• ΚΕΠΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #108666  από ΒΑΣΩ ΚΑΝΕΛΛΟΥ
 Τετ Ιαν 14, 2015 11:57 am
Παρακαλώ πολύ αν θέλετε απαντήστε μου έχω απορία.
Περνάω επιτροπή στις 21/01 κ μου είπαν να έχω μαζί την ταυτότητά κ το βιβλιάριο ασθενείας πρώτη φορά μου το ζητάνε είναι κάτι καινούριο αυτό?
Επίσης έχω αναπηρικό καροτσάκι έχει πρόσβαση στα κεπα Πειραιώς?
Ευχαριστώ πολύ
 #108667  από adp_pappas
 Τετ Ιαν 14, 2015 12:31 pm
ΒΑΣΩ ΚΑΝΕΛΛΟΥ έγραψε:Παρακαλώ πολύ αν θέλετε απαντήστε μου έχω απορία.
Περνάω επιτροπή στις 21/01 κ μου είπαν να έχω μαζί την ταυτότητά κ το βιβλιάριο ασθενείας πρώτη φορά μου το ζητάνε είναι κάτι καινούριο αυτό?
Επίσης έχω αναπηρικό καροτσάκι έχει πρόσβαση στα κεπα Πειραιώς?
Ευχαριστώ πολύ
Πέρασα ΚΕΠΑ πριν 2 μήνες περίπου. Όταν με κάλεσαν στο τηλέφωνο δε μου είχαν πει να έχω μαζί μου τίποτα. Ούτε καν τις μαγνητικές. Μπαίνοντας μέσα στην επιτροπή το πρώτο πράγμα που μου ζήτησαν ήταν το βιβλιάριο υγείας και η ταυτότητα. Ευτυχώς τα είχα μαζί μου. Το βιβλιάριο το ξεφύλλισαν για να δουν τι φάρμακα παίρνω. Πλέον όπου κι αν πάω για το θέμα της σκλήρυνσης κουβαλάω τα πάντα. Βιβλιάριο, ταυτότητα, απόφαση ΚΕΠΑ, βεβαίωση γιατρού κι ό,τι άλλο χαρτομάνι μπορείς να φανταστείς. Δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να σου ζητηθεί και να μην μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου.
Σου εύχομαι καλή επιτυχία με την επιτροπή και καλά αποτελέσματα.
 #108669  από Κώστας
 Τετ Ιαν 14, 2015 5:57 pm
Το ΙΚΑ στη Πειραιώς έχει ράμπα στην είσοδο για την είσοδο ατόμων με αμαξίδιο.
 #108670  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιαν 14, 2015 6:32 pm
:smile-tmi: :smile-tmi: :smile-tmi: :smile-tmi: Βρε παιδια !!!!! Παντα ζητουσαν ΚΑΙ το βιβλιαριο ΚΑΙ την αστυνομικη ταυτοτητα ΚΑΙ οσες εξετασεις εχουμε !!!!! Οταν εστελναν ταχυδρομικα την ειδοποιηση για την επιτροπη ,το εγραφε ΞΕΚΑΘΑΡΑ !!!!! Να εχουμε μαζι ασφαλιστικο βιβλιαριο και αστυνομικη ταυτοτητα !!!!!!!! Πώς αλλιως θα ξερουν αν ειμαστε ασφαλισμενοι , τι φαρμακα παιρνουμε και , κυριως , ποιοι ειμαστε ?????????Βασω , οπως σου λεει ο Κώστας, ειναι ευκολη η προσβαση με αμαξιδιο στο ΚΕΠΑ της οδου Πειραιως. Ευχομαι ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και καλη επιτυχια !!!!