Ευα καλησπερα!!!
Η LL-MM με βοηθησε αρκετα και σε οτι απορια ειχα και της χρωσταω ενα μεγαλο ευχαριστω απο τα βαθυ της καρδιας μου..οπως και σε ολους σας που παραμεριζετε τα προβληματα σας για να ασχοληθειτε με οποιον εχει αναγκη!!!
Λοιποοοον...τα ανυπογραφα αποτελεσματα της πρωτης παρακεντησης ειναι τα εξης:
Μεθοδος: ισοηλεκτρικη εστιαδη σε πηκτη αγοραζης και ανοσοκαθηλωση με σημασμενο με υπεροξειδαση αντιορο εναντι igG
-η ενδοραχιαια συνθεση ανοσοσφαιρινων υποδεικνυεται απο τη παρουσια ζωνων igG στο ανοσοαπωτυπωμα το Ε.Ν.Υ, οι οποιες απουσιαζουν απο τον ορο.
-Στο ανοσοαπωτυπωμα του ορου ανευρισκονται παντα πολυ αμυδρες ζωνες,οι οποιες αντιπροσωπευουν ετερογενεια των igG του ορου.
-Ο αριθμος των ζωνων στα ολιγοκλωνικα ανοσοαπωτυπωματα ΔΕΝ συσχετιζεται με τη βαρυτητα και την προγνωση των επιβεβαιωμενων περιπτωσεων ms...
-τα ευρηματα της ανοσοκαθηλωσης πρεπει να συνεκτιμωνται με την κλινικη εικονα,το ιστορικο και τις βιοχημικες,μικροβιολογικες και κυτταρολογικες εξετασεις.
Ανοσοσφαιρινη igG ορου (αποτελεσμα 729,0 mg/dL) ορια αναφορας700-1600
Ανοσοσφαιρινη igGΕ.Ν.Υ (αποτελεσμα 4,24mg/dL) ορια αναφορας 0,20-6,00
Αλβουμινι ορου (alb)(αποτελεσμα 4,50g/dl) ορια αναφορας 3,20-5,20)
Αλβουμινι Ε.Ν.Υ Αlb) αποτελεσμα16,6mg/dL ορια αναφορας9,0-35,0
Λογος igG/Alb Ε.Ν.Υ 0(αποτελεσμα 0,255) ορια αναφορας 0,066-0,270
Ιndex αλβουμινης (αποτελεσμα 3,689) ορια αναφορας 0,000-9,000
Index IgG (αποτελεσμα 1,577) ορια αναφορας 0,280-0,660
Τωρα θα σου γραψω το αποτελεσμα της δευτεργς παρακεντησης που εκανα πριν 2 εβδομαδες..το οποιο το πβρε αμεσως η μανα μου μεσα σε 2 σωληναρια ..1 με το ενυ και 1 με το αιμα μεσα σε ΙΑΤΡΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ!!!!!
Ανοσοσφαιρινη igG ορου αποτελεσμα 1017..ορια αναφορας 700-1600
Ανοσοσφαιρινη igG E.N.Υ αποτελεσμα 7,89 ορια αναφορας 0.20-6,00
Αλβουμινη ορου αποτελεσμα 4,00 ορια αναφορας 3,20-5.20
Αλβουμινη Ε.Ν.Υ αποτελεσμα 18,5 ορια αναφορας 9,0-35,0
Λογος igG/Alb Ε.Ν.Υ αποτελεσμα 0.426 0.066-0.270
Index αλβουμινης 4,625 ορια αναφορας 0.000-9.000
Index igG αποτελεσμα 1.677 ορια αναφορας 0.280-0.660
Ανιχνευθηκαν ολιγοκλωνικες ζωνες..
Αυτο που τον ρωτησα ειναι γινετε να αλλαξουν οι τιμες?? Γιατι αλλες εχει στο ενα και αλλες στο αλλο..και η απαντηση ηταν το αποτελεσμα της πρωτης παρακεντησης δε θα το λαβεις υποψιν γιατι ειναι ανυπογραφο.!! Αλλα το εχω απορια..τις βλεπω πιο αυξημενες και τι σημαινει αυτο ενω ειμαι ασυμπτωματικη???
Και η αλλη απορια πως γινεται σε αλλους ασθενεις με επιβεβαιωμενη σκπ να βγαινει αρνητικη η παρακεντηση!!!!
Σοτι αν σε κουεασα και ευχαριστω και παλι..!!
(σορι για ορθογραφικα κτλ αλλα γραφω μεσω κινητου και ειναι δυσκολο να διορθωσω
)
Ι
Index αλβουμινης
Η LL-MM με βοηθησε αρκετα και σε οτι απορια ειχα και της χρωσταω ενα μεγαλο ευχαριστω απο τα βαθυ της καρδιας μου..οπως και σε ολους σας που παραμεριζετε τα προβληματα σας για να ασχοληθειτε με οποιον εχει αναγκη!!!
Λοιποοοον...τα ανυπογραφα αποτελεσματα της πρωτης παρακεντησης ειναι τα εξης:
Μεθοδος: ισοηλεκτρικη εστιαδη σε πηκτη αγοραζης και ανοσοκαθηλωση με σημασμενο με υπεροξειδαση αντιορο εναντι igG
-η ενδοραχιαια συνθεση ανοσοσφαιρινων υποδεικνυεται απο τη παρουσια ζωνων igG στο ανοσοαπωτυπωμα το Ε.Ν.Υ, οι οποιες απουσιαζουν απο τον ορο.
-Στο ανοσοαπωτυπωμα του ορου ανευρισκονται παντα πολυ αμυδρες ζωνες,οι οποιες αντιπροσωπευουν ετερογενεια των igG του ορου.
-Ο αριθμος των ζωνων στα ολιγοκλωνικα ανοσοαπωτυπωματα ΔΕΝ συσχετιζεται με τη βαρυτητα και την προγνωση των επιβεβαιωμενων περιπτωσεων ms...
-τα ευρηματα της ανοσοκαθηλωσης πρεπει να συνεκτιμωνται με την κλινικη εικονα,το ιστορικο και τις βιοχημικες,μικροβιολογικες και κυτταρολογικες εξετασεις.
Ανοσοσφαιρινη igG ορου (αποτελεσμα 729,0 mg/dL) ορια αναφορας700-1600
Ανοσοσφαιρινη igGΕ.Ν.Υ (αποτελεσμα 4,24mg/dL) ορια αναφορας 0,20-6,00
Αλβουμινι ορου (alb)(αποτελεσμα 4,50g/dl) ορια αναφορας 3,20-5,20)
Αλβουμινι Ε.Ν.Υ Αlb) αποτελεσμα16,6mg/dL ορια αναφορας9,0-35,0
Λογος igG/Alb Ε.Ν.Υ 0(αποτελεσμα 0,255) ορια αναφορας 0,066-0,270
Ιndex αλβουμινης (αποτελεσμα 3,689) ορια αναφορας 0,000-9,000
Index IgG (αποτελεσμα 1,577) ορια αναφορας 0,280-0,660
Τωρα θα σου γραψω το αποτελεσμα της δευτεργς παρακεντησης που εκανα πριν 2 εβδομαδες..το οποιο το πβρε αμεσως η μανα μου μεσα σε 2 σωληναρια ..1 με το ενυ και 1 με το αιμα μεσα σε ΙΑΤΡΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ!!!!!
Ανοσοσφαιρινη igG ορου αποτελεσμα 1017..ορια αναφορας 700-1600
Ανοσοσφαιρινη igG E.N.Υ αποτελεσμα 7,89 ορια αναφορας 0.20-6,00
Αλβουμινη ορου αποτελεσμα 4,00 ορια αναφορας 3,20-5.20
Αλβουμινη Ε.Ν.Υ αποτελεσμα 18,5 ορια αναφορας 9,0-35,0
Λογος igG/Alb Ε.Ν.Υ αποτελεσμα 0.426 0.066-0.270
Index αλβουμινης 4,625 ορια αναφορας 0.000-9.000
Index igG αποτελεσμα 1.677 ορια αναφορας 0.280-0.660
Ανιχνευθηκαν ολιγοκλωνικες ζωνες..
Αυτο που τον ρωτησα ειναι γινετε να αλλαξουν οι τιμες?? Γιατι αλλες εχει στο ενα και αλλες στο αλλο..και η απαντηση ηταν το αποτελεσμα της πρωτης παρακεντησης δε θα το λαβεις υποψιν γιατι ειναι ανυπογραφο.!! Αλλα το εχω απορια..τις βλεπω πιο αυξημενες και τι σημαινει αυτο ενω ειμαι ασυμπτωματικη???
Και η αλλη απορια πως γινεται σε αλλους ασθενεις με επιβεβαιωμενη σκπ να βγαινει αρνητικη η παρακεντηση!!!!
Σοτι αν σε κουεασα και ευχαριστω και παλι..!!
(σορι για ορθογραφικα κτλ αλλα γραφω μεσω κινητου και ειναι δυσκολο να διορθωσω

Ι
Index αλβουμινης
When life changes to be harder..change yourself to be stronger...!!!