• 5 μέρες κορτιζόνη μετά από 17 χρόνια χωρίς κανένα φάρμακο

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #105982  από neroxytis
 Σάβ Σεπ 13, 2014 11:13 pm
Στην προκειμένη ο όρος "μη ατυχία" είναι πιο εύστοχος, αφού δεν έγινε κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος neroxytis την Σάβ Σεπ 13, 2014 11:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #105983  από ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 Σάβ Σεπ 13, 2014 11:18 pm
ΤΑΝΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...
ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΧΗΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ,,,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ...ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΠΟΤΕ......

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ....
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ....
ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ....
Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ..ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΕΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ
ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ....ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΝΟΗ.... ΜΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΧΕΡΙ...ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΣΚΟΤΑΔΙΑ..ΟΤΑΝ ΧΑΝΩ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ..
ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΟΥ ΛΕΩ...ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑ. ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ...ΕΧΑ ΑΠΛΟ ΒΛΕΜΑ ΤΗΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΚΛΑΜΙΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.... ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΙΚΥΜΙΕΣ...ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΑΛΗΝΗ.... ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ.... ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΕΛΙΑ ΧΑΡΑΣ....ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΙΝΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΡΙΠΛΗ ΩΣΗ.....

Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ....ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΚΑΛΕΣ ΦΙΛΕΣ..

ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΑΓΑΠΗ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΛΠΙΔΑ..
Η ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΖΩΗ.... ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ...ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΩ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ.....

Η ΕΛΠΙΔΑ.....ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΗ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ....
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΙΝΑΙ?
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΠΙΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ?
ΤΟΥΤΗ ΔΩ ...Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΤΕ... ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΖΩ....
ΝΑ ΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ...ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ....
ΝΑ ΖΩ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ.....ΟΜΟΡΦΑ...ΥΠΕΡΟΧΑ...ΔΥΝΑΤΑ...

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΔΩ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ.....
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ...ΚΑΙ ΕΣΥ.... ΚΑΙ ΟΛΟΙ...
ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΗΝ ΛΕΜΕ...ΠΑΝΑΓΙΑ...
ΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.... ΣΕ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ...
ΕΝΤΑΞΕΙ... ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ...
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗ....
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ?
ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ...........ΑΣΤΑ....
Α ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΟ...ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ..
ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΧΡΙΣΤό... ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ...
ΩΡΑΙΟΣ ΤΥΠΟΣ....ΑΛΑΝΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΕΓΑΛΟ....
ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ....ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΕΙΣ...

ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ...

ΡΕ ΣΕΙΣ.......ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ......
ΑΝΤΕ.....ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ...
 #105984  από Μιμικαμ
 Κυρ Σεπ 14, 2014 12:12 am
neroxytis έγραψε:Στην προκειμένη ο όρος "μη ατυχία" είναι πιο εύστοχος, αφού δεν έγινε κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία.
Τι είναι τύχη,τι είναι ατυχία??

Κάθε πράξη, σκέψη, επινόηση, διδασκαλία, όραμα, νόμοι γραφτοί και αγραφοι, ολα εκείνα που υπάρχουν και ενεργούν στον ανθρωπο, είτε εξωτερικά, είτε μεμονωμένα, είτε συνολικά και εν γένει οτι περιορίζει, μειώνει, πληγώνει το ανθρώπινο μεγαλείο, είναι ανθρωποκτόνο και έργο.....μμμ....του γεννετικού μας κώδικα.....????

υγ. Γειά σου Χρήστο 76, ποιητή ευαίσθητε....καλό βράδυ....
 #105995  από Κωνσταντίνα
 Κυρ Σεπ 14, 2014 9:17 am
Καλημέρα στην παρέα :smile-flower: ,
Χάρη ξέρεις τι παρατήρησα και θα σου πω;; Δεν μπήκες στον κόπο να διορθώσεις τη συνάδελφο που αναφερόταν στο πρόσωπό σου ,αποκαλώντας σε Χρήστο :smile-thinking:
Μπορεί να πιστεύεις στην τύχη ως γενεσιουργό αιτία για τα πάντα, εγώ πάλι πιστεύω ότι τίποτα δε γίνεται τυχαία, όπως η αντικοινωνική σου υπογραφή.

Ποιητή 76 :smile-flower: ομορφαίνεις την ψυχή μας :smile-flower:
 #106011  από κατερινα 55
 Κυρ Σεπ 14, 2014 3:05 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:Ποιητή 76 :smile-flower: ομορφαίνεις την ψυχή μας :smile-flower:
Κωνσταντίνα!! :smile-yes: προσυπογράφω
Χρήστο 76 ..... :clap: :clap: και λίγα λέει (η Κωνσταντίνα)
 #106025  από Τάνια
 Κυρ Σεπ 14, 2014 6:58 pm
[/color]
ΧΡΗΣΤΟΣ 76 έγραψε:ΤΑΝΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...
ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΧΗΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ,,,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ...ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΠΟΤΕ......

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ....
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ....
ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ....
Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ..ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΕΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ
ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ....ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΝΟΗ.... ΜΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΧΕΡΙ...ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΣΚΟΤΑΔΙΑ..ΟΤΑΝ ΧΑΝΩ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ..
ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΟΥ ΛΕΩ...ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑ. ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ...ΕΧΑ ΑΠΛΟ ΒΛΕΜΑ ΤΗΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΚΛΑΜΙΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.... ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΙΚΥΜΙΕΣ...ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΑΛΗΝΗ.... ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ.... ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΕΛΙΑ ΧΑΡΑΣ....ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΙΝΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΡΙΠΛΗ ΩΣΗ.....

Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ....ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΚΑΛΕΣ ΦΙΛΕΣ..

ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΑΓΑΠΗ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΛΠΙΔΑ..
Η ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΖΩΗ.... ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ...ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΩ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ.....

Η ΕΛΠΙΔΑ.....ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΗ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ....
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΙΝΑΙ?
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΠΙΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ?
ΤΟΥΤΗ ΔΩ ...Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΤΕ... ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΖΩ....
ΝΑ ΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ...ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ....
ΝΑ ΖΩ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ.....ΟΜΟΡΦΑ...ΥΠΕΡΟΧΑ...ΔΥΝΑΤΑ...

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΔΩ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ.....
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ...ΚΑΙ ΕΣΥ.... ΚΑΙ ΟΛΟΙ...
ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΗΝ ΛΕΜΕ...ΠΑΝΑΓΙΑ...
ΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.... ΣΕ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ...
ΕΝΤΑΞΕΙ... ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ...
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗ....
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ?
ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ...........ΑΣΤΑ....
Α ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΟ...ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ..
ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΧΡΙΣΤό... ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ...
ΩΡΑΙΟΣ ΤΥΠΟΣ....ΑΛΑΝΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΕΓΑΛΟ....
ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ....ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΕΙΣ...

ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ...

ΡΕ ΣΕΙΣ.......ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ......
ΑΝΤΕ.....ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΙΌΔΟΞΟ ΜΉΝΥΜΆ ΣΟΥ!
κΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΆΤΩ!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ.Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΑΡΟς ΕΛΠΊΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ.
 #106027  από billios
 Κυρ Σεπ 14, 2014 7:39 pm
Νομιζω και πιστευω πως θα συμφωνησης οτι στην γενικοτερη διαδρομη του ανθρωπινου γενους ολες οι ''μεγαλες πραξεις'' ειχαν υποβαθρο την συνομοσια για την εξυπηρετηση του εκαστοτε επιθυμητου σκοπου απο τον εκαστοτε ισχυρο,ειδικα τωρα αν θες και για την σ.κ.π θα δανειζομουν απο καποιον τη φραση πως ο κοσμος δεν ειναι αγγελικα πλασμενος προφανως ουτε και σε αυτη την περιπτωση.
Οχι δεν ειμαι καταστροφολογος,αναγνωριζω ομως οτι ενα 'χαρισμα' του ανθρωπου ειναι να μπορει να επηρεασει και να πει ψεματα για να εξυπηρετηθει προς οφελος του