• Νίκη 1η: Συμπαρασταθείτε!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #106792  από giannis
 Παρ Οκτ 10, 2014 4:42 pm
Μόλις επετεύχθη η 1η νίκη στην 1η μάχη: Η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, είναι στο πλευρό μας!
Δέχεται να στείλει επιστολή σε όλους τους συναδέλφους-δημοσιογράφους του ιατρικού ρεπορτάζ με σύσταση να μην αναγράφουν τις φαρμακευτικές αγωγές της ΣκΠ ως "θεραπείες" (δεχόμενη η ΕΣΗΕΑ ότι έτσι παραπληροφορείται ο κόσμος).
Θέλω τις προτάσεις και τη βοήθειά σας για την επιστολή που θα συντάξω προς το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ. Η βοήθεια και η στήριξη όλων σας θα μου είναι πολύτιμη (είτε δημοσίως είτε με p.m.)

Σας ευχαριστώ για τη μέχρι σήμερα στήριξη...

Ο πόλεμος έχεις πολλές μάχες ακόμη...
 #106794  από litsa
 Παρ Οκτ 10, 2014 6:04 pm
:smile-rock: :smile-rock: :smile-rock: :smile-rock:

μπράβο Γιαννη..!
 #106799  από βικυ
 Σάβ Οκτ 11, 2014 8:24 am
Γιάννη :clap: :clap: μπράβο σου!
Μπράβο και ευχαριστούμε την κ. Αντωνιαδου.
 #106802  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Οκτ 11, 2014 10:51 am
Φυσικα , ευχαριστουμε ....Ομως , θα ηθελα να γινει και κατι αλλο , σημαντικοτερο !!!!! Εμεις , σαν ασθενεις , εχουμε ενα σωρο προβληματα .......Και αιτηματα ....Και προτασεις.....Καλο θα ηταν , οι δημοσιογραφοι να τα προβαλλουν ολα αυτα .........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΝΑ59 την Σάβ Οκτ 11, 2014 5:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #106803  από giannis
 Σάβ Οκτ 11, 2014 10:59 am
Άννα, το καταλαβαίνω. Έχεις δίκιο και συμπαρατάσσομαι με την απαίτησή σου. Να τα κάνουμε όλα ένα-ένα, όμως. Αν τα προσπαθήσω όλα μαζί μειώνω τις πιθανότητες επιτυχίας ενός εκάστου θέματος. Πάντως, είναι στα σχέδιά μου να δρομολογήσω δημοσιεύσεις. Αλλά, συνέντευξη στον εαυτό μου δεν μπορώ να κάνω.
Και μια και άνοιξε το θέμα, ας το συζητήσουμε. Ποιος θα ήθελε να μιλήσει δημοσίως σε εφημερίδα (δεν θα είναι ένας, αλλά θα είναι ένας κάθε φορά). Για να δούμε...
 #108039  από GeorgiaB
 Δευ Δεκ 15, 2014 2:43 pm
Καλημέρα. Είναι αξιέπαινη η πρωτοβουλία σου. Δεν είναι δυνατόν να λέγονται θεραπείες όλα αυτά τα σκευάσματα που μας δίνουν. Θα μπορούσαν να ειπωθούν ως πιθανές θεραπείες ή ως πειραματικές. Είπα μια ιδέα. Όσο για συνέντευξη σε εφημερίδα είμαι διατεθειμένη να δώσω εγώ. Για περισσότερα περιμένω νέα.
 #108043  από Στάθης
 Δευ Δεκ 15, 2014 4:28 pm
giannis έγραψε:
Σας ευχαριστώ για τη μέχρι σήμερα στήριξη...

Ο πόλεμος έχεις πολλές μάχες ακόμη...
Θερμα συγχαρητήρια ! :smile-yes:

Κερδήθηκε μια μάχη, αλλά όπως λες, υπάρχουν πολλές ακόμα!
Είμαστε στο πλευρό σου !!!
 #108044  από litsa
 Δευ Δεκ 15, 2014 4:31 pm
:smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: