• ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #10422  από petros
 Πέμ Οκτ 22, 2009 8:15 pm
ioanna-melina...ξερεις σκευτηκα πολυ πριν γραψω αυτο το post .ο λογος ειναι απλος. δεν εχω ms αλλα εχει "πιθανη" η γυναικα μου. θελω λοιπον να ειμαι πολυ προσεχτικος ομως σε αυτα που λεω γιατι δεν βιωνω στην πραγματηκοτητα οτι βιωνετε εσεις αλλα ο φοβος και ο πονος μου πολλες φορες ξεχειλιζει. στο λεω αυτο γιατι θεωρω φυσιολογικο να αισθανεσαι ετσι καποιες φορες οπως ολοι, και εγω προσωπικα ακομα μεσα μου παλευω να διαχειριστω καποια πραγματα επειδη λατρευω την γυναικα μου. ολοι φοβουνται πολλες φορες. ξερεις ομως τι σκεφτομαι πολλες φορες που το μυαλο μου φευγει? οτι ναι και σαφως μπορει να δεις μια κοπελα στον δρομο οπως λες που εχει την υγεια της αλλα μπορει να δεις δυστυχως εξισου ευκολα ανθρωπους που εχουν πολλα σοβαροτερα προβλημα τα οποια δεν εχουν και την παραμικρη λυση και δεν μπορει να γινει κατι. ολοι οι ανθρωποι κρατιουνται απο την ελπιδα οτι θα ερθει κατι καλυτερο. και θεωρω οτι τα τελευταια χρονια για εσας εχουν γινει πολλα και ακομη περισσοτερα ερχονται. εχε λοιπον αυτα τα πραγματα στο μυαλο σου οταν αισθανεσαι ασχημα. εγω τολμω να πω πως απο τοτε που μπηκα στο φορουμ και γνωρισα εσας σκεφτηκα πολυ πιο καθαρα καποια πραγματα και αντι να βοηθησω...βοηθηθηκα....

συγγνωμη που εγραψα σε κατι που αφορα γυναικες οπως λες αλλα επειδη καταλαβαινω σε ενα μικρο βαθμο την αγωνια ως συναισθημα εγραψα τα παραπανω....
 #10446  από litsa
 Πέμ Οκτ 22, 2009 10:06 pm
:D :D :D :D

ξανά συμφωνώ!!
ξέρουμε απλά όλοι ότι μπορεί να περνάμε από διάφορα στάδια...
αλλά μαιρυ ντ αντθ
ζωγράφισες !!!!! μια χαρά τα λές!

φιλιά
 #10491  από mary_d_ath
 Παρ Οκτ 23, 2009 1:43 pm
Που να με δεις litsa ναζωγραφίζω και κανονικά δηλαδή!! :lol: :lol:
Τ' ανθρωπάκια ακόμα με γραμμούλες τα κάνω, πως ζωγραφίζαμε στο δημοτικό... Μισό να φτιάξω κάτι στο paint για να καταλάβεις!! χαχαχαχαχα!!

Ωραία ιδέα!! Θέλετε να ζωγραφίζουμε και να ανεβάζουμε τα ωραία έργα τέχνης μας; :lol: :lol:
Ιδού τι έφτιαξα, μετά από πολύ κόπο-όχι δεν έχω καμία σχεση με τον Πικάσο, το ομολογώ!! :lol:
Συνημμένα
.jpg
.jpg (46.72 KiB) Προβλήθηκε 315 φορές
 #10507  από litsa
 Παρ Οκτ 23, 2009 2:38 pm
από τη ζωγραφιά σου - τώρα θα κάνω και ανάλυση στη ζωγραφική-

είναι ήρεμη ζωγραφιά - σημαντικό
είσαι ένα παιδί μες στην τρελή χαρά -ωραίο και σπάνιο αυτο΄!
πρέπει ο πατέρας σου να παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή σου και γενικά πρέπει να είχες μια πολύ ευτυχισμένη παιδική ηλικία!!

ωραία η ζωγραφιά σου.. θα σκεφτώ να δω τι μπορώ να κάνω...
αλλά τώρα πάω για ύπνο γιατί πήγα θάλασσα πάλι σήμερα..
φιλιά!! :D
 #10510  από elena
 Παρ Οκτ 23, 2009 2:49 pm
Λοιπόν κορίτσια...μόλις πήρα ένα βιβλίο σχετικό με παιδικές ζωγραφιές!!!
"Πως να ερμηνεύουμε τα παιδικά σχέδια"
οπότε όπως καταλαβαίνετε έρχετε και η ανάλυση του σχεδίου της Mary_d_ath :D :D :D
θα το διαβάσω Σαββατοκύριακο και θα σας γράψω...
τελικά δεν θα κάνετε τίποτα χωρίς να σας αναλύω :D :D :D
 #10512  από mary_d_ath
 Παρ Οκτ 23, 2009 3:14 pm
Το ότι δεν ξέρω να ζωγραφίζω, σας πέρασε καθόλου απ' το μυαλό; :lol: :lol: :lol:
Γιατί αυτή είναι η αλήθεια, πάντα στο σχολεία κέρδιζα βαθμούς στη ζωγραφική επειδή έβαζα πολύ χρώμα, ζωγράφιζα αυτοκίνητα πουά, με ρίγες, πολύχρωμα γενικά, όπως και τις πολυκατοικίες!!
Στον ήλιο ξέχασα να φτιάξω πρόσωπο, παρεμπιπτόντως!! Το αγαπημένο μου στο δημοτικό ήταν, ένας ήλιος που γελά!! :lol: :lol:
Τώρα όσον αφορά την υπόλοιπη ανάλυση...
Ναι, θα συμφωνήσω όχι τόσο στο ότι είμαι ένα παιδί μες την τρελή χαρά, αλλά μια ενήλικη που προσπαθεί όσο μπορεί να κρατήσει "ζωντανό" το παιδί μέσα της και να χαρεί και να παίξει "μπάλα" με το τώρα!! :lol: :lol:
Όσο για τα όμορφα παιδικά χρόνια, δεν θα συμφωνούσα ιδιαίτερα, αλλά θα μπορούσαν να 'ταν και χειρότερα οπότε τα εκτιμώ ως έχουν!! :lol:
Πάω για δουλειά τώρα!! Μόλις βρω χρόνο θα ζωγραφίσω και μία θάλασσα με καραβάκια!! :lol: :lol:
 #10543  από LL--MM
 Σάβ Οκτ 24, 2009 12:04 am
Ιωάννα-Μελίνα, εσύ που ξέρεις να ζωγραφίζεις φως, είσαι πολύ πιό προχωρημένη από όλους μας... "Φτιάξε" ένα φωτειό αέρα, μια θάλασσα ή μιά αντηλιά, είναι η απόδειξη ότι, σε τελευτάια ανάλυση, οι εκτειθέμενοι στην εθνική πινακοθήκη δεν έχαν περισσότερο από σένα παρά το όνομα... :shock:

Mary, το "παιδικό στύλ" είναι πολύ της μόδας, η φρεσκάδα σου είναι γοητευτική, και λίγη πρακτική μπορεί να κάνει περισσότερα θαύματα απ' όσα φαντάζεσαι... :D

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #10560  από Maria77
 Σάβ Οκτ 24, 2009 3:11 pm
Μόλις διάβασα αυτά που έγραψε η Ιωάννα-Μελίνα στεναχωρέθηκα πολύ! :cry:
Μετά είδα το αβαταρ που έβαλε ο Petros και ξεκίνησα να γελάω :lol: :lol: Sorry Petro αλλά τόσο γρήγορα που κουνιέται με έκανε να γελάσω :lol:
Και μετά συνειδητοποίησα πως όλοι έχουμε τις μαύρες μας, Ιωάννα-Μελίνα αλλά φτάνει ένα μικρό αστείο για να μας κάνει να ξαναχαμογελάσουμε! :D
Αυτά που αναφέρεις μην νομίζεις λίγο-πολύ τα έχουμε σκεφτεί όλες και όλοι μέσα μας! Πιστεύω πως είναι προβληματισμοί που έχουν έρθει στο μυαλό όλων μας σε κάποια στιγμή! Μόνο που τα πράγματα δεν μένουν εκεί...κάθε μέρα είναι μοναδική και μας δίνει το δικαίωμα αφού είμαστε καλά να κάνουμε τις επιθυμίες μας πραγματικότητα!
Μπορεί η ζωή μας να είναι πιό δύσκολη απο κάποιων άλλων γυναικών που δεν έχουν MS, αλλά έχουμε και εμείς δικαίωμα στο ΟΝΕΙΡΟ! ;) Πόσο μάλλον εμείς που γνωρίζουμε τί θα πει αγωνίζομαι και τα βγάζω πέρα στα δύσκολα! Να μην επεκταθώ περισσότερο για τις ικανότητές σου στη ζωγραφική και σε όλα όσα ασχολήσε, γι' αυτό βγάλε απο το μυαλό σου πως οι άλλες είναι καλύτερες! Εσύ αξίζεις πολύ περισσότερα! Βγες έξω και κάνε όσα ονειρεύεσαι γιατί πραγματικά σου αξίζουν!
Πολλά φιλιά!
 #10638  από petros
 Δευ Οκτ 26, 2009 9:41 am
αφου μαρακι σε εκανε να γελασεις χαιρομαι πολυ...μην μου λες...sorry.... :mrgreen:
 #10690  από Εύη Ξ
 Δευ Οκτ 26, 2009 3:16 pm
''Η μικρή στην θάλασσα βλέπει ένα αγοράκι γυμνό και ρωτάει.
- Τι είναι αυτό μαμά?
- Πουλάκι.
- Γιατί δεν έχω και εγώ?
- Γιατί είσαι κοριτσάκι.
- 'Οταν μεγαλώσω θα έχω και εγώ ένα τέτοιο?
- Αν είσαι καλό κορίτσι,όταν μεγαλώσεις θα έχεις ένα.
- Και αν δεν είμαι καλό κορίτσι?
- Ε` τότε θα έχεις πολλά!''