• Ευχαριστίες!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #110051  από Ζωγραφία
 Τετ Μαρ 18, 2015 11:25 am
Καλημέρα σας!

Ευχαριστώ όσους με διάβασαν πολύ δε περισσότερο όσους μου απάντησαν!!!
Απάντησα και ατομικά, ωστόσο δεν βλέπω τις απαντήσεις μου.....έκανα κάποιο λάθος;;;;;;;;;;
 #110052  από Γιάννης
 Τετ Μαρ 18, 2015 11:58 am
Θα μας ευχαριστήσεις όταν μας πεις ότι είσαι καλύτερα Ζωγραφία :smile-muscle:
 #110054  από Ζωγραφία
 Τετ Μαρ 18, 2015 12:45 pm
Γιάννη,
ανέφερα στον ιατρό μου την κρυσταλλική κορτιζόνη και.............ΔΕΝ το πιστεύω...................ΔΕΝ την γνωρίζει..............έως και τούδε, είχα την άποψη πως ήταν γνώστης όλων των ενδεδειγμένων θεραπειών. :smile-sadsmile: :smile-shake: :smile-wondering:
 #110056  από Γιάννης
 Τετ Μαρ 18, 2015 1:11 pm
Η συγκεκριμένη "θεραπεία" που απ' ότι λέγεται είναι πολύ αποτελεσματική στην αντιμετώπιση της σπαστικότητας, εφαρμόζεται αρκετά χρόνια στη Γερμανία. Στην Ελλάδα την εφαρμόζει μόνο ένας γιατρός στη Θεσσαλονίκη.
Ο ντόκτορ είναι απαράδεκτος που δεν τη γνωρίζει.
Αν σε ενδιαφέρει να ανατρέξουμε σε προηγούμενες δημοσιεύσεις για να ενημερωθείς περισσότερο.
Για αρχή δες εδώ viewtopic.php?f=15&t=4874
 #110057  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Μαρ 18, 2015 1:30 pm
Γιάννης έγραψε:Θα μας ευχαριστήσεις όταν μας πεις ότι είσαι καλύτερα Ζωγραφία :smile-muscle:
Σωστα !!!!! Τοτε θα μας ευχαριστησεις πραγματικα !!!! Σου ευχομαι τα καλυτερα ! :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun:
 #110058  από Ζωγραφία
 Τετ Μαρ 18, 2015 1:32 pm
Να 'σαι καλά Γιάννη!!!
Ξεκινώ να διαβάζω............ :happy-cheerleadersmileygirl:
 #110065  από ΝΤΙΑΝΑ
 Τετ Μαρ 18, 2015 3:54 pm
Γεια σου κι απο μενα Ζωγραφια.Ειμαι κι εγω 47 χρονων και υπεφερα απο σπαστικοτητα η οποια εκτος του οτι μου προκαλουσε φρικτους πονους λογω υπερδιεγερσης των μυων ,ηταν και επικινδυνη για τη σωματικη μου ακεραιοτητα.Πριν 2 μηνες εκανα εγχυση κρυσταλλικης κορτιζονης και η σπαστικοτητα εξαφανιστηκε εντελως.Μετα απο 2 μηνες ειμαι ακομα καλα,δοξα τω Θεω,και σε 10,15 μερες θα κανω μια αναμνηστικη δοση.Σου ευχομαι ολα να πανε καλα!
 #110066  από Ζωγραφία
 Τετ Μαρ 18, 2015 4:17 pm
ω! Αυτό είναι υπέροχο Ντιάνα!

Χαίρομαι για σένα! :emojis-1:

Ελπίζω να γίνει το ίδιο και σε μένα....

Υπάρχει περιθώριο να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες;;;;