• Εξωιδρυματικό εφ΄ όρου ζωής

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #110564  από Κώστας
 Τετ Απρ 22, 2015 8:16 pm
Έχω πάρει απόφαση ΚΕΠΑ με ΠΑ 90% εφ΄ όρου ζωής. Παρ΄ όλ΄ αυτά ειδικά για το εξωιδρυματικό αλλά και για το επίδομα κίνησης με βάζουν να ξαναπεράσω ΚΕΠΑ το 2018. Αφού έχω πάρει χαρακτηρισμό ΠΑ εφ΄ όρου ζωής, γιατί να ξαναπεράσω ΚΕΠΑ το 2018; Τι θα μου πουν τότε; "Στη σκάσαμε μεγάλε. Σου πέρνουμε πίσω το εφ΄ όρου ζωής ποσοστό του 90% που σου δώσαμε τη προηγούμενη φορά και στο κάνουμε 66% μη μας πέρνεις και επιδόματα. Τι να σου κάνουμε, ας πρόσεχες!"
Πείτε βρε παιδιά καμιά ιδέα τι να κάνω για να τους πείσω ότι αυτό που μου ζητάνε είναι παράλογο και αντιφατικό με την ίδια τους την απόφαση.
 #110565  από LL--MM
 Τετ Απρ 22, 2015 9:27 pm
Κώστας έγραψε:Έχω πάρει απόφαση ΚΕΠΑ με ΠΑ 90% εφ΄ όρου ζωής. Αυτο είναι μόοονο για τη ΣΥΝΤΑΞΗ. :emojis-13:

Παρ΄ όλ΄ αυτά ειδικά για το εξωιδρυματικό αλλά και για το επίδομα κίνησης με βάζουν να ξαναπεράσω ΚΕΠΑ το 2018.
Αν έχεις κουράγιο, παίρνε τους καμιά μέρα από πολύ πρωΐ (για ν'απαντάνε) και να ζητήσεις ραντεβού με το διευθυντή: Αν στο αρνηθούν αυτοί, πας στην πρόνοια που δίνει το επίδομα κίνησης, ίσως εκεί να ξέρουν, κι αν όχι, να πάρουν να ρωτήσουν αυτοί στα ΚΕΠΑ...

Αφού έχω πάρει χαρακτηρισμό ΠΑ εφ΄ όρου ζωής, γιατί να ξαναπεράσω ΚΕΠΑ το 2018; Τι θα μου πουν τότε; "Στη σκάσαμε μεγάλε. Σου πέρνουμε πίσω το εφ΄ όρου ζωής ποσοστό του 90% που σου δώσαμε τη προηγούμενη φορά και στο κάνουμε 66% μη μας πέρνεις και επιδόματα. Τι να σου κάνουμε, ας πρόσεχες!"
Πέρασαν κι άλλοι για τέτοια θέματα από τα ΚΕΠΑ, διότι η πρόνοια δεν αναγνώριζε τις αποφάσεις...

Πείτε βρε παιδιά καμιά ιδέα τι να κάνω για να τους πείσω ότι αυτό που μου ζητάνε είναι παράλογο και αντιφατικό με την ίδια τους την απόφαση.
Αν οι αποφάσεις αυτές εξαρτώνταν από τη λογική, δε θα ήμασταν στη γη, πόσο μάλλον στην Ελλάδα.

Η γιαγιά η Κασσάνδρα