• Νέος μοριακός χάρτης ...

• Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #107172  από ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 Κυρ Νοέμ 02, 2014 1:16 am
Νέος μοριακός χάρτης εντόπισε τις γενετικές ρίζες 21 αυτοάνοσων νόσων μεταξύ αυτών και η ΣΚΠ!

http://www.newsitamea.gr/neos-moriakos- ... on-ke-skp/
 #107174  από neroxytis
 Κυρ Νοέμ 02, 2014 11:17 am
Περισσότερο σαν wishful thinking το βλέπω παρά σαν έρευνα που έχει να πει κάτι. Δήλαδή έκαναν αυτό:

1. Υποθέτουμε ότι η ΣΚΠ είναι αυτοάνοση
2. Ψάχνουμε για στοιχεία που να ταιριάζουν με την υπόθεση
3. Αγνοούμε όσα δεν ταιριάζουν

Ενώ έπρεπε να κάνουν αυτό:

1. Ερχόμαστε αντιμέτωποι με ισχυρά στοιχεία που δείχνουν ότι η ΣΚΠ είναι αυτοάνοση
2. Υποθέτουμε ότι η ΣΚΠ είναι αυτοάνοση
3. Απορρίπτουμε την υπόθεση εαν έστω και ένα στοιχείο δεν ταιριάζει

Και δυστυχώς η πλειονότητα των στοιχείων δεν ταιριάζει καν.
 #107175  από Στάθης
 Κυρ Νοέμ 02, 2014 11:35 am
Ο μεγαλό-ερευνητής του μοριακού χάρτη, πολύ φαν της αυτοανοσίας...

http://medicine.yale.edu/neurology/peop ... -2.profile

Βασικά είναι τόσο εμποτισμένος αυτοάνοσος... που αν βρεθεί 'ποτέ' η αιτία της πάθησης .. θα τροποποιηθεί γενετικά σε τσιχαντιστής (παρέα με τους ήδη τροποποιημένους φίλους του Rockefeller).

Δεν πίστεψα ποτέ στην αυτοανοσία.

Αυτή η ταμπέλα στην πάθηση της ΣΚΠ έχει φέρει τις χειρότερες φαρμακευτικές αγωγές του κόσμου, με κερασάκι τον θάνατο από Tecfidera από PML:
http://www.ms-uk.org/tecfidera

Και επειδή φταίει η αυτοανοσία, και πρέπει να ανατινάξουμε το ανοσοποιητικό μας στον αέρα, ας δούμε λίγο πως τα έχει καταφέρει το Tysabri:

http://chefarztfrau.de/?page_id=716

As of May 07, 2014, there have been 464 confirmed cases of PML worldwide

23 % of the patients with PML have died; the patients who are alive have varying levels of disability, ranging from severe to moderate to mild. PML usually leads to death or severe disability.

Μια μούτζα στους αυτοάνοσους ερευνητές.

Ευχαριστούμε ΧΡΗΣΤΟΣ 76 για το άρθρο, συζήτηση να γίνεται... nothing personal :smile-wink:
 #107178  από Κώστας
 Κυρ Νοέμ 02, 2014 1:51 pm
Νεροχύτη και Στάθη

:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:

Χρήστο, ευχαριστούμε για το άρθρο.
 #107179  από LL--MM
 Κυρ Νοέμ 02, 2014 3:25 pm
Λυπάμαι, ούτ'εμένα πείθουν οι "μοριακοί χάρτες": Oμολογώ ότι μολονότι δεν είμαι και φανατική του ανοσοποιητικού, παίρνω ρεμπίφ χρόοοονια τώρα διότι δεν είχε εμφανείς επιπλοκές και "τουλάχιστον, αμβλύνει τις υπάρχουσες υποτροπές", όπως μου έλεγαν οι ιπποκρατικοί που τώρα αποφάσισαν να μου το κόψουν, γιατί "η κατάστασή μου έχει τόσο προχωρήσει", που δε φαίνονται αρκετά, λένε, οι επιπρόσθετες ώσεις στις μαγνητικές...

Πότε θα γίνουν φάρμακα ώστε να "γίνουμε καλά" και πόσο καλά θα γίνουμε μετά από τόσα χρόνια; Περισσότερο προφάσεις για να μην αναγνωρίζεται η αναπηρία σερβίρουν σε όσους θέλουν να πείθονται ελλείψει αποτελεσμάτων... Oι κομπογιαννίτες της συφοράς...
Από δίπλα, μα όχι άσχετο έγραψε:Και μας βάζει, αυτή η ιστοσελίδα, τα ανάπηρα κορίτσια που τραγουδανε ή το κοριτσάκι που δεν έχει πόδια και θα μας συγκινήσει (κι έχουν το θράσος να το λένε κι ανοιχτά) :smile-headbang: αντί να μας πεί πως θα καταφέρει το κράτος να του δώσει το "ειδικό ποδήλατο" που χρειάζεται... Αιχτιρ :smile-puke: ...
Δεν ντρέπεται το σάιτ αυτό; Αναγνωρίστε τις καθημερινές δυσκολίες των αναπηριών, μωρέ γελοίοι, αντί να θαυμάζετε και να συγκινείστε με τα "πιασάρικα": Μα γιατί θεωρείτε "πιασάρικα" μόνο αυτά; :think: Τι θα πιάσετε με τη "άλλη Ντίζνεϋλαντ" αυτήν; :smile-cash:
H αναπηρία δεν είναι θέατρο, είναι τα προβλήματα που καλύπτει, που είναι πραγματικότατα, εκείνα...
:evil: :evil: :evil:
Ακόμα όμως και να βρίσκονταν δεν ξέρω ποιές ρίζες (εμένα αυτές οι ρίζες μου θυμίζουν τις "ελεύθερες" και τις επιπτώσεις που έχουν πάνω μας) Ας μη λέμε και για να νεώτερα φάρμακα, τα "ψηλά μετερίζια" που είναι τριπλάσιας τιμής εκεινού που παίρνω εγώ: Ποιός παίρνει μίζες και ποιές;;; :twocents-mytwocents: Aπ΄ότι καυχιώται ότι είναι "σαν εμάς", απο φάρμακα, από αμαξίδια, απο κάθε είδους αναπηρικά έπιπλα, ειδεμή τα πληρώνουμε εμείς, κι όχι το ταμείο :twisted: : Αυτά είναι λεφτά, που έλεγε κι η διαφήμηση:

Δίκιο έχει ο admin, συζήτηση να γίνεται...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα