georgeand έγραψε:καταρχην ενα μεγαλο συχνωμη απο τον Μηχαλη που χρησιμοποιω το θεμα του.Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω με το Συλλογο ! Τι θα πει ''η ενσταση γινεται δυσκολα αποδεκτη '' ; Μην καθυστερεις ! Κανε την ενσταση , επειδη απλως ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ! Θα γραψεις οτι η αποφαση της επιτροπης δεν ειναι συμφωνη με την κλινικη και εργαστηριακη εικονα σου !Αν η κατασταση της υγειας σου δεν σου επιτρεπαι να εργαστεις ή σε δυσκολευει στην εργασια σου , γραψε κι αυτο !Μπορεις επισης να γραψεις οτι πριν ειχες ποσοστο 67% στο κινητικο και 80% γενικα . Και να αναφερεις οτι η σκπ ειναι νοσος χρονια και απροβλεπτη .... Πηγαινε και ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!!!ΥΓ.Πες μου , σε παρακαλω δυο πραγματα : Πριν ποσες μερες πηρες την αποφαση του ΚΕΠΑ ; Εκτος απο το εξωιδρυματικο επαιρνες και αναπηρικη συνταξη ;
Αννα , ενα μηνα πριν την επιτροπη ειχα κανει σχημα κορτιζονης και τους πηγα βαιβεωση νοσηλιας και το διαστημα της επιτροπης επερνα μεντρολ που το ειδαν στο βιβλιαριο,η γνωματευση απο το γιατρο γραφει παραπαρεση αμφω,η μαγνητικη το δικαιολογη,οποτε και η καινουργια που θα τους παω τα ιδια θα γραφει
Απο το συλογο ατομων με σκπ μου ηπαν οτι δυσκολα γινεται η ενσταση αποδεκτη εσυ τι πιστευεις υποψην οτι, η εξεταση που μου εκανε η νευρολογος ηταν ,για πολλα γελια και αυτη για πολους μπατσους για να μην πω τιποτα αλλο
ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!-Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ , ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!