• ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #10797  από ANASTASIA
 Τετ Οκτ 28, 2009 10:30 pm
:) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΛΕΝΑ!!!ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ..
 #10802  από Lena
 Τετ Οκτ 28, 2009 11:06 pm
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΑΙΔΙΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ? ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΣΤΑΣΙΜΟ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΩΣΗ Η ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ?
 #10803  από soulla
 Τετ Οκτ 28, 2009 11:11 pm
γεια σου ελενα πως εισαι? σε καλοσωριζω και εγω εισαι καινουρια στην σκπ? εισαι στο καταλληλοτερο μερος.και εγω τωρα μπηκα και νομιζω οτι εδω μπορουμε να μιλουμε με ατομα που μας καταλαμβαινουν και ο καθε ενας με τον τροπο του βοηθα :lol: οσο γινεται δηλαδη γιατι ο καθε ενας εχει την δικη του περιπετεια και σιγουρα διαφορετικη πορεια τα φιλια μου και καλη πορεια με οσο το δυνατο λιγοτερα προβληματα :lol:
 #10805  από Lena
 Τετ Οκτ 28, 2009 11:16 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΟΥΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ. 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΠΑΩΟΥΜΕ ΑΝ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 2ΡΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ. ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ? ΠΟΤΕ ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΕΣ?
 #10810  από soulla
 Τετ Οκτ 28, 2009 11:32 pm
εγω ειμαι κολλητη με την ασθενεια εδω και 16 χρονια ημουν αρκετα καλα τα πρωτα14 χρονια τα τελευταια χρονια περασα αρκετα δυσκολα εκανα μονο μιτοξενδρονη πριν 7 χρονια τωρα δεν κανω τιποτα απλα περιμενω :?: δεν ξερω τι πραγματικα περιμενω η απλα κανω υπομονη νομιζω ειμαι καλα τωρα. περιμενω ομωσ παντα τον εγκελαδο να με ξαναχτηπησει μπηκαμε στον χορο μπορπυμε ομως να χορεψουμε?
 #10824  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Πέμ Οκτ 29, 2009 10:22 am
Αγαήτή σούλα , έχεις περισσότερο χρόνο στην πάθηση από εμένα . Σίγουρα θέλω να σου πω ότι είσαι πολύ τυχερή που μπορείς και την πολεμάς χωρίς φάρμακα . Εύχομαι πάντα να είναι έτσι . Για τα παράπονα που έκανες περί μη πρόσκλησης στη συνάντηση , δεν έχεις δίκιο γιατί όλα τα μέλη του φόρουμ είναι καλεσμένα .
 #10827  από ΡΕΝΑ
 Πέμ Οκτ 29, 2009 10:34 am
ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ!!!!! :D :lol: :D
 #10833  από soulla
 Πέμ Οκτ 29, 2009 10:55 am
γεια σου γιωργο ευχαριστω που με προσκαλεσες αλλα ειμαι λιγο μακρια εκανα παλια μιτοξενδρονη τωρα τα βαρεθηκα και περιμενω το θαυμα :lol: :lol: ελπιζω να μην ειναι πολυ αργα εσυ ποσα χρονια?
 #10954  από ANASTASIA
 Σάβ Οκτ 31, 2009 3:43 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!ΛΕΝΑ,ΣΟΥΛΑ,ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΓΙΩΤΑ,ΚΩΣΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΑΙ :) ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ..ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΙΕΓΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΚΠ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΚΟΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΑ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΣΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ;) ;) ;)
 #10955  από ANASTASIA
 Σάβ Οκτ 31, 2009 3:46 pm
:oops: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΡΕΝΑ SORRYΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΡΙΝ