• Καλησπαρα σας!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #108733  από Δημητρα18
 Δευ Ιαν 19, 2015 2:57 am
Γεια σας!θα ηθελα τι βοηθεια σας..!ειμαι 18 χρονων και φετος δινω πανελλαδικες!το αγχος που εχω ειναι απεριγραπτο..!λοιπον, τον τελευταιο καιρο εχω μερικα θεματα με την υγεια μου που θελω να ελπιζω πως οφειλονται σε αυτο το αγχος..!ας τα παρω ομως απο την αρχη!πριν λιγο καιρο νομιζα πως εχει καποιο προβλημα η καρδια μου, οσο το σκεφτομουν τοσο πιο πολλα συμτωματα ειχα απο αυτα που διαβαζα στο διαδικτυο..!αργοτερα ομως μου καρφωθηκε η ιδεα οτι εχω καποιο προβλημα στην κοιλια μου, αρχισε να με ποναει η κοιλια μου..!τωρα τελευταια εχει αρχισει να μουδιαζει κιολας στην αριστερα πλευρα (απο αυτην την πλευρα αισθανομαι και τον πονο, κατω χαμηλα), απο χαμηλα μεχρι και λιγο πιο κατω απο το στηθος.. Γενικα , φοβαμαι παρα πολυ με τις ασθενειες και ψαχνω τα παντα στο διαδικτυο!ξερω οτι δεν μου κανει καλο, αλλα μου εχει γινει εμμονη..!ολο αυτο μου χαλαει τη διαθεση και την καθημερινοτητα μου και δυσκολευομαι να συγκεντωθω στα μαθηματα..πιστευετε οτι τα συμπτωματα αυτα ειναι ψυχοσωματικα;; Ή θα επρεπε να παω σε ενα γιατρο;βαθια μεσα μου πιστευω πως ειναι ολα στο μυαλο μου, αλλ παντα κανω κακιες σκεψεις!σας παρακαλω πειρε μου τη γνωμη σας..!ευχαριστω!
 #108734  από Dhm
 Δευ Ιαν 19, 2015 3:19 am
Γεια σου!

Θα μπορούσαν να είναι ψυχοσωματικά, ωστόσο δεν χάνεις τίποτα(εκτός από χρήματα) να κάνεις εξετάσεις για να σου φύγει από το μυαλό. Αλλά,αρχικά ΗΡΕΜΗΣΕ! :smile-flower: :smile-heart:
 #108736  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιαν 19, 2015 9:17 am
Dhm έγραψε:Γεια σου!

Θα μπορούσαν να είναι ψυχοσωματικά, ωστόσο δεν χάνεις τίποτα(εκτός από χρήματα) να κάνεις εξετάσεις για να σου φύγει από το μυαλό. Αλλά,αρχικά ΗΡΕΜΗΣΕ! :smile-flower: :smile-heart:
Συμφωνω απολυτα !!!!! Ολοι , παθαινουμε παρομοιες ''αρρωστιες'' μπροστα στις Πανελλαδικες Ενα σου λεω : Με αυτες τις εξετασεις ....κατι μπορει να αρχισει ....Ομως ...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ !!!!!!! Εχεις πολλα μπροστα σου ......Εχεις χρονο για ολα !!! Προσεξε την υγεια σου !!!!!! Αυτα σου λεω εγω , που εκεινα τα παλια χρονια , πριν τις πανελλαδικες ειχα παθει ...διαφορα ! ''Καρδιοπαθεια '' κυριως...Φυσικα , δεν ειχα τιποτα . Το αγχος εφταιγε . ΗΡΕΜΑ , λοιπον . Καλη διατροφη , καλος και αρκετος υπνος, μια βολτα με φιλους που και που , ειναι το φαρμακο !!!! :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
 #108746  από Δημητρα18
 Δευ Ιαν 19, 2015 2:20 pm
ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σας!ελπιζω ολα να πανε καλα..!! :smile-kiss: :smile-whew: :smile-wink:
 #108747  από Κωνσταντίνα
 Δευ Ιαν 19, 2015 3:11 pm
Δημητρούλα μου κάνε μια "επίσκεψη" στο παρακάτω
http://www.e-psychology.gr/forum/showth ... 9%CE%91%29
Η κοινωνία του ms δεν είναι για σένα κοριτσάκι :smile-hi: :smile-kiss:
Πιέζεσαι πολύ και χρειάζεσαι ξεκούραση πνευματική κυρίως.
Καλή και πολλή υπομονή στον αγώνα σου :smile-yes:
 #108763  από costas
 Δευ Ιαν 19, 2015 10:55 pm
Καλησπάρα!!! :smile-flower: