 τα είπες όλα αυτά που μας λες στον παπαρολευτεράκη, να σωθούμε οι υπόλοιποι;;; :smile-lipssealed:
υγ με ευγένεια αν του τα πεις, μάλλον θα σε ακούσει και μπορεί να λυθούν και απορίες :smile-cool:
 #111034  από tom80
 Σάβ Μάιος 16, 2015 4:13 pm
Φίλη Κωνσταντίνα,
Ο κυρ.λευτερακης παρουσιάζεται στο φόρουμ ως σωτήρας.
Δεν έχω δει καμία ανάρτηση από άλλο μέλλος που να του επισυνάπτει οτιδήποτε αρνητικό.
Πράγματι δεν μπορώ να «καταπιώ» το γεγονός ότι ξόδεψα τόσα χρήματα για να προκαλέσω βλάβη στη υγεία μου.
Πιάστηκα “κότσος”!!!
Φταίω πολύ βέβαια γιατί όταν πήγα εκεί και άρχισε να μιλάει για αλκαλική διατροφή δεν τον σκυλόβρισα να φύγω.
Φταίω γιατί όταν του είπα όλες τις ενστάσεις μου πηρά την ξέρη απάντηση ότι αυτή είναι η ενδεδειγμένη αγωγή για μένα (χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση) και την ακολούθησα.
Φταίω γιατί κανένας σοβαρός γιατρός δεν νομιμοποιείται να συνταγογραφεί συμπληρώματα και όμως τα πήρα
Να είσαι γερή
 #111054  από Κωνσταντίνα
 Κυρ Μάιος 17, 2015 4:19 pm
Καλησπέρα στην παρέα :romance-grouphug: ,
Tom80 το ότι έχω δει κάποια θετικά αποτελέσματα στην υγεία μου εξ' αιτίας των βιταμινών που πήρα, δε σημαίνει ότι τον θεωρώ σωτήρα μου.
Όπως έχω ξαναγράψει σε παλαιότερη δημοσίευσή μου, τον έχω απομυθοποιήσει και αυτόν όπως και την Καραγεωργίου, αλλά και όλους τους "σωτήρες" μας!!!

Ήσουν "άτυχος" που κάτι συνέβει :confusion-shrug: και η αγωγή του όχι μόνο δε σε ωφέλησε αλλά σε πήγε πίσω :emojis-7: .

Χαίρομαι που του είπες τις αντιρρήσεις σου, επειδή την τελευταία φορά που τον είδα(Ιανουάριο), δεν μου έδωσε Ω3 μαζί με τα ουμπεκινόλ κι όπως φαίνεται οφείλεται στη δική σου παρέμβαση :emojis-9:
Τα τρία τελευταία περίπου χρόνια όμως που έπαιρνα και τα δύο ταυτόχρονα, δεν παρατήρησα κάτι να με "χαλάει".

Πάντως ότι κι αν κάνεις τώρα για να αντιμετωπίσεις τη νόσο μας, σου εύχομαι να είναι ό,τι πιο αποτελεσματικό έχεις κάνει μέχρι σήμερα και να σταθεροποιηθείς αλλά γιατί όχι και να βελτιωθείς :smile-muscle:
 #111060  από Νίκος_76
 Δευ Μάιος 18, 2015 1:43 am
tom80 καταρχήν προσωπικά να σε ευχαριστήσω για την ενημέρωση.
Δε θεωρώ ότι είναι δουλειά σου να μάθεις τον κάθε γιατρό ιατρική αν θεωρείς ότι έκανε λάθος. Για κάποια θέματα δεύτερη ευκαιρία δεν υπάρχει. Τον θεωρείς ακατάλληλο και όσο να τον συζητήσεις δεν αλλάζει αυτό. Θεωρώ όμως ότι είναι πολύ όμορφο το ότι αποφάσισες να γράψεις για το θέμα εδώ, Πάντως το όλο θέμα αν προσπαθήσουμε να το δούμε λίγο γενικότερα μου δημιουργεί διάφορα ερωτήματα.
Ο κάθε γιατρός παίρνει ότι αποφάσεις θέλει ή διαλέγει ανάμεσα απο λύσεις που είναι εγκεκριμμένες? Είναι διαφορετικά αυτά τα δύο γιατί η ευθύνη των αποφάσεων γίνεται πλέον πλήρως προσωπική του γιατρού αφού δε μπορεί να την τεκμηριώσει. Ήσουν άτυχος φίλε αλλά δε ξέρουμε πόσο άτυχος. Σε τι ποσοστό συμβαίνει αυτή η ατυχία? Τουλάχιστον για άλλες παρενέργειες φαρμάκων έχουν γίνει έρευνες και ξέρουμε με τι ποσοστά παίζουμε. Το ότι σε έβλαψε η αγωγή του γιατρού αυτού δε σημαίνει ότι θα το παθουν και οι άλλοι, όπως το ίδιο συμβαίνει με το rebound effect του tysabri ή τις παρενέργειες του betaferon που παίρνω εγώ αλλά σε αυτά τα θέματα πρέπει να υπάρχει ακρίβεια για να καταλαβαίνουμε το μεγεθος της ατυχίας.
Για το betaferon πχ έχω βρει λίστα (πραγματικά πολύ αναλυτική) που γράφει
παρενέργειες σε ποσοστό 1 στους 10, πίνακας για ποσοστό 1 στους 100 και 1 στους 1000 και 1 στους 10000. Η δοσολογίες και οι συνδυασμοί πρέπει να γίνονται με ακρίβεια και όχι στη τύχη. Οτιδήποτε άλλο είναι πραγματικά ρουλέτα.