• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΚΤΩΒΡΗ

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #107364  από billios
 Παρ Νοέμ 14, 2014 8:26 pm
Καθυστερημενα μεν αλλα σημασια εχει οτι θα κανω κι εγω σχόλιο.
Βασικα αυτο το Mall εμενα με πνιγει,στο λαιμο μου καθεται...χαλαλι ομως γιατι η ανταμοιβη αξιζει πολλα.
costas εισαι ατομο,χαρηκα που σε γνωρισα εστω το ελαχιστο,ελπιζω να τα ξαναπουμε.
Κωστα τα λογια μου ειναι φτωχα,τιμη μου που σε γνωριζω.
Η αληθεια ειναι πως δεν ειμασταν πολλοι,ειμασταν ομως αρκετοι για να ζεστανουμε τις ψυχες μας.
Θα ηθελα και αν ειναι εφικτο την επομενη φορα που ελπιζω να μην ειναι σε κανα 6μηνο να βρεθουμε οπουδηποτε αλλου.
Για οσους δεν τα καταφεραν θα υπαρξει επομενη φορα σιγουρα
 #107371  από Κωνσταντίνα
 Σάβ Νοέμ 15, 2014 7:22 pm
billios έγραψε:.......................................................................................
Βασικα αυτο το Mall εμενα με πνιγει,στο λαιμο μου καθεται...χαλαλι ομως γιατι η ανταμοιβη αξιζει πολλα.
................................................................................
:text-+1: :smile-nod: :smile-nod: :smile-nod:
 #107399  από Κώστας
 Τρί Νοέμ 18, 2014 2:52 pm
Επειδή μάλλον όλοι συμφωνούμε, καταθέστε τεκμηριωμένες προτάσεις λαμβάνοντας σαν "μπούσουλα" τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το άθλιο κατά τ΄ άλλα Mall:
1. Λειτουργεί τις Κυριακές.
2. Εύκολη πρόσβαση.
3. Άριστη τουαλέτα ΑμεΑ.
4. Δωρεάν πάρκινγκ (τις Κυριακές).
5. Παροχή αμαξιδίου σε όποιον το χρειάζεται.
6. Ασανσέρ παντού και επί πλέον πολύ κοντά στο πάρκινγκ των ΑμεΑ.
7. Φαγητό (με λίγο ψάξιμο, αρκετά καλό), χωρίς να χρειάζεται επιπλέον μετακίνηση.

Yγ. Το Gourmet Burger Kitchen, κάλλιστα μπορεί ν΄ αντικατασταθεί με κάποιο άλλο τύπου 5Mott St.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κώστας την Παρ Νοέμ 21, 2014 7:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #107461  από Κωνσταντίνα
 Παρ Νοέμ 21, 2014 4:41 pm
Υπάρχουν και οι περιοχές από θάλασσα μεριά, ....Ποσειδώνος....., Φλοίσβος..., Γλυφάδα .......;;;;;;;
Ένας ένας μην σπρώχνεστε :teasing-nutkick: :teasing-nutkick: :teasing-nutkick: :teasing-nutkick:
 #107467  από billios
 Παρ Νοέμ 21, 2014 6:36 pm
Αν υπαρχουνε λεει!
Θαλλασσα ,Φαλληρο,πειρα'ι'κη
Βουνο,χασια,παρνηθα
Το ζητουμενο ειναι να μπορεσουμε να ''ταιριαξουμε'' στο καταλληλο σημειο,εχω στα υποψην μου το Γκαζι και θελω να το δουλεψω λιγο πριν το ριξω στο τραπεζι.
 #107469  από Κώστας
 Παρ Νοέμ 21, 2014 7:43 pm
Επειδή οι συναντήσεις συνήθως γίνονται τις Κυριακές, μπορούμε να εξετάσουμε και κάποιο άλλο πιο μακρυνό μέρος μιας και οι δρόμοι δεν έχουν πολή κίνηση. Αρχηγέ Μπίλιο ψάξτο και ρίχτο στο τραπέζι για συζήτηση. Πάντως και η θάλασσα και τα μπριζολάκια στη Χασιά μου αρέσουν σαν ιδέα!
 #107470  από Κωνσταντίνα
 Παρ Νοέμ 21, 2014 7:45 pm
Κώστας έγραψε:Επειδή οι συναντήσεις συνήθως γίνονται τις Κυριακές, μπορούμε να εξετάσουμε και κάποιο άλλο πιο μακρυνό μέρος μιας και οι δρόμοι δεν έχουν πολή κίνηση. Αρχηγέ Μπίλιο ψάξτο και ρίχτο στο τραπέζι για συζήτηση. Πάντως και η θάλασσα και τα μπριζολάκια στη Χασιά μου αρέσουν σαν ιδέα!
:smile-yes: