• ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #107369  από 22dn91
 Σάβ Νοέμ 15, 2014 4:12 pm
Καλησπερα ειμαι ο Ντανιελ 23 χρονων, μου διεγνωσαν σκληρυνση κατα πλακας προσφατα και περιμενω να αρχισω ιντερφερονη απο δευτερα. Ηθελα να σας ρωτησω αν γνωριζετε τι μπορω να κανω για θεμα ασφαλισης. Το θεμα μου ειναι λιγο πολυπλοκο ομως, ημουν ασφαλιασμενος ως φοιτητης γιατι το ΙΚΑ με εβγαλε απο την ασφαλιση των γονιων μου, πηρα πτυχιο τον οκτωβρη οποτε δεν υπαρχει πια ασφαλιση ως φοιτητης και αμεσως μετα βρεθηκε η σκληρυνση!
απο τα μεσα οκτωβρη εχω δουλεια και ενσημα κανονικα αλλα ειναι ενας μηνας μεχρι τωρα και απο οσο ξερω θελω 50 ενσημα για ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη!! μεχρι τωρα εχω κανει καποιες μαγνητικες τα οποια τα πληρωσα μετρητα και κορτιζονες τα οποια επισης τα πληρωσα μετρητα, αλλα το θεμα ειναι πως επαθα υποτροπη τωρα και ξανακανω κορτιζονη παλι τις ιδιες ποσοτητες οποτε υπολογιζω παλι τα ιδια λεφτα! Και απο οσο μου ειπε ο γιατρος ειναι λογικο να παθαινω συνεχεια υποτροπες γιατι εχω πολλες εστιες.. Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιος τροπος να με καλυψει το ΙΚΑ ή καποιος αλλος φορεας απο τωρα και ας μην εχω συγκεντρωσει ενσημα? Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
 #107370  από Κωνσταντίνα
 Σάβ Νοέμ 15, 2014 7:13 pm
Ντάνιελ περαστικά από τη νέα υποτροπή :smile-flower: .
Ξέρω ότι τα Νοσοκομεία έχουν κοινωνικό ιατρείο, για τις περιπτώσεις ανασφάλιστων, μεταναστών, άπορων κτλ.
Απευθύνσου σε Νοσοκομείο, πρώτα τηλεφωνικώς και ρώτα τους τι μπορεί να γίνει στην περίπτωσή σου.
Ένα πρόχειρο παράδειγμα:Ø Ιατρείο Ημέρας στο Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο
dromokaiteio
Στο πλαίσιο λειτουργίας της νευρολογικής κλινικής υπό την εποπτεία της Νευρολόγου Κοσμά Κατερίνας λειτουργεί ιατρείο ημέρας για την αντιμετώπιση ασθενών που πάσχουν από Πολλαπλή Σκλήρυνση λειτουργεί και βρίσκονται σε φάση υποτροπής στο Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.
Δεκτά είναι όλα τα ασφαλιστικά ταμεία και της πρόνοιας εφόσον έχουν ήδη διαγνωστεί με ΣΚΠ γιατί στο νοσοκομείο δεν μπορεί να γίνει διερεύνηση. Αν κριθεί αναγκαίο να γίνει νέα μαγνητική τομογραφία, συνταγογραφείται στο βιβλιάριο και πραγματοποιείται εξωτερικά καθώς το νοσοκομείο δεν διαθέτει μαγνητικό τομογράφο.
Το ιατρείο λειτουργεί τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη και η κλινική θα μπορεί να νοσηλεύσει για τριήμερο Flash κορτιζόνης.
Τηλ. Επικοινωνίας με την ιατρό Κατερίνα Κοσμά 6974811367 πρωινές ώρες.
 #107852  από Νίκος_76
 Κυρ Δεκ 07, 2014 12:36 am
22dn91 σου εύχομαι να πάνε όλα καλά φίλε. Αναφέρεσαι σε ένα θέμα που μου σπάει τα νεύρα γιατί απασχολεί παρα πολύ κόσμο και λύση δε βλέπω να βρίσκεται. Δες αυτά που λέει η Κωνσταντίνα και εύχομαι να σε βοηθήσουν. Πάντως σε ιδιωτική που έψαξα δε βρήκα κάτι. Λόγω ΣΚΠ δε με ασφάλισαν. Δεν είναι ότι μπορόυσα να βρω ασφάλεια που να μη καλύπτει απλά την ΣΚΠ. Λόγω της ΣΚΠ θεωρούν πως ότι πάθω μπορεί να οφείλεται σε αυτή και δε με αναλαμβάνουν γενικώς αφού δεν θα τους είμαι κερδοφόρος.