• ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ;

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #106857  από adp_pappas
 Δευ Οκτ 13, 2014 1:15 pm
Καλημέρα !!!
Με λένε Αντώνη και είμαι συνασθενής. Πάσχω από ΣΚΠ (διαγνωσμένος εδώ και 19 χρόνια -από το 1995). Τώρα πια βρίσκομαι διαγνωσμένος σε δευτεροπαθώς προϊούσα με υποτροπές. Κατέθεσα φάκελλο στο ΚΕΠΑ Ελευσίνας στις 9/7/2014. Επικοινώνησα μαζί τους (εκεί που κατάθεσα το φάκελλο) πριν ένα μήνα γιατί δεν είχα καμία ειδοποίηση. Μου είπαν ότι έχει οριστεί για τις 24/10/2014 αλλά θα σας πάρουν τηλέφωνο. Μέχρι σήμερα δε με έχουν ειδοποιήσει. Πόσες ημέρες πριν σας έχουν ειδοποιήσει; Τι να κάνω;
Θα ήθελα τη βοήθειά σας και την εμπειρία σας.
 #106861  από Κώστας
 Δευ Οκτ 13, 2014 3:43 pm
Ότι σου λέει ο Γιάννης. Συνήθως ειδοποιούν την προηγούμενη μέρα από αυτήν που θα εξεταστείς. Τουλάχιστον σε μένα αλλά και σε πολλούς άλλους συνασθενείς αυτό έγινε.
 #106870  από tinajazz
 Τρί Οκτ 14, 2014 9:44 am
καλημερα και απο εμενα. θα σας ειδοποιησουν η 1 η 2 μερες πριν.
ειναι σιγουρο 100% (περασα 3 φορες προσφατα)
οποτε να εισαστε εκεινες της ημερες σε επιφυλακη.
συνηθως παιρνουν με αποκρυψη. αν δεν σας παρουν η αν δεν προλαβετε την κληση δεν ξαναπαιρνουν (μου το ειπε προσφατα ενας κυριος που γνωρισα οσο περιμενα να ερθει η σειρα μου να περασουμε επιτροπη)
και ετσι ο ανθρωπος εχασε ενα 6μηνο!!!
εγω θα σας προτεινα να πατε απο εκει κατα της 20/10 να σας πουν την ημερομηνια και την ωρα απο κοντα!!! η μονη λυση, και εγω αυτο εκανα την τριτη φορα (να σημειωσω οτι δεν με πηραν καν τηλεφωνο...)
 #106871  από adp_pappas
 Τρί Οκτ 14, 2014 11:32 am
Σας ευχαριστώ πολύ !!!
Με ειδοποίησαν σήμερα ότι περνάω επιτροπή στις 24/10/2014 στην Ελευσίνα. Ρώτησα αν είναι ισόγειο ή αν υπάρχει ασανσέρ αν πρόκειται για όροφο γιατί δεν μπορώ να ανέβω σκάλες (στηρίζομαι σε 2 πατερίτσες). Μου απάντησε η υπάλληλος (η οποία ήταν ευγενέστατη) ότι δεν υπάρχει ασανσέρ σε αυτό το κτίριο του ΙΚΑ κι ότι δεν ξέρει ποιος χώρος θα τους δοθεί για να γίνει η επιτροπή. Θα το μάθουν και αυτοί την ίδια μέρα.
Συμπέρασμα: Θα πρέπει να έχω μαζί μου και 2 άτομα για να με ανεβάσουν αν πρόκειται για όροφο. Όμορφες συνθήκες εν έτη 2014... Ελπίζω τουλάχιστον να υπάρχουν τουαλέτες δίπλα στην αίθουσα της επιτροπής.
 #106873  από tinajazz
 Τρί Οκτ 14, 2014 2:38 pm
μαλιστα, καταλαβαινω... εχετε απολυτο δικιο...
τι να πω δυστυχως ολα πλεον ειναι αθλια...
ευχομαι οτι καλυτερο και με το καλο να περασετε επιτροπη και να πανε ολα καλα!!!

:smile-flower:
 #106876  από Thor
 Τρί Οκτ 14, 2014 9:37 pm
Εμενα παντως την προηγουμενη 15.00
διοτι καποιοι πανε με φεικ καροτσια
απο οτι καταλαβα
για να μην προλαβουν να βρουν
οποτε υπολογισε γυρω στις 18 ωρες πριν