ΓΕΙΑ ΣΑΣ .ΥΠΟΦΕΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΑ ΤΡΙΔΥΜΟΥ.ΑΦΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΕΛΕΣΜΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ. ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ? ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ......... 

Σκλήρυνση κατά πλάκας
petros έγραψε:Δοκιμασε αν θες βελονισμο....Ψαξτο...
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Καλημερα Ελενη ! Σε καταλαβαινω απολυτα .......Βασανιζομαι εδω και εντεκαμισυ χρονια...Λοιπον , η δικη μου νευραλγια τριδυμου , οφειλεται στη σκληρυνση κατα πλακας . Ελπιζω οτι εσυ δεν εισαι συνασθενης .... Το τριδυμο νευρο μου , περναει απο μια απο τις πολλες απομυελινωτικες εστιες του εγκεφαλου μου .Γι αυτο το λογο , στη δικη μου περιπτωση , δεν βοηθα το χειρουργειο .Εσυ , τι εχεις κανει ? Σε εξετασε νευρολογος ? Πηρες φαρμακα ? Δοκιμασες φυσικες μεθοδους αντιμετωπισης , βελονισμο ? Πηγες σε ιατρειο πονου ? Παντως , εμενα με βοηθησε το Τεγκρετολ . Με οδηγια και παρακολουθηση απο νευρολογο , βεβαια .
petros έγραψε:Δοκιμασε αν θες βελονισμο....Ψαξτο...Πετρο σευχαριστω για την απαντηση.η αληθεια ειναι οτι το σκεφτομαι αλλα για να σου πω την αληθεια τον φοβαμαι λιγο. Εσυ εχεις δοκιμασει? εχεισ ακουσει κατι? Αν ξερεις καποιες πληροφοριες ενημερωσε με οταν μπορεις.
Ελενη Σαμαρα έγραψε:Ελενη μου , στο ειπα κι εγω . Βοηθαει ο βελονισμος . Αρκει να βρεις καλο βελονιστη . Προσωπικα , πηγαινα σε νευροχειρουργο-βελονιστη . Ειναι πολυ καλος . Δυστυχως εφυγε απο την Ελλαδα . Αλλιως , θα σε εστελνα σε εκεινον . Δοκιμασε παντως . Επισης , μπορεις να πας και σε ενα απο τα ιατρεια πονου , που υπαρχουν σε δημοσια νοσοκομεια οπως στο ''Γ.Γεννηματας'' και ''Αρεταιειο'' .petros έγραψε:Δοκιμασε αν θες βελονισμο....Ψαξτο...Πετρο σευχαριστω για την απαντηση.η αληθεια ειναι οτι το σκεφτομαι αλλα για να σου πω την αληθεια τον φοβαμαι λιγο. Εσυ εχεις δοκιμασει? εχεισ ακουσει κατι? Αν ξερεις καποιες πληροφοριες ενημερωσε με οταν μπορεις.![]()