Αυτο που νοιωθει η γυναικα μου-εδω και καποια χρονια- ειναι πονος-σφιξιμο γυρω απο τα γονατα αλλα στους μυες. Να φανταστειτε οτι οταν ειχε ρωτησει εναν νευρολογο πριν καποια χρονια (και μεγαλο ονομα θα ελεγα) τις ειχε πει πως δεν εχει σχεση με την παθηση. Μπορει να την πιασει στην διαρκεια της νυχτας η και μετα απο κουραση. Επειδη ομως εχει αναιμια δεν ξεραμε απο που μπορει να προερχεται.
Εγω προσωπικα δεν μπορω να το καταλαβω πως γινεται αυτο.
Μπορει να ανεβει 50 σκαλια και να μην νοιωσει ουτε πονο ουτε ενοχληση, μαλιστα το κανει καθε μερα αυτο, η καποια μερα να ξυπνησει και να την πονανε τα γονατα. Συνηθως διαρκει μια μερα το πολυ δυο.
Αυτο που εχω απορια ειναι αν καποιος αλλος νοιωθει αυτον τον πονο οπως σφιξιμο κλπ ΠΑΝΤΑ μετα απο κουραση η οχι.
Καλημερες.
Εγω προσωπικα δεν μπορω να το καταλαβω πως γινεται αυτο.
Μπορει να ανεβει 50 σκαλια και να μην νοιωσει ουτε πονο ουτε ενοχληση, μαλιστα το κανει καθε μερα αυτο, η καποια μερα να ξυπνησει και να την πονανε τα γονατα. Συνηθως διαρκει μια μερα το πολυ δυο.
Αυτο που εχω απορια ειναι αν καποιος αλλος νοιωθει αυτον τον πονο οπως σφιξιμο κλπ ΠΑΝΤΑ μετα απο κουραση η οχι.
Καλημερες.
Αν θες να διορθώσεις τελίτσες στην μαγνητική... υπάρχει και το photoshop.