• γ σφαιρίνη

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #107530  από Γιάννης
 Κυρ Νοέμ 23, 2014 7:54 pm
Υπάρχει άλλος με προϊούσα μορφή της νόσου που να του χορηγείται γ-σφαιρίνη;
 #107533  από Κωνσταντίνα
 Κυρ Νοέμ 23, 2014 8:51 pm
Γιάννη η δική σου προϊούσα(4χρόνια;;) δε μοιάζει πχ με τη δική μου προϊούσα(18 χρόνια).
Συνήθως η προϊούσα ακολουθεί την υποτροπιάζουσα, που στη δική σου περίπτωση δεν υπήρξε.
Η αναπηρία στην περίπτωσή μου έχει εγκατασταθεί.Εσύ με τα λίγα χρόνια στην πλάτη παλεύεσαι ακόμα.Μπράβο στη γιατρό σου που δεν σε εγκαταλείπει.Πάλεψέ το με την αγωγή αυτή και τις φυσικοθεραπείες και έχεις περιθώρια πολλά :smile-nod: .
Λοιπόν δε θα βρεις προϊούσες(ξέρω μία μόνο, εσένα) να κάνουν αυτή την αγωγή.
Φίλε Γιάννη έχεις μία ανώδυνη επιλογή αυτή τη στιγμή.Απόλαυσέ την :smile-muscle:
 #107536  από Γιάννης
 Κυρ Νοέμ 23, 2014 9:32 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:Γιάννη η δική σου προϊούσα(4χρόνια;;) δε μοιάζει πχ με τη δική μου προϊούσα(18 χρόνια).Συνήθως η προϊούσα ακολουθεί την υποτροπιάζουσα, που στη δική σου περίπτωση δεν υπήρξε.
Με μια σύντομη αναδρομή εντοπίζω την εμφάνιση συμπτωμάτων (δυσκολία στη βάδιση-drop foot) δύο χρόνια προτού διαγνωστώ (άρα, πριν 7 περίπου χρόνια) και ποιος ξέρει πόσα χρόνια προηγουμένως κύλισαν χωρίς να εντοπίζω συμπτώματα. Εγώ καταπώς φαίνεται πάσχω από την πρωτοπαθώς προϊούσα μορφή της νόσου η οποία αφορά στο 10-15% των πασχόντων ενώ εσύ από την δευτεροπαθώς.
 #109371  από Γιάννης
 Σάβ Φεβ 14, 2015 8:04 am
Πήγα χθες για τη δεύτερη δόση γ-σφαιρίνης + 1g κορτιζόνα.
Με τρυπίσανε στις 9 το πρωί και έφυγα στις 8 το βράδυ. Η κορτιζόνα δεν έτρεχε με τίποτα (μου χορηγήθηκε μετά τη γ-σφαιρίνη, στις 4 παρά) και στο τέλος αφού είχα αρχίσει να αγριεύω πετάξαμε μια μικρή ποσότητα, τρατζικ.
Αν μου αποδείξει κάποιος ότι το μπουκάλι η κορτιζόνα χρειάζεται περισσότερο από μιάμιση ώρα για να χορηγηθεί, κερδίζει λουκούμι συριανό.
Για τα αποτελέσματα του κοκτέιλ θα ενημερώσω τις επόμενες μέρες.

Α ναι, μετά από προχθεσινή συζήτηση που κάναμε με τη γιατρό μου, μου έγραψε stedon 2mg, 1/2 κάθε βράδυ τα οποία δεν ξέρω πότε και αν θα ξεκινήσω. Ευχαριστώ τη φίλη (δεν θυμάμαι το όνομά της) που έβαλε στο τραπέζι και αυτή την option για τη σπαστικότητα.