• Κλακέτες παίζουν τα πόδια μου ......

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #110314  από sofia13
 Κυρ Μαρ 29, 2015 12:40 pm
Αυριο πάω στην Ελίνα μου , τη νευρολόγο, η οποία μου μίλησε για φαρμακευτική ουσία που κάνει το RLS ....σχεδόν ''φαντασματάκι'' ....
Απόγευμα θα τη δώ, και ότι μου πεί θα σας το πώ αγαπημένα πλάσματα !!!
:smile-kiss:
 #110317  από Κώστας
 Κυρ Μαρ 29, 2015 3:32 pm
Σοφία σώσε μας γιατί βαρέθηκα να κάνω τον Fred Astaire! Και σιγά μη μπορούσε να κάνει αυτός κλακέτες σαν τις δικές μου. Ούτε στον ύπνο του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #110322  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Μαρ 29, 2015 4:23 pm
:smile-thinking: Μολις τωρα θυμηθηκα !!!!! Βλεπετε , οταν περασουν τα ασχημα , τα ξεχναω ....Λοιπον , πριν αρκετα χρονια , χτυπουσε κλακετες το δεξι ποδι μου . Οταν προσπαθουσα να σηκωθω απο καρεκλα , το δεξι ποδι χτυπουσε ....το ρυθμο ...μιας ''αορατης'' μελωδιας . Καποια στιγμη , αυτο το ενοχλητικο συμπτωμα , περασε . Δεν ξερω πώς . Ισως να βοηθησαν τα φλασακια 2γρ σολουμεντρολ, που εκανα ανα διμηνο...Δεν ξερω ...Ισως....Δεν το εχω συζητησει με νευρολογο . Ευχομαι να γλιτωσετε απ'αυτο , ΟΛΟΙ !!!!:smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: