• Περνάμε 2 επιτροπές πλέον για 1 σύνταξη???

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #109031  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Κυρ Φεβ 01, 2015 8:55 pm
Καλησπέρα σε όλους.
Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας γιατί θα τρελαθώ.... :smile-sadsmile:
Η σύνταξή μου έληξε τον Απρίλιο 2014,πέρασα επιτροπή 22 Νοεμβρίου και μου έδωσαν 50% αλλά την απόφαση δεν μου την έχουν δώσει ακόμα και φυσικά δεν πληρώνομαι ακόμα!!!
Πήγα προχτές να ρωτήσω τι παίζει και μου είπαν πως επειδή άλλαξαν τον νόμο,πλέον θα περνάμε 2 επιτροπές,την ασφαλιστική και την ιατρική.Και θα συμψηφίζονται το δυο ποσοστά και μετά αναλόγως θα βγαίνει ένα ποσοστό που με βάση αυτό θα βγαίνει και η ανάλογη σύνταξη.
Άρα μου είπαν να ξαναπεριμένω κάλεσμα από την επιτροπή.
Το έχει ακούσει κανένας αυτό?
Μάλιστα είναι λέει μια καινούρια εγκύκλιος αυτή,την οποία όσο και να ψάχνω,δεν την έχω βρεί.
Παρακαλώ πολύ πολύ......τα φώτα σας...
Ξέχασα να σας πω πως όταν ρώτησα ποιά επιτροπή πέρασα εγώ τώρα, μου είπαν
απλά πως πέρασα την μία και να περιμένω να μου στείλουν χαρτί για το πότε θα περάσω την άλλη.
 #109042  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Φεβ 02, 2015 9:08 am
ΧΑΜΟΓΕΛΑ! έγραψε:Καλησπέρα σε όλους.
Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας γιατί θα τρελαθώ.... :smile-sadsmile:
Η σύνταξή μου έληξε τον Απρίλιο 2014,πέρασα επιτροπή 22 Νοεμβρίου και μου έδωσαν 50% αλλά την απόφαση δεν μου την έχουν δώσει ακόμα και φυσικά δεν πληρώνομαι ακόμα!!!
Πήγα προχτές να ρωτήσω τι παίζει και μου είπαν πως επειδή άλλαξαν τον νόμο,πλέον θα περνάμε 2 επιτροπές,την ασφαλιστική και την ιατρική.Και θα συμψηφίζονται το δυο ποσοστά και μετά αναλόγως θα βγαίνει ένα ποσοστό που με βάση αυτό θα βγαίνει και η ανάλογη σύνταξη.
Άρα μου είπαν να ξαναπεριμένω κάλεσμα από την επιτροπή.
Το έχει ακούσει κανένας αυτό?
Μάλιστα είναι λέει μια καινούρια εγκύκλιος αυτή,την οποία όσο και να ψάχνω,δεν την έχω βρεί.
Παρακαλώ πολύ πολύ......τα φώτα σας...
Ξέχασα να σας πω πως όταν ρώτησα ποιά επιτροπή πέρασα εγώ τώρα, μου είπαν
απλά πως πέρασα την μία και να περιμένω να μου στείλουν χαρτί για το πότε θα περάσω την άλλη.
:smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-tmi: :smile-tmi: :smile-tmi: :smile-tmi: :smile-tmi: Οταν εξεταζεσαι απο υγειονομικη επιτροπη διεκδικωντας χρηματα , συνταξη ή -και επιδομα , η αποφαση ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΑΜΕΙΟ . Μηπως εννοουσαν αυτο ?Επαναλαμβανω οτι η σειρα ειναι η εξης : Εξεταση απο υγειονομικη επιτροπη του ΚΕΠΑ , καταθεση της αποφασης στο ταμαιο μας και επικυρωση της απο τον διευθυντη του , προκειμενου , να αρχισει η πληρωμη !!!!Εσυ , πηρες την αποφαση του ΚΕΠΑ με το ποσοστο αναπηριας ? Την καταθεσες στο ταμειο σου ?
 #109044  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Δευ Φεβ 02, 2015 9:52 am
Αυτό ακριβώς ήξερα κι εγώ πως πρέπει να κάνω!!!!Είναι η 3η φορά που περνάω επιτροπή!Από το 2010 έχω γίνει καλή "πελάτισσα" του ΙΚΑ.Δεν το κάνω πρώτη φορά.Για γέλια είναι,δίκιο έχεις......
Αλλά το πρόβλημα παραμένει.....και δεν είναι δικό τους!Βρε μπάς και χάσανε κανένα χαρτί,καμιά απόφαση και θέλουν να ξαναπεράσω??......Δεν ξέρω τι να σκεφτώ...
 #109046  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Φεβ 02, 2015 10:25 am
ΧΑΜΟΓΕΛΑ! έγραψε:Αυτό ακριβώς ήξερα κι εγώ πως πρέπει να κάνω!!!!Είναι η 3η φορά που περνάω επιτροπή!Από το 2010 έχω γίνει καλή "πελάτισσα" του ΙΚΑ.Δεν το κάνω πρώτη φορά.Για γέλια είναι,δίκιο έχεις......
Αλλά το πρόβλημα παραμένει.....και δεν είναι δικό τους!Βρε μπάς και χάσανε κανένα χαρτί,καμιά απόφαση και θέλουν να ξαναπεράσω??......Δεν ξέρω τι να σκεφτώ...
Ξαναρωταω ! Πηρες στα χερια σου την αποφαση του ΚΕΠΑ ? Την κατεθεσες στο ΙΚΑ ?
 #109048  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Δευ Φεβ 02, 2015 10:33 am
Ναι.Αλλά αυτό έγινε με την απόφαση από τα ΚΕΠΑ.Οχι με την απόφαση από τον διευθυντή.Στο ΙΚΑ τα κατέθεσα όλα τα χαρτιά .Το μεν είναι διπλότυπο αν θυμάμαι καλά (άσπρο-κίτρινο)από τα ΚΕΠΑ και το άλλο είναι σαν μια φωτοτυπία Α4.Αυτό μου είπαν πως θα το πάρω αφού περάσω και την άλλη επιτροπή.Και αφου μου στείλουν εκείνοι χαρτί πότε να πάω.
 #109050  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Φεβ 02, 2015 10:43 am
Μπορει να επεσες σε ΑΣΧΕΤΟ υπαλληλο . Σου εστειλα προσωπικο μηνυμα .
 #109051  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Φεβ 02, 2015 10:48 am
Τωρα που το ξανασκεφτομαι ....Βρε ! Μηπως σου εκανε παραπομπη σε Ββαθμια , ο διευθυντης του ΙΚΑ ? Τελος παντων ...Εσυ , ψαξτο ! Ρωτησε και τον δικηγορο !
 #109078  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Τρί Φεβ 03, 2015 1:19 pm
ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
Μόλις γύρισα απο το ΙΚΑ και μου είπαν πως πέρασα την ιατρική επιτροπή 13/05/2014 και πρέπει να περιμένω πάλι πρόσκληση για ΚΕΠΑ για να περάσω και την ασφαλιστική.Ζήτησα να μου δώσουν τον νόμο και μου είπαν πως είναι ο
Π51/44/12-12-2014.Κι επειδή είναι λέει καινούριο αυτό και για αυτούς,δεν ξέρουν φυσικά πόσο θα καθυστερήσει ακόμα η διαδικασία...
 #109079  από Κώστας
 Τρί Φεβ 03, 2015 1:23 pm