• ΝΕΥΡΑΛΓΙΑ ΤΡΙΔΥΜΟΥ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #107287  από Ελενη Σαμαρα
 Κυρ Νοέμ 09, 2014 10:57 pm
ΓΕΙΑ ΣΑΣ .ΥΠΟΦΕΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΑ ΤΡΙΔΥΜΟΥ.ΑΦΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΕΛΕΣΜΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ. ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ? ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ......... :smile-sadsmile:
 #107288  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Νοέμ 10, 2014 9:15 am
:smile-hi: Καλημερα Ελενη ! Σε καταλαβαινω απολυτα .......Βασανιζομαι εδω και εντεκαμισυ χρονια...Λοιπον , η δικη μου νευραλγια τριδυμου , οφειλεται στη σκληρυνση κατα πλακας . Ελπιζω οτι εσυ δεν εισαι συνασθενης .... Το τριδυμο νευρο μου , περναει απο μια απο τις πολλες απομυελινωτικες εστιες του εγκεφαλου μου .Γι αυτο το λογο , στη δικη μου περιπτωση , δεν βοηθα το χειρουργειο .Εσυ , τι εχεις κανει ? Σε εξετασε νευρολογος ? Πηρες φαρμακα ? Δοκιμασες φυσικες μεθοδους αντιμετωπισης , βελονισμο ? Πηγες σε ιατρειο πονου ? Παντως , εμενα με βοηθησε το Τεγκρετολ . Με οδηγια και παρακολουθηση απο νευρολογο , βεβαια .
 #107295  από petros
 Δευ Νοέμ 10, 2014 3:40 pm
Δοκιμασε αν θες βελονισμο....Ψαξτο...
 #107298  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Νοέμ 10, 2014 4:13 pm
petros έγραψε:Δοκιμασε αν θες βελονισμο....Ψαξτο...
:smile-yes:
 #107308  από Ελενη Σαμαρα
 Τρί Νοέμ 11, 2014 12:14 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε::smile-hi: Καλημερα Ελενη ! Σε καταλαβαινω απολυτα .......Βασανιζομαι εδω και εντεκαμισυ χρονια...Λοιπον , η δικη μου νευραλγια τριδυμου , οφειλεται στη σκληρυνση κατα πλακας . Ελπιζω οτι εσυ δεν εισαι συνασθενης .... Το τριδυμο νευρο μου , περναει απο μια απο τις πολλες απομυελινωτικες εστιες του εγκεφαλου μου .Γι αυτο το λογο , στη δικη μου περιπτωση , δεν βοηθα το χειρουργειο .Εσυ , τι εχεις κανει ? Σε εξετασε νευρολογος ? Πηρες φαρμακα ? Δοκιμασες φυσικες μεθοδους αντιμετωπισης , βελονισμο ? Πηγες σε ιατρειο πονου ? Παντως , εμενα με βοηθησε το Τεγκρετολ . Με οδηγια και παρακολουθηση απο νευρολογο , βεβαια .

πως αντεχεις Αννα μου τοσα χρονια τοσο πονο? Ο Θεος να σε βοηθησει.!
Εγω δεν εχω σκληρυνση κατα πλακας αν και βρεθηκε μια απομυελινωτικη εστια στην αριστερη παρεγκεφαλιδα, την οποια οι γιατροι την θεωρουν ανευ ουσιας.
Επαιρνα πολλα φαρμακα τριλεπταλ λιρυκα στεντον συμπαλτα ,ολα μαζι. αλλα αυτο εφευγε και ξαναρχοταν μεχρι που αποφασισα να κανω την μεθοδο καψιματος με ραδιοσυχνοτητες. Για δυο χρονια ημουν πολυ καλα ωσπου πριν μια βδομαδα ξαναχτυπησε οπως και την πρωτη φορα.
Αυτη τη φορα ειναι ο μεσαιοσ κλαδος.αρχισα παλι θεραπεια με λιρυκα . Με βοηθαει αλλα φοβαμαι να μασησω,να μη με ξαναπιασει. τη βγαζω με σουπες και τραχαναδες.Γιαυτο σκεφτομαι το χειρουργειο. Οταν με ξαναπιασε την τελευταια φορα σκεφτομουν ποσα χρονια ακομη εχω να ζησω ? ειναι πολλα ......
Σευχαριστω που μου απαντησες!!!!!!!! :smile-hi: :smile-flower:
 #107309  από Ελενη Σαμαρα
 Τρί Νοέμ 11, 2014 12:30 am
Πετρο σευχαριστω για την απαντηση.η αληθεια ειναι οτι το σκεφτομαι αλλα για να σου πω την αληθεια τον φοβαμαι λιγο. Εσυ εχεις δοκιμασει? εχεισ ακουσει κατι? Αν ξερεις καποιες πληροφοριες ενημερωσε με οταν μπορεις. :smile-call: :?
 #107312  από ekastell
 Τρί Νοέμ 11, 2014 9:46 am
Μη φοβάσαι το βελονισμο. Εγω δεν έχω τέτοιο σύμπτωμα αλλά εγω εχω κάνει βελονισμό για άλλο λόγο κ το μελέτησα. Έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Βασικά διακόπτει την οδό του πόνου. Δεν μπορεί να σε βλάψει. Το πολλύ πολλύ να μη σε βοηθήσει.
Και μια επίσκεψη σε ένα ιατρείο πόνου θα σε βοηθούσε.
Ασε το χειρουργείο για τελευταία λύση. :smile-inlove: :smile-inlove: :smile-inlove:
 #107314  από neroxytis
 Τρί Νοέμ 11, 2014 3:01 pm
Πάντως στις πολλές μελέτες που έουν διεξαχθεί ο βελονισμός φαίνεται πως είναι ένα ακριβό placebo, αφού δεν κάνει κάτι καλύτερο.
 #107315  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Νοέμ 11, 2014 6:56 pm
Ελενη Σαμαρα έγραψε:
Πετρο σευχαριστω για την απαντηση.η αληθεια ειναι οτι το σκεφτομαι αλλα για να σου πω την αληθεια τον φοβαμαι λιγο. Εσυ εχεις δοκιμασει? εχεισ ακουσει κατι? Αν ξερεις καποιες πληροφοριες ενημερωσε με οταν μπορεις. :smile-call: :?
Ελενη μου , στο ειπα κι εγω . Βοηθαει ο βελονισμος . Αρκει να βρεις καλο βελονιστη . Προσωπικα , πηγαινα σε νευροχειρουργο-βελονιστη . Ειναι πολυ καλος . Δυστυχως εφυγε απο την Ελλαδα . Αλλιως , θα σε εστελνα σε εκεινον . Δοκιμασε παντως . Επισης , μπορεις να πας και σε ενα απο τα ιατρεια πονου , που υπαρχουν σε δημοσια νοσοκομεια οπως στο ''Γ.Γεννηματας'' και ''Αρεταιειο'' . :smile-hi:
 #107350  από Ελενη Σαμαρα
 Παρ Νοέμ 14, 2014 3:17 am
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ! ΑΝ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ... :smile-headbang: :smile-hi: