• Διάρκεια χορήγησης Thysadri

• Συζητήσεις για το φάρμακο Tysabri, (γνωστό και ως Natalizumab) για θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας.
Συζητήσεις για το φάρμακο Tysabri, (γνωστό και ως Natalizumab) για θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας.
 #9740  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Πέμ Οκτ 08, 2009 7:01 pm
Σήμερα 8/10/09 μου χορηγήθηκε THYSADRI και κλείσανε 2 χρόνια χορήγησης . Στο ΓΚ που μου το κάνει η ομάδα της Καραγεωργίου μου κάνανε γενική ούρων μου γράψαν να κάνω μαγνητική αυχένα και εγκεφάλου και μου έδωσαν ημερομηνία για να συνεχιστεί η χορήγηση του από τον επόμενο μήνα . Αυτά τα νεότερα .
 #9741  από Maria77
 Πέμ Οκτ 08, 2009 7:28 pm
Δηλαδή Γιώργο, μπορείς να το συνεχίσεις και πάνω απο 2 χρόνια? Για πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να συνεχιστεί?
Καλή συνέχεια! :)
 #9763  από Maria77
 Παρ Οκτ 09, 2009 9:56 pm
Γιώργο εννοείς πως το Tysabri θα αντικατασταθεί απο τα χάπια? Το έχω ακούσει και εγώ αλλά στην Κύπρο δεν ξέρω πότε θα τα ξεκινήσουν!
 #9774  από maraki!!!
 Σάβ Οκτ 10, 2009 2:54 am
egw akousa pws to xapi 8a kukloforhsei telh 2010.genika omws h omada ts karagewrgiou apo oti exw akousei 3ekinaei ki xorhgei ta xapia nwritera.egw dn 3erw pantws an hmoun stn 8esh s giwrgo m 8a to epsaxna pio polu prin 3ekinhsw to xapi.pare tn gnwmh ki allwn giatrwn ektos ts omadas ts karagewrgiou.h alh8eia einai pws ki egw phgaina s giatrous apo tn omada ts alla efuga gt kati dn m phgaine kala m auta pou m elegan.
 #10017  από jou
 Τετ Οκτ 14, 2009 2:34 pm
Μόλις έκλεισα και εγώ δύο χρόνια με το tysabri μου έδωσαν να κάνω μαγνητική εγκεφάλου και αυχένα. Η γιατρός μου είπε ότι το tysabri όπως τους είπαν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 5 χρόνια. Όπως μου ανέφερε οι εξελίξεις προχωράνε...
 #10671  από Katrin
 Δευ Οκτ 26, 2009 1:21 pm
Γιώργο είναι σίγουρο τα χάπι;Νομίζω ότι είναι ακόμα πειραματικά.
 #10677  από Εύη Ξ
 Δευ Οκτ 26, 2009 2:02 pm
Εγώ που ρώτησα τον γιατρό μου είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο το χάπι και να μην το σκέφτομαι ακόμα.Ακόμα και να βγεί στην κυκλοφορία θα το σκέφτούμε για μετα 1-2 χρόνια να δούμε τη αποτελέσματα θα έχει.Σε μερικά άτομα που μίλησα στο νοσοκομείο που είναι στο πρωτόκολο για το χάπι δεν έχουν δει αποτελέσματα.
 #10721  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τρί Οκτ 27, 2009 12:37 pm
Για το χάπι περισσότερα δεν ξέρω όμως η ίδια η Καραγεωργίου με την συμπεριφορά της δείχνει να είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα .