• Πονος στους αστραγαλους!

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #110264  από vicky*
 Παρ Μαρ 27, 2015 3:59 pm
Γεια σας :smile-hi: . Εδω και αρκετες μερες κατα το περπατημα αισθανομαι μια ενοχληση στους αστραγαλους μεταξυ κραμπας και οξέως πόνου σε σημειο που δεν μπορω να συνεχισω το περπατημα αλλα πρεπει να σταματησω καποια λεπτα. Το εχει κανεις αισθανθει; Κι αν ναι ειναι σοβαρο, πρέπει να ενημερωσω το γιατρο μου; (Είμαι νεο- διαγνωσθεισα και δεν ξερω ακομα πως να αντιμετωπιζω παρομοιες καταστασεις) Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε συμβουλη!
 #110266  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 27, 2015 6:16 pm
vicky* έγραψε:Γεια σας :smile-hi: . Εδω και αρκετες μερες κατα το περπατημα αισθανομαι μια ενοχληση στους αστραγαλους μεταξυ κραμπας και οξέως πόνου σε σημειο που δεν μπορω να συνεχισω το περπατημα αλλα πρεπει να σταματησω καποια λεπτα. Το εχει κανεις αισθανθει; Κι αν ναι ειναι σοβαρο, πρέπει να ενημερωσω το γιατρο μου; (Είμαι νεο- διαγνωσθεισα και δεν ξερω ακομα πως να αντιμετωπιζω παρομοιες καταστασεις) Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε συμβουλη!
Καλησπερα ''vicky*'' ! Ολοι μας νοιωθουμε πονους . Η σπαστικοτητα , μικρη ή μεγαλη , μπορει να προκαλεσει πονους . Αν ''ζοριζεσαι '' στη βαδιση , αν εχεις ασταθεια, το επακολουθο μπορει να ειναι μυικοι πονοι . Επισης , πολυ συχνα εχουμε κραμπες . Ετσι κι αλλιως , εσυ πρεπει να το αναφερεις στο γιατρο που σε παρακολουθει ! Ολα τα λεμε στο γιατρο μας . Ακομα και τα ''ασημαντα '' . Του κανουμε ερωτησεις για να λυσουμε τις αποριες μας . Εστω κι αν μας φαινονται ''κουτες '' . Εισαι νεα στην παθηση και πρεπει να την γνωρισεις .Αυτη ειναι η συμβουλη μιας ......παλαιοδιαγεγνωσμενης προς μια νεοδιαγεγνωσμενη . Σου ευχομαι να εχεις μια καλη πορεια της παθησης ! :smile-flower: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: