''Πάει ο μπαμπάς στο κρεβάτι του παιδιού του για το καληνυχτίσει και το ακούει να λέει.
-Θεούλη μου θέλω να έχεις τη μαμά μου,το μπαμπά μου,τη γιαγια μου και δώσε χαιρετίσματα στον παππού μου!
Το ακούει ο μπαμπάς αλλά δεν δίνει σημασία.
Την επόμενη μέρα χτυπάει το τηλέφωνο και είναι η γιαγιά.Πέθανε ο παππούς!!!!
Το ίδιο βράδυ πάει πάλι ο μπαμπάς να καληνυχτίσει το παιδί και ακούει.
-Θεούλη μου,θέλω να έχεις καλά τη μαμά μου,το μπαμπά μου και δώσε χαιρετίσματα στη γιαγιά μου!
Το ακούει ο πατέρας αλλά και πάλι δεν δίνει σημασία!την επόμενη μέρα πέθανε η γιαγιά! Ο πατέρας τα είδε όλα!Το βράδυ πήγε επίτηδες να κρυφακούσει!
-Θεούλη μου,θέλω να έχεις καλά τη μαμά μου και δώσε χαιρετίσματα στο μπαμπά μου!
Με το που το ακούει αυτό ο μπαμπάς τρελαίνεται!Την επόμενη μέρα φεύγει απο το σπίτι νωρίς για τη δουλεία και γυρίζει αργά το βράδυ ευτυχισμένος που μέχρι στιγμής ήταν ζωντανός!Μπαίνει στο σπίτι καλησπερίζει τη γυναίκα του και της λέει.
-Συγνώμη αγάπη μου,που άργησα αλλά είχα μια πολύ άσχημη μέρα....
Και η γυναίκα του.
-Μιλάς εσύ?Εγώ τη να πώ που πέθανε ο κουμπάρος μπροστά στην πόρτα μας???
Ζήσε σαν να πρόκειται να πεθάνεις αύριο.
Μορφώσου σαν να μην πρόκειται να πεθάνεις ποτέ.
Καλά που ηταν αυστηρα για γυναικες λοιπον.
Εγω παλι βρε συ Ιωαννα Μελινα σκεφτομαι αν για σενα που εισαι κοριτσι ειναι δυσκολο να τρεκλιζεις οπως λες για σκεψου ποσο δυσκολο ειναι για ενα αγόρι.
Εχω υποψιν μου περιπτωσεις γυναικων και που ηταν σε αναπηρικο καροτσι καναν οικογενεια παιδια και τα παντα.
Αντιθετα για αντρες δεν παιζουν τετοιες πολυτελειες δυστυχως ή τουλαχιστον δεν ξερω.
Αυτο δεν θελω να γραψω αλλα μην γινω κανας κλαψιαρης
Τα κοριτσια τι λενε γιαυτο;
Καλημέρα!
Πιστεύω ότι για τα αγόρια είναι πιο εύκολο με την έννοια ότι δεν έχιυν μια εγκυμοσύνη μπροστά τους που επιβαρίνη τον οργανισμό και διακυνδυνεύη και το έμβρυο.
Εγώ μέχρι να καταφέρω να κάνω το πρώτο μου παιδί έχασα δύο απο μα........κια του τότε νευρολόγου που είχα και αυτό ήταν πολύ ψυχοφθόρο πέρα το ότι τη μια φορά μπήκα χειρουργείο.
Σίγουρα είναι δύσκολο για όλους.
Ζήσε σαν να πρόκειται να πεθάνεις αύριο.
Μορφώσου σαν να μην πρόκειται να πεθάνεις ποτέ.