• ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #108105  από savvas
 Πέμ Δεκ 18, 2014 6:32 pm
αν εχει δοκιμασει καποιοσ αs μασ πει την εμπειρια του.
 #108114  από stan
 Παρ Δεκ 19, 2014 11:18 am
Τι είναι αυτό Σάββα;
 #108115  από Γιάννης
 Παρ Δεκ 19, 2014 11:57 am
Έχουμε ασχοληθεί στο παρελθόν με ένα τέτοιο φασούλι, αν θυμάμαι καλά κάπου στην εύβοια. Θυμάμαι, κάποιος από δω (ίσως εγώ) είχε επικοινωνήσει, είπαν ότι υπάρχει η επιλογή της επιτόπου εφαρμογής της μεθόδου (διαθέτουν ξενοδοχειακή υποδομή) και η επιλογή αγοράς του μηχανήματος σε τιμή τσουχτερότατη απ' ότι θυμάμαι.
Προσωπική μου άποψη, μην ασχολείσαι, άλλη μία απατεωνίστικη "θεραπεία".
Αν πάλι έχεις λεφτά για πέταμα, βουρ και αναμένουμε εντυπώσεις.

ΥΓ. Η ψυχοθεραπεία είναι φθηνότερη και αποτελεσματική μέθοδος.
 #108121  από Κώστας
 Παρ Δεκ 19, 2014 1:58 pm
Έχω πάει στην Χαλκίδα σ΄ αυτόν που εφαρμόζει τη μέθοδο αυτή. Ένας φίλος επέμενε πολύ και μ΄ έπεισε να δοκιμάσω!
Πήγα λοιπόν. Κάθισα μπροστά σ΄ ένα γραφείο και αυτός που χειριζόταν το μηχάνημα (έμοιαζε με το κουτί ενός υπολογιστή), μου έδωσε ένα ηλεκτρόδιο και μου είπε να το κρατήσω στο χέρι μου ή να το βάλω σε μια τσέπη μου. Το έβαλα λοιπόν στο τσεπάκι του πουκαμίσου μου (ήταν καλοκαίρι) και τότε ο τύπος άνοιξε το μηχάνημα, πήρε στα χέρια του μια μεταλλική ράβδο και άρχισε να την χτυπάει με δύναμη πάνω στο πόδι του, ενώ ταυτόχρονα διάβαζε κάποιες ενδείξεις σε μια οθόνη. Μετά από πέντε λεπτά άρχισε να μου λέει τ΄ αποτελέσματα της εξέτασης! "Βλέπω ότι έχεις πολύ άγχος και κοιμάσαι ανήσυχα. Αυτό σ΄ επιβαρύνει πολύ" Μα δεν έχω σχεδόν καθόλου άγχος του απαντώ. Είμαι εξαιρετικά ήρεμο άτομο και κοιμάμαι απολύτως ήσυχα, χωρίς να διακόπτεται ο ύπνος μου για κανένα λόγο" "Μπορεί να το πιστεύεις αυτό αλλά οι ενδείξεις λένε άλλα". Τέλος πάντων μη σας ζαλίζω με λεπτομέρειες ας πάμε στην ουσία. Κατά τα λεγόμενα του κυρίου, το μηχάνημα βασίζεται στις θεραπευτικές ιδιότητες του πεδίου που δημιουργούν σ΄ ένα χώρο οι μαγνήτες. Τοποθετείς το μηχάνημα που σου πουλάει ή σου νοικιάζει, στο χώρο σου και το αφήνεις να λειτουργεί μέρα νύχτα. Τα μαγνητικά πεδία επιρρεάζουν την αύρα που έχουμε, έχοντας θεραπευτικές ιδιότητες. Μάλιστα μου είπε ότι ανάλογα με το πως θα ρυθμίσει το μαγνητικό πεδίο μπορεί να μεταφέρει, χωρίς καν να με αγγίξει, στον οργανισμό μου ακόμα και θεραπευτικές ουσίες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υποτίθεται ότι η μέθοδος, έχει ευεργετικά αποτελέσματα σε όλες της ασθένειες και φυσικά και στη ΣΚΠ. Περί ΣΚΠ είχε μαύρα μεσάνυχτα. Όταν τον ρώτησα πως είναι δυνατόν ένα μαγνητικό πεδίο να επουλώσει μια εστία απομυελίνωσης, άρχισε να μου μιλάει δήθεν επιστημονικά για κύτταρα πιστεύοντας ότι δεν καταλαβαίνω. Τα μισά απ΄ όσα είπε ήταν άσχετα και τα υπόλοιπα γενικολογίες που μπορεί να πει οποιοσδήποτε διαβάσει λίγο.
Το μηχάνημα τότε κόστιζε 5000€, με δυνατότητα ενοικίασής του με ποσόν που δεν θυμάμαι. Όποιος θέλει μπορεί να μείνει για δύο μήνες σε συνεργαζόμενη επιχείρηση με δωμάτια και εστιατόριο και να κάνει καθημερινά συνεδρίες.
Όποιος αρέσκεται στο ν΄ αγοράζει φρούδες ελπίδες, ας σπεύσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κώστας την Παρ Δεκ 19, 2014 5:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #108125  από litsa
 Παρ Δεκ 19, 2014 4:34 pm
με τόσα χρήματα...
μια χαρά τον βρίσκω...
βέβαια, όποιος ψάχνει για ελπίδα, και έχει και λεφτά για πέταμα ... βουρ...

κάποτε πριν εχω επίσημη διάγνωση, έκανα και βελονισμό, με τον φυσιοθεραπευτή μου, και ειδική - τρομάρα του- γυμναστική, και ειδική άσκηση άκουσον άκουσον, του DNA την ονόμασε ο
Κ%$#%^%&..!!! και μαγνητικά πεδία μου έλεγε που με επηρεάζουν και πονάω την μέση και όλη την σπονδυλική μου στήλη....αυχένα κτλ κτλ ....

τώρα που το σκέφτομαι, μετά από 10-12 χρόνια , σηκώνει μήνυση ο κύριος!!!
διότι, ποια μαγνητικά κύμματα και μαλ@#$@$#%#$%
με έβαζε μπρούμυτα, να μου κάνει μαλάξεις και τα ηλεκτρόδια κτλ κτλ και εμένα το πρόβλημα μου είναι ότι πρέπει να είμαι στο ΠΛΑΙ... για οτιδήποτε.... :smile-cash: :smile-cash: :smile-cash: :smile-cash: :smile-cash: :smile-cash: :smile-cash: αλλά πόσο εύκολο είναι να αξιολογήσεις καταστάσεις όταν ήδη έχεις βυθιστεί??? :smile-envy:

:smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl:

προτιμώ να δίνω τα λεφτά μου στον ψυχοθεραπευτή μου, ώστε να γλυτώνω από τους τσαρλατάνους... και στον βιταμινολόγο μου, ώστε να καλύπτω τα μαγνητικά πεδία κτλ κτλ ...

:smile-muscle:
 #108126  από Κωνσταντίνα
 Παρ Δεκ 19, 2014 4:50 pm
litsa έγραψε:.................................................................
με έβαζε μπρούμυτα, να μου κάνει μαλάξεις και τα ηλεκτρόδια κτλ κτλ και εμένα το πρόβλημα μου είναι ότι πρέπει να είμαι στο ΠΛΑΙ... για οτιδήποτε.... :smile-cash: :smile-cash: :smile-cash: :smile-cash: :smile-cash: :smile-cash: :smile-cash:

:smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl:

προτιμώ να δίνω τα λεφτά μου στον ψυχοθεραπευτή μου, ώστε να γλυτώνω από τους τσαρλατάνους... και στον βιταμινολόγο μου, ώστε να καλύπτω τα μαγνητικά πεδία κτλ κτλ ...

:smile-muscle:
Λιτσάκι μου δεν κατάλαβες τις πραγματικές "θεραπευτικές" προθέσεις του :smile-lipssealed: :violin: :D :D :D
Ναι βρε παιδιά, άντε να πάνε στο γέρο :smile-devil: όλοι τους, που βρήκαν πηγή να ξεδιψάσουν, πουλώντας ελπίδες για θεραπεία, βελτίωση και ότι θέλουμε να βιώσουμε πολύ :smile-whew:
 #108131  από litsa
 Παρ Δεκ 19, 2014 6:41 pm
Κωνσταντινα μου, να συμπληρώσω ότι ναι προτιμώ...
να πληρώνω και τον σωστό και έντιμο φυσιοθεραπευτη μου... μάλλον φυσιοθεραπευτές...

που δεν μου υπόσχεται παραπάνω από αυτό που μπορεί ο οργανισμός μου να αντέξει και που μου έμαθε να ζω με τα προβλήματα μου... όπως επίσης όπως προανέφερα... .ψυχολόγο και γενετιστή...

αυτούς ναι! Να τους πληρώσω... τώρα εάν βρεθεί κάτι άλλο ... γιατί όχι...
α και ένας καλός γυμναστής ... και αυτός κάνει δουλειά...

όπως όταν καποτε εντελώς ξεκουρδισμένη... πονώντας ... με έστειλε ο φυσιοθεραπευτής μου να πάω , γιατί πλέον χρειαζομουν ενδυνάμωση... !!

χρειάστηκαν μήνες αποκατάστασης, αλλά καταφέραμε να αφορήσουμε τις ασκήσεις του DNA ...

:smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:

είπαμε ... είναι πολλά τα λεφτά :smile-cash: :smile-cash: :smile-cash: :smile-cash: :smile-cash: Αρη!!!
 #108132  από Κωνσταντίνα
 Παρ Δεκ 19, 2014 8:45 pm
Λιτσάκι μου το σχόλιό μου ήταν με σεξουαλικό υπονοούμενο για τον κυριούλη που σε έβαζε μπρούμυτα μπλαμπλαμπλά.... :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl: Η όλη διαδικασία που σε υπέβαλλε μου έβγαλε γέλιο.Sorry αν βγήκε κάπως :smile-blush: :smile-kiss:
Δεν είχα πρόθεση να υποτιμήσω κανέναν επειδή έχω πληρώσει κι εγώ "σωτήρες-τσαρλατάνους-θεραπευτές" και ίσως εκείνη την εποχή θα πήγαινα και ......στον Harry Potter :auto-layrubber: :confusion-seeingstars: :confusion-shrug:
Και φυσικά θα συμφωνήσω με το δρόμο της εσωτερικής ενδοσκόπησης και αυτογνωσίας :smile-yes:
 #108133  από litsa
 Παρ Δεκ 19, 2014 9:46 pm
XAXAXA

Το ψιλοκατάλαβα, αλλά εγώ στο τέλος κατάλαβα αυτό που απάντησα....χεεχεχεε

ξέρεις ήταν χάλιας, δεν ήταν του τύπου μου... φραγκοφονιάς... κτλ κτλ ...

άσε που ούτε καν!!! ο νους του ήταν πως να έχει 3 -4 άτομα την ώρα συγχρόνως, ώστε να βγάζει περισσότερα χρήματα!!! :smile-cash: :smile-cash: :smile-cash: :smile-cash: :smile-cash: :smile-cash:
οπότε, έβαζε τον ένα μπρούμυτα... τον άλλο με τα χέρια, τον άλλο στα μηχανήματα και .... περίμενες!!!!!!!!!!!
πότε θα δεήσει να έρθει.... μασάζ, με ελαιόλαδο.... χαχαχαχαχα!!