• παρόμοιο βίωμα κανείς? ?????

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #107142  από nora tora
 Πέμ Οκτ 30, 2014 2:15 am
Βρε παίδες βοηθήστε με λίγο......
Όλοι ξέρουμε πως πρέπει να αποφεύγουμε την ζέστη!!!
Εγώ εδώ και λίγες μέρες έχω παρατηρήσει έντονη ξυροδερμία στο πρόσωπό μου....
Η ερώτησή μου.... είχατε εσείς παρόμοιο βίωμα? Έχει σχέση η ΣΚΠ, ή φταίει κάτι άλλο???? Ο καιρος ή μήπως έφαγα κάτι που με πείραξε????
Στην ζέστη νιώθω το πρόσωπο μου να καίγεται. Επίσης το καλοκαίρι είχα πάθει και θερμοευαισθησία...

Αυτά....

Ευχαριστώ! !!!!!!
 #107146  από Κώστας
 Πέμ Οκτ 30, 2014 1:18 pm
Ειδικός δεν είμαι αλλά νερό αρκετό πίνεις κατά τη διάρκεια της μέρας; (τουλάχιστον 7 ποτήρια). Μήπως πρόκειται για αφυδάτωση; Καλύτερα να ζητήσεις τη γνώμη ενός γιατρού. Απ΄ ότι έχω παρατηρήσει στον εαυτό μου (που δεν πίνω αρκετό νερό), το δέρμα μου γενικά είναι ξερό και μάλιστα ιδιαίτερα στα κάτω άκρα ξεφλουδίζει.
 #107163  από nora tora
 Παρ Οκτ 31, 2014 7:47 pm
Κώστας έγραψε:Ειδικός δεν είμαι αλλά νερό αρκετό πίνεις κατά τη διάρκεια της μέρας; (τουλάχιστον 7 ποτήρια). Μήπως πρόκειται για αφυδάτωση; Καλύτερα να ζητήσεις τη γνώμη ενός γιατρού. Απ΄ ότι έχω παρατηρήσει στον εαυτό μου (που δεν πίνω αρκετό νερό), το δέρμα μου γενικά είναι ξερό και μάλιστα ιδιαίτερα στα κάτω άκρα ξεφλουδίζει.
Φίλτατε Κώστα,

Αρχικά σε ευχαριστώ!!!

Η αλήθεια είναι πως δεν πολύ πίνω νερό ....

Πήγα ομως σε φαρμακείο... με το που με είδε μου είπε πως πρόκειται για αλλεργία, αν και του είπα για την “φιλενάδα” μας !!!

Μου έδωσε μια κορτιζονούχα αλοιφή την elocon και ένα υγροσάπουνο με ουδέτερο ph.
Την επομένη το πρόσωπό μου ηρέμησε…

(Μέχρι πέρυσι τπτ δεν με ενοχλούσε, αλλεργίες δεν είχα)Πρέπει να παραδεχτώ πως το ανοσοποιητικό μου πια, δεν θα είναι όπως παλιά…. Πάντα κάτι θα το ενοχλεί …….