καλησπέρα σε όλους!πριν λίγες ημέρες διαγνώσθηκα και εγώ με ΣΚΠ και απ'ότι μαθαίνω δυστυχώς είναι σε έξαρση. Η δική μου ιστορία έχει ως εξής, πρίν απο 5 χρόνια είχα μουδιάσματα στα άκρα μου (χέρια και πόδια) πήγα σε 1 νευρολόγο και μου είπε ότι ηταν καταπόνηση του οργανισμού. Τα μουδιάσματα υποχώρησαν εντελώς μετά από ενα μήνα περίπου και συνέχισα κανονικά τη ζωή μου.
Πριν ενα μήνα περίπου ξαναείχα μουδιασματα στα πόδια, και ευτυχώς πήγα σε εφημερεύον νοσοκομείο κάναμε μαγνητική και όλες τις υπόλοιπες εξετάσεις και είδαμε ότι πάσχω απο ΣΚΠ.
Ο γιατρός μου είπε να ξεκινήσουμε με avonex μια φορά την εβδομάδα. Επειδή διάβασα και για το νεο χάπι Tecfidera (φουμαρικό οξύ) θα ήθελα να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας γι'αυτό!!
Πριν ενα μήνα περίπου ξαναείχα μουδιασματα στα πόδια, και ευτυχώς πήγα σε εφημερεύον νοσοκομείο κάναμε μαγνητική και όλες τις υπόλοιπες εξετάσεις και είδαμε ότι πάσχω απο ΣΚΠ.
Ο γιατρός μου είπε να ξεκινήσουμε με avonex μια φορά την εβδομάδα. Επειδή διάβασα και για το νεο χάπι Tecfidera (φουμαρικό οξύ) θα ήθελα να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας γι'αυτό!!
" Δεν ελπιζω τιποτα, δε φοβουμαι τιποτα, ειμαι λεφτερος"