• Δεν ξερω τι να κανω!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #110788  από Giannis22
 Τρί Μάιος 05, 2015 6:41 pm
Καλησπερα σε ολη την κοινοτητα,
Ολα αρχισαν περσυ τετοια εποχη οταν αρχισα να εχω καποιες διαταραχες υπνου οι οποιες συνοδευονταν απο καποιες μυικες συσπασεις το βραδυ που ξαπλωνα να κοιμηθω.Τοτε το απεδωσα στο γυμναστηριο καθως αθλομουν εντονα 6 μερες την εβδομαδα.Παρ ολα αυτα εκανα αιματολογικες οι οποιες μου βγαλανε λιγο χαμηλο καλιο(πολυ λιγο πιο χαμηλο απο το οριο αλλα δεν θυμαμαι τισ ακριβες τιμες του).Δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια και αρχισα καλοκαιρινη δουλεια στην οποια αναγκαστηκα ημουν εκτεθειμενος στον ηλιο για τουλαχιστον 5-6 ωρες καθημερινα.Ολο το καλοκαιρι ολα καλα μεχρι που εφτασε ο δεκεμβριος.Αρχισα να εχω σποραδικους μυικες συσπασεις σε διαφορα μερη του σωματος και ο υπνος εγινε τοσο δυσκολη υποθεση που εφτασα να μεινω 5 ολοκληρες μερες διχως σταλα υπνου παρ ολο που επεφτα ψοφιος στο κρεββατι και εμενα ξαπλωμενος για 7-8 ωρες.Καπου εκει αρχισε η συχνοουρια μου και ειδικα τα βραδυα.Λιγο αργοτερα απεκτησα προβλημα με το παχυ εντερο με εντονες εναλλαγες διαρροιας και δυσκοιλιοτητας.Τρομαγμενος απο ολα αυτα κι εχοντας πετυχει στο ιντερνετ συμπτωματα σκπ ετρεξα κι εκανα μαγνητικη τομογραφια η οποια βγηκε καθαρη.Απο τον Δεκεμβριο μεχρι και σημερα εχω αυτες τις μυικες συσπασεις σε διαφορα μερη του σωματος επι καθημερινης βασεως κατα τη διαρκεια ολης της μερας και μαλιστα καποια βραδυα ειναι τοσο εντονη η νευρικη μου λειτουργεια που εχω τους μυικους σπασμους εχω φαγουρα σε ολο το σωμα και τα ποδια μου δεν βρισκουν ησυχια καθως πρεπει να τα κουναω συνεχεια για να μην με ενοχλουν.Καμια φορα αισθανομαι επισης ηλεκτρικο φορτιο να περναει απο τα δαχτυλα του χεριου μου και πιο σπανια απο την σπονδυλικη στηλη.Τον τελευταιο καιρο εχω ενα μονιμο αισθημα κοπωσης που συνηθως κραταει μεχρι το απογευμα(μετα το απογευμα σαν να εχω λιγη περισσοτερη ενεργεια).Και σε ολα αυτα ερχεται να προστεθει μια μικρη ενοχληση που εχω τωρα τελευταια στο κεφαλι πανω απο τον αριστερο βρεγματικο λοβο.Ειναι σαν να με τρωει η σαν να με γαργαλαει κατι το οποιο δεν παιρναει με το ξυσιμο(αυτο δεν το εχω παντα αλλα μερικες φορες, συνηθως μια φορα την ημερα).Εκτος απο σκπ φοβαμαι μην υπαρχει και υπονοια ALS η καποιας παρεμφερους ασθενειας.Τι θα κανατε στην θεση μου?
Ευχαριστω εκ των προτερων
Γιαννης 22 χρονων
 #110790  από ΝΤΙΑΝΑ
 Τρί Μάιος 05, 2015 7:04 pm
Οπωσδηποτε θα επισκεπτομουν εναν καλο νευρολογο!!!
 #110791  από krevasils
 Τρί Μάιος 05, 2015 7:39 pm
ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ....ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΠΑΣΧΕΙΣ Κ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΠΑΝΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΡΙΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΕΙ ...ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.....

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ.....ΑΝ ΕΙΧΕΣ ALS ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΔΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ''ΥΠΟΨΙΕΣ'' ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΟΤΩΜΑΤΑ ΣΚΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΥΠΙΚΑ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΝΑΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ.......ΔΕΣ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ Κ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ.....ΟΙ ΕΝΑΛΕΓΕΣ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ''ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΥΕΡΕΣΘΗΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ'' ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΠ ...ΗΡΕΜΗΣΕ....ΒΓΕΣ ΠΙΕΣ 2 ΜΠΥΡΙΤΣΕΣ ΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ Κ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ...... ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕΝΕΑ ΜΕΛΟΙ (ΑΧΧΑΧΑΑΧ)

Υ.Γ. Σ-Τ-Α-Μ-Α-Τ-Α ΝΑ Ψ-Α-Χ-Ν-Ε-Ι-Σ ΣΤΟ Ι-Ν-ΤΕ-Ρ-Ν-Ε-Τ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #110802  από Dhm
 Τετ Μάιος 06, 2015 10:22 am
Συνομίληκε Γιάννη θα συμφωνήσω με τους προλαλείσαντες. Μην ψάχνεις τόσο(για την ώρα) στο ίντερνετ γιατί θα τρελαθείς.
Από που είσαι; Αν είσαι από Αθήνα, μπορείς να μου στείλεις ένα προσωπικό μήνυμα αν θέλεις, μιας που έχω επισκευτεί αρκετούς νευρολόγους εκεί...Να προσέχεις :)