• κεπα

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #109841  από Κώστας
 Παρ Μαρ 06, 2015 5:15 pm
Υποτίθεται ότι το Κράτος πρέπει να προστατεύει τα δικαιώματα των πολιτών του και όχι να καταφεύγει το ίδιο σε μεθόδους για τις οποίες τιμωρεί τους παραβάτες. Εννοώ ότι αν κάποιος δεν γνωρίζει καλά τα δικαιώματά του, στη προκειμένη περίπτωση, απλά χάνει κάποια χρήματα που ουσιαστικά του ανήκουν. Δεν είναι δυνατόν μα ούτε και σύννομο, ένας πολίτης να διεκδικεί από το ίδιο το Κράτος και μάλιστα από το Κράτος της πρόνοιας, τα δικαιώματά του. Αν διαβάζει κάποιος αρμόδιος αυτές τις σελίδες ας προσπαθήσει να εφαρμόσει στην πράξη αυτά για τα οποία μας "τιμωρεί" όταν έστω και άθελά μας ή ακόμα και εν αγνοία μας δεν πράττουμε.
 #109846  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 06, 2015 6:37 pm
kostasp έγραψε:Λοιπον προς ενημερωση σας η κρατηση βγηκε επειδη βαλανε 2.5 ετων αναδρομικα μαζι η οποια βαση γεωργιοπουλου το γνωριζαν για την λαμογια αυτη. Το καλο ειναι οτι διορθωνεται βεβαια σε καποιο χρρονικο διαστημα διοτι μου ειπι θα της πω της λογιστριας μου να τα χωρισει καθε ετος ξεχωριστα στις δηλωσεις μου διοτι δεν φορολογειται το επιδομα και ενω το ηξεραν αυτο μου λεει τελοσπαντων παλι καλα εστω και στο τελος :emojis-8:
:smile-tmi: Συγγνωμη Κωστα μου , αλλά δεν καταλαβα ! Τελικα , θα σου επιστραφουν τα χρηματα ;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ή θα τα δηλωσεις στην εφορια σαν ''φορο που παρακρατηθηκε'' και θα σου επιστραφουν του...Αγιου ............; ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ;;;;;Αυτο επρεπε να κανεις !!!!!! ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ !!!!!!
 #109855  από kostasp
 Παρ Μαρ 06, 2015 9:57 pm
Aννα μου δυστηχως δεν ειμαι σε θεση τωρα πια για πολλα να κανω αφου την κανανε ετσι την δουλεια αναγκαστηκα θα τα αφαιρεσω μεσω του λογηστηριου απο 2013 και 2014 που πληρωσα φορους ωστε το 2015 θα βγουν λιγοτερα τωρα για να τα χασω δεν υπαρχει περιπτωση οπως ειπε και ο γεωργιοπουλος. Χρονο εχω απλετο γι αυτους τους μαλακες να ξερες τι μου χρωστανε ακομα αν το ξερα θα τους τρελενα στα χρεη αλλα δεν πειραζει για την Ελλάδα "που δεν μας ξεχναει ποτε και μας παιζει τιμια οταν χρωσταει"
Εχω γραψει στο παρελθον εδω στο φορουμ οτι ηταν ετοιμοι να μου δωσουν συνταξη αναπηριας αλλα χαρι στον κωστα και τον βασιλη 361 και τον γεωργιοπουλο πηρα συνταξη γηρατος ,βεβαια πρωσωρινη ακομα 16 μηνες τωρα. Τοτε ειχα περισσότερα κουραγια τωρα ειναι πολυ λιγοτερα οποτε ειμαι συμβιβασμενος με τον χρονο απλα ποτε δεν αφηνω δικα μου λεφτα σε αλλον.
 #110070  από gioulaki
 Τετ Μαρ 18, 2015 9:11 pm
και εγω ημουνα μαρα...πετυχαμε στην περιπτωση...μετα ειπανε αλλο.πως ενας γιατρος ηταν αρρωστος.οτι να ναι ρε λεγανε