• κωδικός για το εξωιδρυματικό επίδομα στην αίτηση για ΚΕΠΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #108035  από Vassiliki
 Δευ Δεκ 15, 2014 12:55 pm
θα μπορούσατε να μου πείτε τι κωδικό έχει το εξωιδρυματικό επίδομα για να το σημειώσω στην αίτηση που κάνω για τα ΚΕΠΑ ?

ευχαριστώ πολύ,

Βασιλική
 #108036  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Δεκ 15, 2014 1:58 pm
Vassiliki έγραψε:θα μπορούσατε να μου πείτε τι κωδικό έχει το εξωιδρυματικό επίδομα για να το σημειώσω στην αίτηση που κάνω για τα ΚΕΠΑ ?

ευχαριστώ πολύ,

Βασιλική
Γεια σου Βασιλικη ! Η αιτηση , που θα συμπληρωσεις , περιλαμβανει τον ''ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ '' .Στην Α.ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ) αναφερεται ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΡΑΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΑΣ (κωδικος 007 ) και ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΑΣ (κωδικος 008 ) . Αυτο ειναι το εξωιδρυματικο . Επισης , μη ξεχασεις να βαλεις και άλλα αιτηματα απο τη ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ . Οπως ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΦΟΡΙΑ (κωδικος 004) , ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΟ (κωδικος 017 ) .Αν θελεις να βαλεις και αλλα αιτηματα , που δεν αναφερονται στον πινακα , τα συμπληρωνεις εσυ . Παντως οι υπαλληλοι των ΚΕΠΑ , ειναι, γενικα , προθυμοι να βοηθησουν .ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! :smile-hi:
 #108057  από Vassiliki
 Τρί Δεκ 16, 2014 1:42 pm
Σ ευχαριστώ Άννα μου.

Ο "ευγενικός" υπάλληλος του ΚΕΠΑ που τον ρώτησα για τον κωδικό του εξωιδρυματικού (το είχα αφήσει κενό όταν τα κατέθετα) μου σημείωσε τον κωδικό 034 ΟΙΚΟΝ. ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΜΕΑ Β. ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ !

Νομίζετε ότι θα υπάρξει πρόβλημα ?
 #108065  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Δεκ 16, 2014 8:19 pm
Βασιλικη μου , ποιο επιδομα θελεις να παρεις και απο πού ??? Θελεις το εξωιρυματικο,που προϋποθετει να εχεις κινητικη αναπηρια , απο το ασφαλιστικο σου ταμειο ??? Ή θελεις επιδομα απο την Προνοια ???
 #108108  από Vassiliki
 Παρ Δεκ 19, 2014 1:06 am
Άννα μου, μια χαρά μου απάντησες εσύ. Το εξωιδρυματικό θέλω, οπότε ο κωδικός είναι όντως το 007.

Ο υπάλληλος στο ΙΚΑ δεν γνώριζε και μου είπε άλλον κωδικό.
Σ ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου.

Έχω όμως μια άλλη ερώτηση. Μου είπανε ότι εφόσον ζητάω το εξωιδρυματικό, θα πρέπει να υποβάλω και αίτηση στον ασφαλιστικό μου φορέα.
Είμαι δημόσιος υπάλληλος. Έψαξα στο google λέξεις κλειδιά οπάδ και εξωιδρυματικό αλλά δεν βρήκα κάτι ουσιαστικό.

Γνωρίζετε κάτι περισσότερο?

Κοίταξα στις προηγούμενες σελίδες του forum αλλά επίσης δεν βρήκα κάτι.
 #108109  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Δεκ 19, 2014 10:14 am
Vassiliki έγραψε:Άννα μου, μια χαρά μου απάντησες εσύ. Το εξωιδρυματικό θέλω, οπότε ο κωδικός είναι όντως το 007.

Ο υπάλληλος στο ΙΚΑ δεν γνώριζε και μου είπε άλλον κωδικό.
Σ ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου.

Έχω όμως μια άλλη ερώτηση. Μου είπανε ότι εφόσον ζητάω το εξωιδρυματικό, θα πρέπει να υποβάλω και αίτηση στον ασφαλιστικό μου φορέα.
Είμαι δημόσιος υπάλληλος. Έψαξα στο google λέξεις κλειδιά οπάδ και εξωιδρυματικό αλλά δεν βρήκα κάτι ουσιαστικό.

Γνωρίζετε κάτι περισσότερο?

Κοίταξα στις προηγούμενες σελίδες του forum αλλά επίσης δεν βρήκα κάτι.
Γεια σου Βασιλικη ! Πριν κανεις για πρωτη φορα αιτηση στα ΚΕΠΑ , ζητας παραπεμπτικο απο τον ασφαλιστικο σου φορεα . Αν δεν εχεις κατι τετοιο , τοτε πληρωνεις παραβολο στα ΚΕΠΑ . Περιπου 50 ευρω . Επισης ,οταν με το καλο παρεις την επιθυμητη ....ΚΕΠΑ-αποφαση , την καταθετεις στο ασφαλιστικο σου ταμειο , προκειμενου να γινει οριστικοποιηση απο τον διευθυντη . Αφου γινει και αυτο , αρχιζεις να πληρωνεσαι .
 #108143  από Vassiliki
 Σάβ Δεκ 20, 2014 11:31 am
http://www.ika.gr/gr/infopages/kepa/home.cfm

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας. Το λέει ξεκάθαρα και στις Οδηγίες για την κατάθεση του φακέλλου στο ΚΕ.Π.Α. Εγώ δεν το πρόσεξα όταν έφτιαχνα τον φάκελλο. Δεν πήρα παραπεμπτικό γιατί νόμιζα ότι ήταν για την σύνταξη, αλλά προσκόμισα το παράβολο των 46 ευρώ.

Τώρα το ΚΕ.Π.Α μου λέει ότι το επίδομα δίνεται από την ημερομηνία της αίτησης στον ασφαλιστικό φορέα. Με άλλα λόγια, φαίνεται ότι αυτή η αίτηση είναι υποχρεωτική.

Άννα μου σ ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση και τις εμπεριστατωμένες απαντήσεις.
 #108152  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Δεκ 20, 2014 6:12 pm
:smile-hi: Καλη δυναμη και ΚΑΛΟ αποτελεσμα απο τα ΚΕΠΑ !!! :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
 #108258  από Hristos!
 Πέμ Δεκ 25, 2014 5:18 pm
Καλησπέρα και από μενα.
Οσον αφορα το δημοσιο, εξ οσων γνωριζω, εμπιπτει στον τομεα της Προνοιας. Δηλαδη θα πληρωνεσαι με το καλο όταν βγει η αποφαση, όπως και οι εχοντες αποφαση για την Προνοια, μιας και το καλο μας δημοσιο κρατος δεν θετει τους εργαζομενους του σε καποιο ταμειο. :smile-devil: Εξαιρεση αποτελουν βεβαίως οσοι δουλευουν στα ασφαλιστικα ταμειο και εχουν ΙΚΑ κι όχι Δημοσιο στη μισθοδοσια τους!