• Καλησπέρα στη παρέα.

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #110514  από Msa
 Δευ Απρ 20, 2015 7:28 pm
Καλησπέρα είμαι ο Μάριος και έυχομαι σέ όλη τη παρέα να έχει δύναμη και αγάπη.
Δε θέλω να σας κουράσω πολύ οπότε θα είμαι όσο πιο περιληπτικός μπορώ.Μετά απο πάρα πολλές ενδείξεις(ζαλάδες-πονοκεφάλους-μουδιάσματα-κόπωση-αδυναμία στα αριστερά άκρα-θολή όραση-μυγάκια στα μάτια-Ολα ξεκινήσανε απο το Σεπτέμβριο) μπήκα σε νοσοκομείο το Φεβρουάριο και έκανα μαγνητικές σε εγκέφαλο,αυχένα καθώς και αρτηριογράφημα εγκεφάλου.Βγήκανε καθαρές.Σε ηλεκτρομυογράφημα άνω άκρων και αριστερού ποδιού βρήκανε ωλένια νευρίτιδα στο αριστερο μου χέρι(στο αισθητικό νεύρο).Επίσης αστιγματισμό στα μάτια.Εκανα και εξετάσεις θυροειδή και είναι καθαρές.Το θέμα είναι πώς απο τότε οι ζαλάδες ξαναέρχονται-μουδιάζει η δεξιά πλευρά του κεφαλιού μου-το χέρι μου και το πόδι μου(αριστερά)είναι αδύναμα καθώς και τα νιώθω σαν να είναι πιασμένα.Ειδικά κάποια στιγμή μέσα στις γιορτές έπαθα κάτι σαν κρίση μούδιασε το κεφάλι μου στα δεξιά τα αριστερά μου άκρα τα ένιωσα σαν να παθαίνουνε κράμπα και ζαλίσθηκα.Αυτο ήτανε παροδικό πήγα σε νοσοκομείο μου είπανε πως είμαι οκ.Το πόδι μου αν περπατήσω έστω και λίγο μουδιάζει,δε πατάει καλά,πονάει κλπ.Εχω και εμβοές στα αυτία μου(καινούργιο αυτό)Εχω στεναχωρήσει την οικογένεια μου και δε ξέρω τι να κάνω.Είμαι σε αδιέξοδο.Μια συμβουλή σας παρακαλώ για το τί να κάνω.Σας ευχαριστώ πολύ.
 #110524  από Msa
 Τρί Απρ 21, 2015 1:38 pm
Καλησπέρα Ζωγραφία.Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου.Οχι δε μου προτείνανε να κάνω κάτι τέτοιο.
 #110525  από Ζωγραφία
 Τρί Απρ 21, 2015 1:43 pm
Από όσα καταλαβαίνω δεν τίθεται θέμα σκλήρυνσης...........
Νευρολόγο βλέπεις ή άλλη ειδικότητα;;;
 #110527  από Msa
 Τρί Απρ 21, 2015 1:50 pm
Δεν έχω κάποιο μόνιμο γιατρό αν εννοείς αυτό.Η τελευταία μου επίσκεψη ήτανε σε ένα ειδικό παθολόγο που μου έγραψε και τις εξετάσεις θυροειδή.Εχεις εσύ να μου προτείνεις κάπου να πάω?Ευχαριστώ πολύ.
 #110529  από Ζωγραφία
 Τρί Απρ 21, 2015 1:59 pm
Εγώ ζω στη Μυτιλήνη..δεν έχω άκριες σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη................είμαι της άποψης ωστόσο πως χρειάζεσαι την ειδικότητα της νευρολογίας..............έναν νευρολόγο..........έναν νευρολόγο............όταν πρωτοξεκίνησε σε μένα η σκλήρυνση πήγαινα στο Αιγινήτειο ( αχ........δεν ξέρω την ορθογραφία)...............
 #110531  από Msa
 Τρί Απρ 21, 2015 2:17 pm
Οπως τα έγραψες Ζωγραφία έτσι θα τα έγραφα και εγώ.Μένω Αθήνα οπότε θα προσπαθήσω να κλείσω ραντεβού στο Αιγινήτειο.Να είσαι πάντα δυνατή και με πολύ αγάπη στη ζωή σου.
 #110697  από Msa
 Πέμ Απρ 30, 2015 3:31 pm
Καλησπέρα στη παρέα.Ξέρω ότι έχετε τα δικά σας και να σας ζαλίζω εγώ με αυτά που μου συμβαίνουνε δεν είναι ότι καλύτερο αλλά διαβάζοντας τις αναρτήσεις σας έχω καταλάβει ότι είστε άνθρωποι με μεγάλη κατανόηση και θάρρος και βάση της συζήτησης εδώ πέρνω και εγώ λίγο απο το θάρρος σας.Πήρα τλφ να κλείσω ραντεβού στο Αιγινήτειο και απογοητεύθηκα με το χρόνο αναμονής.Ανεργός γαρ είπα να δοκιμάσω τη τύχη μου και να πάω σε μια μέρα που είχανε εφημερία.Εγραψα και ένα σύντομο ιστορικό με αυτά που σας ανάφερα παραπάνω σύν ότι μετά απο πυρετό που πέρασα και με πονάγανε οι αμυγδαλές μου μου έχει μείνει κάτι σαν να μου κάθετε η μπουκιά στο λαιμό όταν τρώω.Απο το άγχος και αυτού του καινούργιου αρχίσανε τα τρέμουλα πάλι τα καψίματα που και που κλπ.Το πόδι μου είναι καλύτερα αλλά όταν οδηγώ ειδικά το μηχανάκι και κατεβαίνω το νιώθω αδύναμο κλπ.Για να μή σας πολυζαλίζω πάω εκεί μου κάνανε όντως μια λεπτομερή εξέταση μου είπανε πως είναι και οι μαγνητικές σου καθαρές πήγαινε να κοιτάξεις και τη μέση σου καθώς και πέρνα και μία απο το ψυχίατρο ο οποίος μου έγραψε αγχολυτικά και αντικαταθλιπτικά τα οποία μάλλον δε θα τα πάρω.Εχω σκοπό να πάω και σε ένα ΩΡΛ για το παραπάνω και τις εμβοές που έχω στα αυτιά μου αν και απο όσα διαβάζω εδώ δε τα βλέπω καλά τα πράγματα.Θα ήθελα αν μπορείτε να μου συστήσετε ένα νευρολόγο ΑΝΘΡΩΠΟ για να πάω απο εκεί.Σας εύχομαι σε όλους δύναμη και αγάπη.
 #110698  από Ζωγραφία
 Πέμ Απρ 30, 2015 4:59 pm
Καλησπέρα και πάλι Μάριε,

όταν ερχόμουν στην Αθήνα πήγαινα στον Κυλιντηρέα, που ανήκε τότε, προ 5ετίας στο δυναμικό του Αιγινήτειου.............τηλ.:6972301551......ελπίζω να μην έχει αλλάξει...... :happy-cheerleadersmileygirl: