Καλησπερα λοιπον κ απο μενα
κατι παρομοιο εχω να πω και γω που ακομα το ψαχνω... Πριν απο ενα χρονο ειχα ενα ατυχημα,με χτυπησε αυτοκινητο και χτυπησα στο κεφαλι.Αιματωμα, πονοκεφαλοι φριχτοι, ραμματα.Νοσηλευτικα για 2 μερες κ βγηκα.Ομως ειχα φριχτους πονοκεφαλους κ τελικα εκανα μαγνητικη η οποια εδειξε εστιες.Διαγνωστηκε ΠΣ χωρις ομως συμπτωματα ως τωρα για τα οποια λογικα θα επρεπε να παρω αγωγη.Οι εστιες μου ειπαν καποιοι απο τους γιατρους που εχω παει οτι ειναι παλιες κ σε υφεση.Ο γιατρος ο πρωτος,ο οποιος ειπε ειμαι σε προχωρημενο σταδιο, μου εδωσε την rebif 44 η οποια με αρρωστησε κ κλειστικα σπιτι,λογω παρενεργειων.Την σταματησα απο μονη μου κ πηγα σε αλλον γιατρο ο οποιος μου ειπε οτι εχω Radiologicaly Isolated Syndrome κ ειπε να παρω βηταμινη D. Αυτο εκανα λοιπον.Νιωθω κουραση ενιοτε κ μουδιασματα στα δαχτυλα του αριστερου χεριου που περνανε σε μια μερα, μ'ενοχλει η ζεστη αρκετα,συχνη ουρηση κ ξυπναω κ τα βραδυα.Εντονα καψιματα στα χερια ή στα ποδια καποιες φορες.Δεν ξερω αν αυτα ειναι συμπτωματα που χρειαζονται φαρμακευτικη αγωγη,ειλικρινα ειμαι λιγο σε απογνωση κ σε αγνοια.Κανεις απο τους 3 τελευταιους νευρολογους δεν μου ειπε να παρω φαρμακα.Εγω ομως φοβαμαι κ δεν ξερω αν πρεπει,ισως για να αποτρεψω την οποιαδηποτε εξελιξη,να παρω καποιο φαρμακο.Φοβαμαι κ με πιανει μελαγχολια απο τοτε που εμαθα το ωραιο αυτο νεο.
Σας ευχαριστω για το χρονο σας,ηθελα να το μοιραστω οπωσδηποτε.Πειτε μου τη γνωμη σας αν μπορειτε