• Κλακέτες παίζουν τα πόδια μου ......

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #110131  από sofia13
 Σάβ Μαρ 21, 2015 6:28 pm
.... Πάω να ξαπλώσω για ύπνο το βράδυ και τα πόδια μου χορεύουν κλακέτες...
Αριστερά, δεξιά, πάνω, κάτω ...όπου νάναι .
Πονάνε κιόλας καθημερινά και τρέμουν απ΄τα γόνατα και κάτω.
Τι προτείνετε;
Νά πάρω mirapexin ;
Δεν αντέχεται ΚΑΙ αυτό μαζί με όλα τ΄άλλα ..........................................
 #110133  από βικυ
 Σάβ Μαρ 21, 2015 7:45 pm
Σοφία φιλί........
Σε βρήκε και αυτό....... Πφφφφφφφ και αμαν......
 #110135  από sofia13
 Σάβ Μαρ 21, 2015 8:01 pm
Βίκυ , τι πιστεύεις ;
Υπάρχει κάτι που θα μ΄αφήσει ;
Βετεράνα έγινα .
Ευτυχώς συνήθισα τους πόνους και γενικά σα χαρακτήρας δε μασάω...
Αλλά είμαι τρελά νευριασμένη με την '' αχαρακτήριστη'' , ''ανυπόληπτη'' , '' ύπουλη'' και παλιορουφιάνα m/s .
Για να καταλάβεις αντίδραση , απόψε θα πάω ν΄ακούσω και να τραγουδήσω Σαββόπουλο , το Νιόνιο που είναι εδώ και θα θυμηθώ όμορφα χρόνια - έστω δύσκολα. .....Όσο αντέξω.
Αλλά εκεί θάμαι !!!
(Δε θα πεθάνουμε ποτέ κου@άλα νεκροθάφτη ) !
 #110140  από Κωνσταντίνα
 Σάβ Μαρ 21, 2015 8:29 pm
Επικοινώνησες μέσω mail με τον Γεωργακόπουλο;;
Για το σίδηρο δεν ξέρω Σοφία μου, αλλά στη θέση σου θα έπαιρνα μαγνήσιο πρωί, μεσημέρι, βράδυ και την Β1 το πρωί, ή και μεσημέρι.
 #110141  από litsa
 Σάβ Μαρ 21, 2015 9:03 pm
:emojis-4: :emojis-4: :emojis-4:

έτσι!!!!!
δεν το βάζουμε ποτέ κάτω!!!
 #110146  από Ιωάννα
 Κυρ Μαρ 22, 2015 10:52 am
Αχ Σοφάκι μου .....ξαναρώτησα τον πατέρα μου αλλά...δεν........ :emojis-12:
Κακό πράγμα το RLS.
Λοιπόν εγώ δοκίμασα 7 διαφορετικά σκευάσματα μέσα σε 8 μήνες αλλά όλα ήταν για τα μπάζα.Το κεφάλι μου κουδούνι κ αποτέλεσμα ΚΑΝΕΝΑ.Το rivotril δεν σου κάνει......σε ΚΑΝΕΝΑΝ με αυτό το πρόβλημα δεν κάνει.Πριν από κανα δυο μήνες ένας doctor μου είπε ότι όλα τα μαντζούνια που είχα πάρει έχουν πλέον κριθεί ακατάλληλα για το RLS και το μόνο φάρμακο που ενδείκνυται είναι το mirapexin.Εγώ παίρνω φουλ σίδηρο , Β1, 200mg μαγνήσιο και 2 ντεπονάκια ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ για να καταφέρω να κοιμηθώ σαν άνθρωπος.
Το mirapexin δεν το πήρα γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να καταργηθεί κ αυτό κα να μείνουν οι άνθρωποι χωρίς θεραπεία.......... :emojis-30:
Φιλια σε όλους :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart:
 #110211  από sofia13
 Τρί Μαρ 24, 2015 10:54 pm
Κορίτσια μου.
Παίρνω μαγνήσιο και B1 και πάω κάπως καλύτερα λίγο-λίγο.
Αλλά τι να λέμε τώρα ; Πέρασα και τρισχειρότερα ...............
Βίκυ : Ο Νιόνιος -Σαββόπουλος - ήταν μόνος εδώ (αρπαχτή ως συνήθως ) , ένα ταλαιπωρίδη είχε μαζί του , χωρίς ορχήστρα κ.λ.π.
Καλά πέρασα δε λέω... αλλά στο πρώτο διάλειμα , εξαφανίστηκα.
Αποφασισμένη να ζώ όπου αισθάνομαι καλύτερα έγινα σχεδόν...
Σήμερα πάλι είχε live εδώ , μπαλάντες και ηχοχρώματα...
Και θάχει και όλη τη βδομάδα , ρεμπέτικα -ρόκ - έντεχνα- τα πάντα όλα που είπε κι΄ο Αλέφαντος, εκτός από εντεχνόσκυλα.
Καλό βράδυ σε όλες /ους , και καλό μπακαλιοσκορδαλάτο αύριο !!!
:emojis-11: :smile-kiss: